|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 29 тра, 2024 22:27
vitaliiangel написав:на рф подниммют налоги Доброе утро всем, у кого нет денег В России поднимут налоги с 1 января 2025 года
Ха! - слабаки: "кое-кто" 25го года решил не ждать
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 484 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 29 тра, 2024 22:47
tumos написав:есть ли регистрация на копии поданных документов. Так что не удивили.
За два роки вже багато побратимів в такий спосіб позвільнялись... Тож, не думаю, що мій побратим "аж так глибоко подумав". Та і тут трохи "не так, як на заводі чи іншій роботі")) На цивілці - на роботі, ти можеш і власноруч занести хоч головному директору, або зразу через адвоката передати доки... А тут даєш всі доки замполіту(ну ще комбатові можеш тицьнути на підпис) а далі він передає, а там по "ланцюгу" має щось троє(можу помилятись в точній кількості) "начальників" має підписати. Простими словами - ну як рабові/кріпакові передати панові "грамоту")) через десяті руки про звільнення від кріпацтва, коли ще й сам в кайданах? detroytred написав:А от як вашому побратиму отаку відповідь в очі скажуть? Він же мабуть почне по команді взнавати на кому конкретно трапилось оце "документи не надійшли"?
"Куля в лоб, то куля в лоб!"©
-
Успіх
-
-
- Подякував: 233 раз.
- Подякували: 952 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
3
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:18
Успіх написав:Та і тут трохи "не так, як на заводі чи іншій роботі")) На цивілці - на роботі, ти можеш і власноруч занести хоч головному директору, або зразу через адвоката передати доки...
Это понятно. Но боец будучи на фронте все-таки нашел адвоката. Адвокат разобрался к кому обратиться, получил ответ. Так что были варианты. Хоть бы заказным письмом с описью и уведомлением о вручении.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:35
Schmit написав:Танки-сараї, гольфкари, мотоцикли... ми ржемо, але село за селом чомусь втрачаємо щодня.
Як тримать чотири неповних батальйони тероборони+стрілецьких, (думаю менше 1,5 тисячі) три самоходки і два танки на 45 км фронта, то будемо і далі втрачати села і в інших місцях.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:36
Letusrock написав: fler написав:Сказати "стоп" на яких умовах?
з часом умови тільки погіршуються fler написав:Повної чи часткової капітуляції?
Ви я так бачу хочете дочекатись повної капітуляції і щоб вживих лишився тільки ваш чолівік і ви fler написав:Ви погодитесь віддати кацапам Закарпаття замість Донбасу, наприклад?
якщо на Україну нападе ЄС то я не буду вимагати самопожертви і боротьби до останнього від харківян чи херсонців за мою область (ховачись за бронею чи закордоном). так зрозуміло?
"якщо на Україну нападе ЄС", а до Харькова не дойдут, то я, при всей моей любви к Харькову, срочно перееду туда, куда дойдут. Но, к сожалению, они точно не нападут.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5288 раз.
- Подякували: 4826 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:49
alex lem написав: Schmit написав:Танки-сараї, гольфкари, мотоцикли... ми ржемо, але село за селом чомусь втрачаємо щодня.
Як тримать чотири неповних батальйони тероборони+стрілецьких, (думаю менше 1,5 тисячі) три самоходки і два танки на 45 км фронта, то будемо і далі втрачати села і в інших місцях.
На росіі якщо вірити масам орків в Україні немає відбою від бажаючих поїхати на війну в Україні та заробити грошей.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:50
fler написав: vitaliiangel написав: fler написав:хто має позицію "аби мою дупу не чіпали".
а ваша позиция шоб вашу дупу чіпали?
Моя позиція - кожна дупа має бути там, де від неї найбільша користь.
а судьи кто которые решают про эффективность? те у кого руки по локоть в ворованном бюджете были же забронированы?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1025 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:54
Schmit написав: ЛАД написав: Schmit написав:[youtube]bsCGCBIaGwo...
Вы нашли себе нового авторитета и "гиганта мысли"? Какой-то "авторитет" сильно хитро...мудрый. Начинает с разоблачения инсинуаций Путина (в первой половине), а заканчивает фактически его поддержкой и сомнениями в "легитимности" Зеленского.
Це "авторитет" винен, що Зе підіграв пу своєю бездіяльністю, замість того, щоб вчасно звернутись до КС і закрити це питання? Попереджали ж, що в Конституції ця проблема прописана неоднозначно, будуть проблеми і лише КС може їх вирішити.
Проблема только у Путина и полезных идиотов, которые вдруг стали такими буквоедами. КС тут ничего не решит - это явная ошибка в Конституции. Сильно сомневаюсь, что КС имеет право исправлять такие ошибки. Для человека, у которого есть хоть немного мозгов и нет желания навредить стране, этот вопрос не представляет никакого интереса и не стоит выеденного яйца. Вы уже, по-моему, второй раз выкладываете видео этого "авторитета". Одно лучше другого. Вы специально выбираете себе в качестве "авторитетов" демагогов?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 30 тра, 2024 00:02
fler написав:.......... Це так само, як вас спитати - вас влаштовує війна 1941-1945рр на території України (інші не розглядаємо)? Скільки вбитих і поранених українців було, руйнувань, біженців... Це добре? Може треба було віддати Україну Німеччині? Мешкали б зараз у ЄС, а?
Интересное высказывание. Вы не пробовали в Париже, покупая очки, задать такой вопрос французам? Было бы интересно посмотреть на их реакцию. "Доктор наук", не видящий или не понимающий разницу между ЕС и "3-м рейхом"...
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 30 тра, 2024 00:38
vitaliiangel написав: fler написав: vitaliiangel написав:----------------- flerхто має позицію "аби мою дупу не чіпали".
а ваша позиция шоб вашу дупу чіпали? ----------------- Моя позиція - кожна дупа має бути там, де від неї найбільша користь.
вы удивитесь, но 99% ухылянтов того же мнения. На ветке наверное только долярчик думает, что в другом месте пользы от него будет больше. Остальные уверены, что именно там где они сейчас находятся их максимальная эффективность.
долярчик тоже так не думает. Его в данный момент польза не интересует. Он просто честно выполняет свой долг перед родиной. Как и многие другие. Но, во-первых, за 2 года он просто устал, а, во-вторых, он удивлён, что долг перед родиной выполняют всего пару процентов мужчин, а остальные считают, что их "дупа там, де від неї найбільша користь" и это место, конечно. в глубоком тылу. Долги у всех, а отдавать должны 2%? Как-то тяжеловато.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-