Експорт.
В магазинах риба була. Це хек, оселедець, тюлька.
Червону рибу, як і ікру, краби консервовані, особисто нам присилали з Камчатки.
|
|
й хто ж таке пише, що ЛИШЕ по цивільному населенню? але по населенню гатять активно, скільки в нас вже таких під'їздів склалося? а враховуючи неточність частково ще радянських ракет, то це така рулетка - цілили наче в об'єкт, а влучили поруч. та й Кінджали коли влучили у Львові - то поруч окрім будинків нічого й не було... а про школу в Ірані дехто десять сторінок стогнав, хоча вона реально стояла поруч з військовою базою, а колись й була єю... й тут інколи розповідають, як Ізраіль вміє домовлятися. так вміє, а з різними - по різному
стаття трохи не про це, але теж яскраво показує, що не з усіма можна домовитися...
останню цифри треба ділити на? 3? 5? 10? але співвідношення 1 до 10 та більше встановили не євреї... 1 В 2025 році був піднятий Військовий збір на 4% (з 1 до 5%) 2 Так як середня по країні 20654 грн/місяць і приблизно 10 млн працівників , то це зменшило дохід цих працівників на 10 000 грн/рік=100 млрд грн рік 3 В той самий час, ці кошти ( які ЗМЕНШИЛИ совокупний дохід населення на 100 млрд ... НЕ ПОВЕРНУЛИСЬ в економіку ) бо орбаном був заблокований пакет допомоги в 90 млрд ... з яких 30 млрд повинно було йти в цивільний сектор і були направлені на виготовлення зброї( як більш пріорітетний напрямок під час війни) 4 Так як гроші вибирались помісячно , то вже в грудня 2025 року я побачив ЗМЕНШЕННЯ активності своїх клієнтів ( як не як а цигарки/алкоголь/шоколадки/кава 70% мого обороту) на відміну від печиво/хліб/вода/крупи/макарони 30% мого обороту - не є тим продуктом який купують з останніх . 5 В січні почався ріст цін на паливо , що вкупі з зменшенням доходів населення привело до того що я ЗМУШЕНИЙ був зменшувати постійно СВОЮ стандартну націнку і прийшов до того що в квітні мої податкові зобовязання впали на 20000 грн ( в порівнянні з попередніми місяцями). 6 Так як я орієнтуюсь (маю базу данних) з 1997 року по торгівлі в цьому районі не тільки у грошовому а й у штучному вигляді - я бачу що навіть зниження націнки на 30% не приводить до збільшення покупок у штучному виразі навіть в порівнянні з 2025 роком, З чого я РОБЛЮ ВИСНОВОК Доходи населення в МОЄМУ РАЙОНІ опустились на 30% в порівнянні з 2025 роком... це я і називаю ДОДАТКОВИЙ тиск на економіку який відбувся внаслідок зменшення грошових сум на руках ( у очищеному від впливу інфляції варіанті) Тепер те щоя думаю далі. Саме тому , що пакет в 30 млрд доларів = 1 200 млрд грн для цивільного сектору-розблокований , то з допомогою цього пакету Уряд і розробив Варіант повернення коштів в економіку для підняття виплат зарплат ЧЕРЕЗ Військових... Тобто Перебування в ЗСУ стає ще більш вигідним в порівнянні з працею в тилу, що дозволить збільшити кількість підписавших контракти....але гроші від цих виплат прийдуть до мене не швидше сісня 2027 року... Тому й писав В 2026 році буде додатковий тиск на економіку ( 8 млрд грн/місяць буде забиратись... але поки військові не отримають додаткові виплати , доти ці гроші як дохід їх сімей в економіку не повернуться, що й приведе до ще сильнішого тиску) так щоб Ви зрозуміли Виграш Бюджету за 5 місяців від введення 5% військового збору вже перекритий програшем Бюджету від зменшення місячної виплати податків по моєму бізнесу і з кожним місяцем ця різниця буде погіршуватись поки сімям військовослужбовців які живуть коло мене не прийдуть гроші з підвищених виплат ЗСУ
Ну з осені 22го закритий , вже майже 4 роки пройшло з моменту коли ти їх припугнув що вспомниш їм й отвєтка прилетить... Бреше наш потужник на рахунок білорусії, не збираються звідти нападати. Востаннє редагувалось Banderlog в П'ят 15 тра, 2026 19:54, всього редагувалось 1 раз.
До чого тут стогнав? Я писав що іранці цей приліт євреям бистро не пробачать і будуть воювати до справедливого миру. Я був не правий? Да, більше дісталось мусульманським союзникам ізраелю, але іще не вечір. Трамп євреїв підставив
Евреи и так ведут вечную войну с ближними и дальними соседями которые все годы его существования безуспешно пытаются его уничтожить,а Трамп Израилю помог так,как не делал до этого ни один американский президент. И с Ираном как и с его прокси в Ливане,Газе,Йемене,ПА ЦАХАЛ будет разбираться с Трампом или без Трагедии нет. Для тех, кто не получает и не подвязан к минималке. К минималке подвязано много чего и то, что она "занадто низька відносно реальної вартості життя" (так же, как и большинство пенсий), для многих достаточно болезненно. И во всём мире это почему-то далеко не абстрактная цифра, а вполне реальная. Стандартів немає. Но минималка существует реально и является достаточно важным параметром. И не знаю, как в США, но в Европе за минималкой следят и стараются, чтобы она не сильно отставала от медианной и средней. А максималку формально не ограничивают, но заметно сдерживают благодаря прогрессивному налогу. Бывает, сильно прогрессивному. Не робить. Но прогрессивный налог это всё же не совсем "зрівнялівка", скорее, некоторая "підрівнялівка", которая, в частности, позволяет обеспечивать более-менее достойную минималку. А иначе откуда деньги брать? Какому рынку? Рынок в разных странах разный. Украина, Германия, США - сильно разные рынки. И рынки труда в т.ч. Вот только почему-то пересичные украинцы получают зарплаты, соответствующие украинскому рынку, а топы получают чуть ли не соответствующие американскому. Причём без всяких ограничений и прогрессивных налогов. При этом вполне спокойно пользуются дешевизной жизни в Украине. Тут часто пишут, как Жданов в блокадном Ленинграде жрал красную икру и пирожные. Не знаю, было так или нет, но чем наши топы лучше? Жданова будем разоблачать - ах, какой мерзавец!, - а наши топы молодцы? Простите, но если даже рынок, то он должен быть один для всех, а не 2 сильно разных рынка в одной стране. Иначе это просто коррупция.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||