Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 81128113811481158116 ... 8525>
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 15:57

  budivelnik написав:
  stm написав:Я поняла ошибку: военное положение не было введено до полномасштабной? Поэтому Президент сцыкло? Логично, хотя не очень. Почему не было введено в 1991 году военное и мы ядерным оружием не попали по Москве, сейчас бы как раз пол мира только бы выходило от ядерного взрыва...
Залишки розуму ще між юридичними правилами -не втрачені..
Тому продовжимо
1 Той хто не ввів - мав право на помилку.
Він як багато інших - помилився.
Питання
Як називають того , хто не вчиться ні на чужих ні на своїх помилках
2 Чому повинні страждати ті люди , які бачачи специфічний розумовий склад вибраного лідера - не можуть нічого змінити(навіть підказати де його помилка) , бо де-юре він не помиляється і діє в рамках чинного законодавства, а де-факто з тих десятків тисяч смертей - добра половина внаслідок саме його помилок і найголовніша помилка - боязнь прийняти рішення.
3 При цьому , крім боязні прийняти рішення, в нього є ще одна погана риса - він зависливий і чомусь думає тільки про те як всі хочуть в нього вкрасти булаву....

Далі продовжувати?

ПС
як часто ви стикаєтесь з ініціативами гетьманцева?
як відноситесь до чергової бздюлі про кешбек за покупку товарів українського виробника?
чи розглядали механізм який пропонується?

Так от я стикаюсь з подібними бздюлями - кожен день , і змушений досить багато часу витрачати на те щоб мати можливість і в подальшому платити податки
а ініціативи гетьманцева(всі до одної) спрямовані виключно на те, щоб мати можливість КОЖНОГО поставити в стійло вигідне владі...такий собі самодержавець...

Будивельник, спасибо за остатки моего ума, но Вы не расслаблайтесь, он временный, блондинки они не сильно следят и без логики. Хотя, я согласна, военное положение просто позволяет законодательно изымать собственность населения. Вне военного положения собственность принято выкупать. Поэтому я пипец какая простая за решение за выкуп, что было у местной администрации и без ВП, а Вы за вводить ВП до военных действий в активной фазе и изымать. Логик Бетон мне объяснил сложности что я просто без логики не вижу что поменяй Зе на пса Патрона и все сразу наладится, а Вы что ВП 23.02. не ввели и не изъяли сколько гектар? ну это чисто такой вопрос... Главное изъять, потом вы расскажете как было правильно делать опять задним числом. И сижу я такая не демократичная вся бландинка и ничего конечно не понимаю. Слишком сложные решения в одну итерацию несмотря на юридические последствия в моём мире простых решений - неподъемная логика... Можно я уточню, в нашей демократии надо читать законы и понимать ответственность каждого субъекта или это лишнее?
stm
Аватар користувача
 
Повідомлень: 4939
З нами з: 04.03.15
Подякував: 72 раз.
Подякували: 678 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:07

  stm написав:Можно я уточню, в нашей демократии надо читать законы и понимать ответственность каждого субъекта или это лишнее?
Можна звичайно
А можна я уточню - по тому посту що виклав вище...
Президент за місяць до вчорашнього наступу на Харків - був на Харківщині і залишився задоволений побаченим...
В мене внаслідок цього кілька запитань
1 Він вміє аналізувати побачене чи відірвався від реальності і радий там де виявляється що в нас гола дупа?
2 Чи він вірить апарату який сам підібрав? І тоді йому показують тільки те що йому подобається..і нам всім все одно дупа
3 Він аналізує наслідки прийнятих ним( або його пятьма апостолами) рішень - і не може побачити що там дупа.

Наприклад по гетьманцеву
Було 200 000 касових ___стало 2 000 000 касових - гетьманцев рапортує
а - виручка проведене через касові збільшилась на 30%
б - прибуток Держави від введення 2 млн касових і збільшення проведенної через касові виручки - не змінився...
чи наприклад акцизи
2019 рік - 6,6% в тіні___сплачено 44 млрд грн____тінь 2,64 млрд грн
2023 рік - 30% в тіні___сплачено 80 млрд грн___тінь 24 млрд грн

Це тільки я бачу дупу-чи може ви маєте можливість підказати Президенту що його радник провів бурну діяльність яка привела до ускладнення роботи підприємців підприємств і не наповнила Бюджет..
Буря в стакані води ...правда як і все що було зроблено СН за останні 4 роки
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27692
З нами з: 15.01.09
Подякував: 279 раз.
Подякували: 2948 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:28

