|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 вер, 2024 16:44
ЛАД написав:Может быть, предложите депортировать русскоязычных и, тем более, русских? Вот только куда? Во Львов?
В карпати. Нічим не гірше сибіру... Якщо серйозно, то мій ворог не путін, а росіяни...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 вер, 2024 16:46
sashaqbl написав:Тому молода здорова дівчина - це далеко не найгірший варіант піхотинця...
закриття кордонів та мобілізація Ж2560?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 вер, 2024 16:47, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 22 вер, 2024 16:47
Shaman написав:а на форумі так категорично ніхто не писав. а твої особисті сварки з деким - це твої особисті сварки
Нехай будуть "мої особисті сварки", але! Але мені тут неодноразово 4-5людей казали саме такі речі, як я там вище написав! Тож я маю повне право таких людей вже, навіть, не запрошувати піти на фронт, а копняками і сцяними тряпками гнати їх на ЛБЗ!!! Але бачу чим раз, тим вони менше "відсвічують в тєплік форума" Чують су ки свою провину перед реальними/справжніми захисниками України! Це не під спідницею тримати 2,5роки свого чоловіка і щось там блеяти, чому він не може! Те саме стосується і синів Будівельника! Тепер вони кудкудачуть, що їх сини/чоловіки ще не тримали зброю, що здоров'я щось там не таке і т.д. і т. п.! А хто з фронтовиків зброю тримав? Мабуть, третина/чи 1/4 Успіхів раніше не тримала зброю! А здоров'я??? Так, взагалі, 80-90% Успіхів мають проблеми зі здоров'ям! І переважно, не одну проблему! Тож, нехай саме оці крикуни про "кордони 91го", "не так воюєш" і "воюй до перемоги " - пи#дують на фронт!!! Не#уй ховатися/перечикувати, поки інші за вас калічаться/вмирають!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 288 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 22 вер, 2024 16:50
Успіх сумний вайб 1917. Йобана влада не змогла провести нормально морбілізацію, а ті хто на фронті - заїбалися...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 вер, 2024 16:54
ЛАД написав:Но вы уже дважды не ответили на вопрос - из какого окопа вы пишете?
Я роблю свою справу для перемоги над ворогом, кожен день. А ви? судя по вашему вопросу выше и знанию вычета пенсии из этого пособия, вы уже живёте на пособие где-то в ЕС?
Пальцем у небо. Я допомагав вивезти бабусю, 85 років, моєї знайомої, з окупованої території України до Фінляндії. Бабусі дійсно виплачують якісь гроші, за мінусом її yкраїнської пенсії.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 вер, 2024 16:54
Успіх написав: Shaman написав:а на форумі так категорично ніхто не писав. а твої особисті сварки з деким - це твої особисті сварки
Нехай будуть "мої особисті сварки", але! Але мені тут неодноразово 4-5людей казали саме такі речі, як я там вище написав! Тож я маю повне право таких людей вже, навіть, не запрошувати піти на фронт, а копняками і сцяними тряпками гнати їх на ЛБЗ!!! Але бачу чим раз, тим вони менше "відсвічують в тєплік форума" Чують су ки свою провину перед реальними/справжніми захисниками України! Це не під спідницею тримати 2,5роки свого чоловіка і щось там блеяти, чому він не може! Те саме стосується і синів Будівельника! Тепер вони кудкудачуть, що їх сини/чоловіки ще не тримали зброю, що здоров'я щось там не таке і т.д. і т. п.! А хто з фронтовиків зброю тримав? Мабуть, третина/чи 1/4 Успіхів раніше не тримала зброю! А здоров'я??? Так, взагалі, 80-90% Успіхів мають проблеми зі здоров'ям! І переважно, не одну проблему! Тож, нехай саме оці крикуни про "кордони 91го", "не так воюєш" і "воюй до перемоги " - пи#дують на фронт!!! Не#уй ховатися/перечикувати, поки інші за вас калічаться/вмирають!!! Успіх, тебе заносить. не треба намагатися зображати Д'Артаньяна в оточенні... якщо не помітив, тут ціла купа обліківок розводить істерію, як неправильно мобілізують - а оце головна причина, що немає заміни. але ти їх не помічаєш чомусь. ти сваришся не з тими людьми, ще й лайна на вентилятор свідомо накидаєш...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 1649 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 22 вер, 2024 16:56
sashaqbl написав:Виняток - колумбійці. Всі як на підбір, молоді, здорові. Але вони чомусь довго не затримуються. Мабуть тому, що мають змогу розірвати контракт...
В нас на навчаннях по ефпівішкам був один колумбієць(32-34р) Здав всі екзамени досить не погано! Хоч з української мови знає лише десь слів 30-50!  (йому все пояснювали через гугл-перекладач)  flyman написав:закриття кордонів та мобілізація Ж2560?
))) і зразу тут на форумі напишуть наші незламниці, що вони вже заброньовані і потужно працюють на надважливих підприємствах))) От зразу чисто "випадково" знайдуть собі роботу з бронюванням))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 22 вер, 2024 17:11
Shaman а що, от до нас в Словянськ часом приїжджають дічата з Києва... бойовий дух піднімати, так би мовити... От вони видно, що працюють для перемоги, на відміну від декого з тут пристуніх...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 вер, 2024 17:27
Shaman написав:Успіх, тебе заносить
>>> sashaqbl написав:ті хто на фронті - заїбалися...
Але ж у всьому винні "обліківки"... Тобто, 2,5роки через "форумні обліківки" не змогли зробити нормальної мобілізації і замінити поступово хоч третину тих, хто з самого початку пішов на фронт??? Я хочу підкреслити загальний бардак, який був, є і ще й прогресує далі! Всі 33р. незалежності...
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 22 вер, 2024 17:36
"Как хорошо под окупацией" (с)
Это донецкие шахтеры восстали против киевской хунты (с)
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2