Добре що є 124 кілограми Ізольди Павлівни. У якої тестостерону більше ніж у Флаймана
|
|
назад в комунізм
траса Джанкой -Мелітополь, мост в Джанкої пошкодили БПЛА, рекомендують їхати на Армянськ
[quote]Людина отримує персональний QR-код. Він надає право придбати 20 літрів пального. Але лише для конкретного автомобіля. Бензин доступний тільки за умови пред’явлення цього QR-коду. Кількість доступних QR-кодів щодня відповідатиме обсягу пального, що перебуває у вільному продажу на добу. Отриманий QR-код необхідно використати в період з 09:00 до 21:00 поточного дня. В інший час АЗС "ТЕС" не працюватимуть. Re: Напад росії і білорусі на Україну1. На конференції в Касабланці в січні 1943 року США та Британія проголосили політику беззастережної капітуляції Німеччини 2. після замаху 20 липня 1944 року змовники навколо Штауффенберга планували після усунення Гітлера негайно розпочати переговори із Заходом. А реально в Вермахта не було причин починати перемовини до провалу "Цитаделі", а після - не було причин починати перемовини вже в совка і союзників, бо там при владі був Черчіль, а не Чемберлен. Для тих кому власне фаберже заважає - погано при будь якій владі Всоте наголошу 1 Той хто заробляє менше 100 000 грн/місяць - для влади (податкова/прокуратура/поліція/Ющенко/Зеленський) - не цікаві від слова взагалі. Не цікаві по тій простій причині що забрати заробіток за місяць - можна, але толку , якщо вони в місяць НІЧОГО не роблячи мають Більше 2 Якусь цікавість для влади становлять бізнеси від 100 000 до 500 000... Але як правило це райради (районний голова/районний прокурор/районний поліцейський.. 3 І тільки вище 500 000 ( та й то з певними уточненнями) -Ви потрапляєте під прес (хабарі/умови поділитись і так далі... Виходячи з цих пунктів Дюрабачі - ти бачив в очі цифри які я описав? Хто з ВЛАДИ за останні 10 років чим конкретно тобі не дав заробити хоча б на рівні пункту 1? Звідси висновок Влада дала можливість стартувати 2 млн підприємців які отримали ЄДИНИЙ податок в розмірі або 50 000 грн/рік(друга група) або 4%+ПДВ, або 6% (третя група) Практично жодної документації - роби що хочеш (якщо не лізеш в акцизні товари).. То чому не робите? Ще раз в якій точці підїзду насрала влада? Нема дешевих кредитів... - так ви ж не хочете класти гроші під дешеві депозити Нема землі на Хрещатику або коло Оперного ... - так а хто обіцяв що Ви достойні цих місць і чим ви кращі тих нехай 10 млн інших мешканців України які також хочуть отримати за 1000 доларів/сотка в центрі обласного міста.... ПС З архітектором району - 3 рази За 30 років бізнесу я зустрічався з районним прокурором - один раз З головою райради - три рази З заступником голови по економічним питанням - 10 разів З головою обласної податкової - 2 рази З начальником ВБЕЗ - 2 рази ( з яких 1 раз мене попросили проконсультувати певну бізнесову ситуацію) То як на вас може вплинути влада, коли ви з нею не стикаєтесь. Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 07 чер, 2026 16:07, всього редагувалось 1 раз.
Re: Напад росії і білорусі на Україну1. Бачив. я поки потрапляю в першу категорію. Я в і в ліміти 1 групи ФОП би вліз, але ж змушують використовувати 3 групу... 2. Всі, банальним невиконанням власних законів, не кажучи вже про невиконання прередвиборчих обіцянок. 1 Ти на 3 групі здаєш два звіти в квартал, і робиш ТРИ платежі в квартал в сторону податкової....( раз в квартал 17000 -5% ПДФО 1800 грн-ЄСВ собі на пенсію для стажу 3 500 - 1% військовий) Як на мене це не таке вже й важке навантаження для прибутку в 350 000 грн/квартал Якого тобі полегшення ще треба? 2 Озвуч, якими передвиборними обіцянками хтось не дає(заважає) тобі особисто вести бізнес (крім обмеження виїзду під час війни) Озвуч ЩО тобі заважає ПРАЦЮВАТИ з доходом 1 444 049 грн(167 мінімальних зарплат) Які конкретно дії ВЛАДИ... Не конкуруючих з тобою бізнес організацій( банки/підприємства/фопи) а саме ВЛАДА який тобі ще потрібен закон на ці суми? Хто з контролюючих організацій хоч раз прийшов до тебе за хабарем? Ніхто Так що тобі заважає Завищене его і рожеві поні? Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 07 чер, 2026 16:15, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||