Прошу прощения, что вторгаюсь в высокоинтеллектуальные споры о легитимности президента, фортификациях в -3 этажа (это от ядерного взрыва что ли?), умственных способностях форумчан и т.д.
Я о чём попроще - о возможностях Европы помогать нам поставками оружия.
По словам Армина Паппергера (руководителя Rheinmetall), если специальный фонд будет исчерпан, ежегодно будет не хватать 30 миллиардов евро. Без нового пакета финансирования этот поворот грозит превратиться в «вспышку на сковороде».
......
Крупных заказов на производство танков на конвейере просто не было.

«Нет смысла, если я создам завод за миллиард евро, на котором я мог бы производить 10 000 танков, но каждый год производится только 70. Тогда я закончу с этим на второй неделе года», — говорит он.
........
Иная ситуация с боеприпасами. Дакс​- В настоящее время группа занимается, в том числе, производством артиллерийских боеприпасов. «Артиллерия меняет правила игры», — говорит руководитель Rheinmetall, имея в виду войну на Украине. В этом году компания из Дюссельдорфа поставит в Украину «сотни тысяч выстрелов». Среди прочего прототипы артиллерийских снарядов дальностью 100 километров.
.........
«Западный мир не готов к обычной войне», — говорит Паппергер. И в Европе, и в США мощности по производству артиллерийских боеприпасов в последние годы постепенно снижались.

До нападения России годовая мощность Rheinmetall составляла около 70 000 снарядов. Группа DAX уже ожидает, что в этом году пропускная способность составит 700 000 мест. В среднесрочной перспективе их должно быть 1,1 миллиона.
.........
Компания также работает над безопасностью цепочек поставок. В прошлом году Rheinmetall инвестировала около 1,3 миллиарда евро. Целью является создание запасов взрывчатых веществ, броневой и амуниционной стали на несколько лет.

Проблема: в настоящее время в Германии нет производства взрывчатых веществ. Большая часть взрывчатки, используемой в артиллерийских снарядах, поступает из Китая, крупнейшего в мире производителя взрывчатых веществ.
Германия также зависит от производства танков. «Германия не может поставлять броневой стали», — говорит Паппергер. Тиссен Круппбыла единственным поставщиком этой специальной стали. «Они остановили производство три года назад», — говорит он. Сейчас Rheinmetall закупает броневая сталь в основном из Швеции.

В целом руководитель Rheinmetall ожидает, что оборонной промышленности придется производить около десяти лет, чтобы иметь возможность пополнить склады Бундесвера в соответствии с «военным потенциалом», провозглашенным министром обороны Борисом Писториусом.

https://www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/ruestungsindustrie-rheinmetall-chef-warnt-vor-scheitern-der-zeitenwende/100036758.html
Выделение везде моё.
ЛАД
2
 
Повідомлень: 28926
З нами з: 31.08.10
Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4826 раз.
 
Профіль
2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:33

  ЛАД написав:В целом руководитель Rheinmetall ожидает, что оборонной промышленности придется производить около десяти лет, чтобы иметь возможность пополнить склады Бундесвера в соответствии с «военным потенциалом», провозглашенным министром обороны Борисом Писториусом.
https://www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/ruestungsindustrie-rheinmetall-chef-warnt-vor-scheitern-der-zeitenwende/100036758.html
Выделение везде моё.

M-Audio
 
Повідомлень: 2979
З нами з: 23.03.11
Подякував: 575 раз.
Подякували: 407 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:35

  ЛАД написав:Я о чём попроще - о возможностях Европы помогать нам поставками оружия.

Давай ещё проще, какие настроения в Харькове ?
pesikot
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9792
З нами з: 31.08.09
Подякував: 535 раз.
Подякували: 1253 раз.
 
Профіль
2
2
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:36

M-Audio
Европа прозевала укрепление монстра под боком.
Интересно, для чего и кого, Европа себе думала, кацапы постоянно укрепляли и увеличивали свою армию? Против Грузии с Украиной, которой не давали больше 3 дней?
Hotab
 
Повідомлень: 12394
З нами з: 15.02.09
Подякував: 344 раз.
Подякували: 2237 раз.
 
