1. Бачив. я поки потрапляю в першу категорію. Я в і в ліміти 1 групи ФОП би вліз, але ж змушують використовувати 3 групу...
2. Всі, банальним невиконанням власних законів, не кажучи вже про невиконання прередвиборчих обіцянок.
|
|
Re: Напад росії і білорусі на Україну1. Бачив. я поки потрапляю в першу категорію. Я в і в ліміти 1 групи ФОП би вліз, але ж змушують використовувати 3 групу... 2. Всі, банальним невиконанням власних законів, не кажучи вже про невиконання прередвиборчих обіцянок. 1 Ти на 3 групі здаєш два звіти в квартал, і робиш ТРИ платежі в квартал в сторону податкової....( раз в квартал 17000 -5% ПДФО 1800 грн-ЄСВ собі на пенсію для стажу 3 500 - 1% військовий) Як на мене це не таке вже й важке навантаження для прибутку в 350 000 грн/квартал Якого тобі полегшення ще треба? 2 Озвуч, якими передвиборними обіцянками хтось не дає(заважає) тобі особисто вести бізнес (крім обмеження виїзду під час війни) Озвуч ЩО тобі заважає ПРАЦЮВАТИ з доходом 1 444 049 грн(167 мінімальних зарплат) Які конкретно дії ВЛАДИ... Не конкуруючих з тобою бізнес організацій( банки/підприємства/фопи) а саме ВЛАДА який тобі ще потрібен закон на ці суми? Хто з контролюючих організацій хоч раз прийшов до тебе за хабарем? Ніхто Так що тобі заважає Завищене его і рожеві поні? Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 07 чер, 2026 16:15, всього редагувалось 1 раз.
Офіційна позиція росії, - денацифікація (знищення нації), демілітаризація (знищення армії) України. Вони готові вести переговори виключно на цю тему. Більше нічого. Що там робиться на неофіційному рівні я не знаю. От, зовсім, жодної інформації. Але обміни полоненими є. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯк мінімум скасування вимоги мати первинну документацію (бо зараз влетіти в штраф на 150% - раз плюнути), можливість вносити все в РРО протягом звітного періоду, а не одразу, доступ до держ. тендерів без геморою і наявність нормальних грантів як в ЄС. А ну ще або зняти ліміти на розрахунок у валюті готівкою, або на платежі за кордон зняти обмеження. Ну і ще щоб податки за прибуток від цифрового активу рахувався у валюті активу, а не в гривнях. 1 Яка така первинна документація на 3-тій групі? Там єдина вимога-скільки грошей пройшло по рахунку і з тої суми 5% ПДФО+1% Військовий.. Про РРО - ти скільки маєш операцій в місяць? Три-пять-десять? і важко РРО привязати до рахунку+провести інкасацію раз в квартал готівки? В мене Загальна система і 200-600 операцій по РРО в день , я можу щось виступати , тим більше що треба ще й ПДВ.. А ти про що? 2 А при чому тут комерційні гранти до Держави? Якщо ти ЦІКАВИЙ іноземцям - то грант отримаєш Не цікавий - ніяка Держава тобі не допоможе. 3 Яка фіг різниця в якій валюті що рахується якщо в тебе оборот менше 1,5 млн рік.. Ну втратиш ти 1000 грн в місяць і отримаєш не 75 000 а 74 000... Ти точно нормальний? Справки про те що зануда або ботанік -ще не отримував? Хтось з реальних тутешніх бізнесменів вже РЖЕ з тих труднощей які створила влада аспіранту? ПС Зверніть увагу, людина не в стані зберегти три замовлення, десять оплат ... і при цьому може отримати до 350 000 в квартал ... і ще вважає що ВЛАДА погана. ППС видно що фаберже тиснуть на мозок....
Мене ж не хвилює галузь бізнесу. Ви заявили що ВЛАДА не дає Поспілкувались 3 хвилини і виявляється ВИ з ВЛАДОЮ не пересікались ЖОДНОГО РАЗУ, і пересікатись поки не досягнете рівня хоча б 3-5 млн грн/рік обороту - не будете А якщо не влізите в акциз... то Ви взагалі нікому не цікаві. А хто Вас ЗМУШУЄ займатись тим що не дає прибутку? ЕГО ? так не ведіться, зробіть фінт вухами , зайдіть в науку після того як вирішите побутові питання. Я в будівництво ( яке мені подобалось і де я чогось вартий) заходив два рази через торгівлю( яку я як справжній совок вважав спекуляцією), але треба було заробляти первинний капітал. ПС так, імпорт/експорт це вже складніше, але знову ж Про які суми і групи товарів говоримо? Якщо це не акциз чи не потребує ліцензування - то імпортуйте/експортуйте все що хочете... тільки податки платіть...
Re: Напад росії і білорусі на Українуя вчусь на чужих помилках і не хочу платити мільйони штрафу як інші. Яскравий приклад того як влада не дає ФОП вести бізнес: А мені подобається в цій галузі: заробляти достатньо для мене при мінімальних зусиллях. Тільки ці можливості надає не Україн Сьогодні у Вірменії проходять парламентські вибори
Зараз переглядають цей форум: vt313 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||