ПЕСІКОТ як ви ?
По Чернігову дуже прилитіло .
та і в Одесі не спокійно ...
|
|
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:57
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПЕСІКОТ як ви ?
По Чернігову дуже прилитіло . та і в Одесі не спокійно ...
Додано: Сер 17 кві, 2024 10:27
Торгівля на пів шишки)))
А я дивуюсь закордонним "партнерам/союзникам" що вони купляють нафту/газ тишком-нишком... - а тут от найпатріотичніші патріоти і то собі дозволяють "цілуватись з ворогом"🤦🏻 Так, ми обов'язково переможемо!
Додано: Сер 17 кві, 2024 11:35
1. З яких це див ми на ти? 2. торгівля з росієї наближала 24 лютого, кожен рубль, долар заплачений після 14 року, особисто я розцінюю як спонсорування війни, і Ви до цього, як виявилось, ОСОБИСТО причетний. Це зашквар. У мене навіть діти це знали. 3. звичайно піду, а поки допомагаю. 4. і, на щастя, деякі з тих хто в ЗСУ, і не тільки, після 14 року, перестали працювати/купувати з росії, тому що можуть пов'язати причину і наслідки, і мають СУМЛІННЯ і честь. 5. Недолуго, виносити мізки патріотизмом, а самому безпосередньо приймати участь у спонсоруванні підготовки до великої війни. Напевно, таки те що відбувається це чистилище за хитродупість і гнильцю, але на жаль за це розплачуються і ті хто такого не робив. Але, Вашу позицію прийнято, суть зрозуміло. Бог, не фраєр, він всі вчинки оцінить в кінці. Поставлю за Вас свічку, за нагоди в ПЦУ.
Додано: Сер 17 кві, 2024 11:42
_Mykola_
Я теж відмовився від пасти Сплат з 14 року, але…
Додано: Сер 17 кві, 2024 11:47
СтукітЯкщо Вам відомо про випадки порушення прав військовослужбовців, полонених, цивільних осіб, яких незаконно утримує РФ, звертайтеся до Офісу Омбудсмана за телефонами 0800501720 чи 0442997408. Детальніше:
|
|