Профіль
1
2
1
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:38

  Василь-Рівне написав:
  detroytred написав:поки ми тримаємося

Це Ви про кого? Про себе на дивані? Молодець, що ще на дивані тримаєтесь :mrgreen:

З якою метою звертаєшся?
Одразу вкажи.
Щоб зацитував тебе, як в другого члена зграї? Чи яка мета? Вказуй одразу і може одразу отримаєш.
Бо вже яке повідомлення за два дні від тебе і виключно на особистості.
Не флуди.
detroytred
 
Повідомлень: 28812
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:40

  budivelnik написав:жовтень 2023
https://www.unian.ua/politics/zelenskiy-pojihav-u-harkivsku-oblast-foto-novini-harkova-12414402.html
квітень 2024
https://uanews.kharkiv.ua/politics/2024/04/09/453866.html
“Був на будівництві фортифікацій. Дуже важливе посилення цього напрямку. Російські терористи повинні бачити, що Харківщина зміцнюється. Провів нараду з усіма, хто відповідає за захист області та відновлення нормального життя після російських ударів”, – розповів Зеленський у вечірньому відеозверненні.

https://uanews.kharkiv.ua/politics/2024/04/09/453850.html
Як просувається будівництво фортифікаційних споруд на Харківщині, показав у своєму телеграм-каналі президент Володимир Зеленський.

“Харківщина. Будівництво фортифікацій. Дякую всім, хто працює для того, щоб Україна була міцнішою!” – підписав відео президент.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2023 року начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомляв, що завдання з будівництва фортифікаційних споруд у Харківській області, поставлені у 2022 році, виконані на 98%. Після завершення цих робіт мав розпочатися новий етап.

"Не називатиму підрозділи, які кинули позиції і відступили, здавши рубежі. Розгляд ведеться. Головком відреагував жорстко і змінив керівників відповідальних за Харківський напрямок. Багато питань до тих, хто кинув позиції, але судити їх можуть лише ті, хто хоч раз відчував на собі нескінченний приліт арти півторатонних КАБів.

Більше питань до тих, хто відповідав за фортифікаційні споруди першої лінії, хто мав її мінувати та зміцнювати. Хочу подивитися у вічі тим, хто списував на це гроші", – каже Денис Ярославський.
https://tsn.ua/ato/bagato-pitan-do-tih- ... 76804.html

Нажаль побудувати розгалужену мережу бетонних укріплень які вистоять від ударів 500-1000 кг бомб не реально.
Ukrainian
Аватар користувача
 
Повідомлень: 12064
З нами з: 18.06.08
Подякував: 57 раз.
Подякували: 777 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:50

  Ukrainian написав:Нажаль побудувати розгалужену мережу бетонних укріплень які вистоять від ударів 500-1000 кг бомб не реально.
На жаль -висновок трошки інший
1 Розвідка відсутня від слова взагалі
2 Або відсутня комунікація між розвідкою і президентом

В противному разі
Поясніть мені
Чи ризикнув би Зеленський за місяць перед атакою їхати інспектувати фортифікаційні споруди яких не було...

Висновок
Єрмака треба гнати сраною мітлою...бо він ПІДСТАВИВ Президента.
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27692
З нами з: 15.01.09
Подякував: 279 раз.
Подякували: 2948 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2024 16:53

Рекомендую погуглить о Денисе Ярославском, пишущем о "-3 этажах".
И, кстати, у него же:
«Знаю, что бросившие позиции 125 ТРО уже даёт расклад о том, что им впаривали на подпись акты приёма передачи фортификаций, которые даже на 30% были не готовы как завершенное строительство. Надеюсь, что виновные понесут наказание», — рассказал о произволе руководства военнослужащий.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3738502816477135&id=100009523613366&ref=embed_post
Вот интересно, "бросивших позиции 125 ТРО" заставляли подписывать акты приёма-передачи под дулом пистолета или они пытаются таким образом оправдаться за оставление позиций?
ЛАД
2
 
Повідомлень: 28926
З нами з: 31.08.10
Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4826 раз.
 
Профіль
2
2
6
  #<1 ... 81128113811481158116 ... 8525>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, Banderlog і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
11 42673
Переглянути останнє повідомлення
Чет 06 чер, 2024 01:05
katso
1493 203067
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo
6076 659667
Переглянути останнє повідомлення
Пон 26 лип, 2021 13:00
Михалыч
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама