закриття кордонів та мобілізація Ж2560?
|
|
![]() закриття кордонів та мобілізація Ж2560? Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 вер, 2024 16:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Дістало!©Нехай будуть "мої особисті сварки", але! Але мені тут неодноразово 4-5людей казали саме такі речі, як я там вище написав! Тож я маю повне право таких людей вже, навіть, не запрошувати піти на фронт, а копняками і сцяними тряпками гнати їх на ЛБЗ!!! ![]() Але бачу чим раз, тим вони менше "відсвічують в тєплік форума" ![]() Чують су ки свою провину перед реальними/справжніми захисниками України! Це не під спідницею тримати 2,5роки свого чоловіка і щось там блеяти, чому він не може! Те саме стосується і синів Будівельника! Тепер вони кудкудачуть, що їх сини/чоловіки ще не тримали зброю, що здоров'я щось там не таке і т.д. і т. п.! А хто з фронтовиків зброю тримав? Мабуть, третина/чи 1/4 Успіхів раніше не тримала зброю! А здоров'я??? Так, взагалі, 80-90% Успіхів мають проблеми зі здоров'ям! І переважно, не одну проблему! Тож, нехай саме оці крикуни про "кордони 91го", "не так воюєш" і "воюй до перемоги " - пи#дують на фронт!!! Не#уй ховатися/перечикувати, поки інші за вас калічаться/вмирають!!! ![]() Я роблю свою справу для перемоги над ворогом, кожен день. А ви?
Пальцем у небо. Я допомагав вивезти бабусю, 85 років, моєї знайомої, з окупованої території України до Фінляндії. Бабусі дійсно виплачують якісь гроші, за мінусом її yкраїнської пенсії. ![]()
Успіх, тебе заносить. не треба намагатися зображати Д'Артаньяна в оточенні... ![]() якщо не помітив, тут ціла купа обліківок розводить істерію, як неправильно мобілізують - а оце головна причина, що немає заміни. але ти їх не помічаєш чомусь. ти сваришся не з тими людьми, ще й лайна на вентилятор свідомо накидаєш... ![]() Не захочуть вони "волонтерствувати" солдатам в бліндажах)))В нас на навчаннях по ефпівішкам був один колумбієць(32-34р) Здав всі екзамени досить не погано! Хоч з української мови знає лише десь слів 30-50! ![]() (йому все пояснювали через гугл-перекладач) ![]() ))) і зразу тут на форумі напишуть наші незламниці, що вони вже заброньовані і потужно працюють на надважливих підприємствах))) От зразу чисто "випадково" знайдуть собі роботу з бронюванням)) ![]() Давайте ще через 2,5роки подумаємо, чи не треба демобілізаці>>> Але ж у всьому винні "обліківки"... Тобто, 2,5роки через "форумні обліківки" не змогли зробити нормальної мобілізації і замінити поступово хоч третину тих, хто з самого початку пішов на фронт??? Я хочу підкреслити загальний бардак, який був, є і ще й прогресує далі! Всі 33р. незалежності... ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну"Как хорошо под окупацией" (с) Это донецкие шахтеры восстали против киевской хунты (с) ![]() В россии взорвалась межконтинентальная баллистическая ракета РС-28 "Сатана" или даже "Сармат". Об этом свидетельствуют спутниковые снимки.
22 сентября аналитики показали спутниковые снимки, свидетельствующие о том, что в россии сдетонировала ракета РС-28. Но это не касается вчерашних атак. OSINT-аналитик MT_Anderson обнародовал спутниковый снимок российского космодрома "Плесецк". Он иллюстрирует результат неудачного испытания российской межконтинентальной баллистической ракеты, предположительно в промежутке с 20 по 22 сентября 2024 года. Пуск ракеты произошел из шахтной пусковой установки. Пуск был неудачным и завершился масштабным взрывом. На месте стартовой площадки остался только кратер. Как отметили в Defense Express, взрыв межконтинентальной ракеты при испытательном старте - это катастрофа. Предыдущий случай произошел в октябре 1960 года на космодроме "Байконур" при первом испытательном старте межконтинентальной баллистической ракеты Р-16.
|
|