budivelnik написав:Ти настільки примітив що не зміг побачити за 12 років що педерація почне активну фазу війни і кордони закриють?
99% людей цього не могли передбачити, хоч в одній нормальній країні за останні 100 війн закривав хтось колись кордони (крім Пн.Кореї)?
budivelnik написав:Тим більше що з 2014 по 2022 - за кордон можна було виїзжати?
фактично я жив на кілька країн, і тільки із-за деяких сімейних моментів не хочу виїхати назавжди (поки що). Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
budivelnik написав:............ В озвученій Безумною інформації - є номера відкритих кримінальних справ... .........
Есть. И я об этом написал. А вы посмотрели, о чём эти справи? Я - нет. И честно об этом написал. И терять время и смотреть не буду. Но и ещё кое-что написал. Это вы, видимо не прочитали. А вы посмотрели эти дела и по каким нарушениям они открыты? А так-то проще всего обозвать Безуглу Безумною и найти ещё одного "врага народа". Это у вас хорошо отработано.
ЛАД написав:А так-то проще всего обозвать Безуглу Безумною и найти ещё одного "врага народа". Это у вас хорошо отработано.
Коли воно зелене як жаба квакає як жаба Живе ва болоті як жаба Значить це жаба. Те що у Вас не вистарчило потужності в черепній коробці зробити такі висновки - то я тут при чому..
Тобто Якщо Безугла зробила СТО заяв і 95 з них БЕЗУМНІ то для мене вона Безумна....
Letusrock написав:........ 99% людей цього не могли передбачити, хоч в одній нормальній країні за останні 100 війн закривав хтось колись кордони (крім Пн.Кореї)?
Думаю, 99% людей не передбачали возможность такой полномасштабной войны. И я в т.ч.
Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
Letusrock написав:Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
То сядь і не відсвічуй Чим більше ти котиш бочку на Україну - тим вища ймовірність того , що при перевірці твоїх данних на кордоні після їх відкриття-ти потрапиш на Лукянівку а не ЗА КОРДОН.
Letusrock написав:........ 99% людей цього не могли передбачити, хоч в одній нормальній країні за останні 100 війн закривав хтось колись кордони (крім Пн.Кореї)?
Думаю, 99% людей не передбачали возможность такой полномасштабной войны. И я в т.ч.
Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
Что такое "сірий паспорт"?
думаю, що типу як ПМЖ/ВНЖ без права голосувати і бути обраним та працювати держсслужбовцем (але це не точно, Супрун же працювала та інші експати) або в наглядових радах, і відповідних обов"язків
Letusrock написав:........ Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
Что такое "сірий паспорт"?
думаю, що типу як ПМЖ/ВНЖ без права голосувати і бути обраним та працювати держсслужбовцем (але це не точно, Супрун же працювала та інші експати) або в наглядових радах, і відповідних обов"язків
budivelnik написав:Без проблем Коли тих 800 000 мобпридатних мужиків за кордоном проведуть свою і відправлять 80 000 ?
Без проблем Как только такой закон примут - так сразу.
Без проблем точно не вийде. Як мінімум є одна проблема - хто буде брати участь в лотереї? Якщо всі ті самі що сьогодні вважаються ухилянтами - то що змінить лотерея? Нічого. Сьогодні лотерея - 100% нічого не змінить.
Якби зробили лотерею на початку війни - то можливо це було б справедливо, але можливо і ні. Знаючи українські реалії я розумію що хитрожопі уникли б мобілізації в любому випадку.
я так розумію, це бігунці та ті, хто порішав відстрочку/бронь. так це половина форумчан. які голосно розповідають про корупцію - бо знають це на практиці