На сьогодні при надходженні до підрозділів Національної поліції заяви чи повідомлення про зникнення особи, з метою якнайшвидшого її розшуку та з’ясування обставин при яких вона зникла, відразу відкривається кримінальне провадження за фактом вбивства, а в Єдиному реєстрі досудових розслідувань робитися відповідна додаткова відмітка «безвісне зникнення». Здійснюється це з метою проведення всього комплексу слідчих (розшукових) дій та оперативно- розшукових заходів. І якщо зникла особа в решті-решт знаходиться, то дане провадження закривається
Да, похоже уголовное производство открывают без исключений по случаям безвести пропавших. Но как открытие УП в случае безвести пропавшего поддерживает ваше высказывание, что цель розыска изъять из общества опасных преступников ? Данная категория розыска осуществляется не в отношении преступника.
detroytred написав:Banderlog Підкажіть, якщо в курсі: преміальні виплати за знищену ворожу техніку відбуваються?
Бо що мав на увазі ВГК?: *За словами глави держави, сьогодні він обговорював з міністром оборони України Рустемом Умєровим, представниками Верховної Ради та Офісу президента, щоб для воїнів, які виконують завдання на території росії, були „гарантовані та швидко забезпечені всі виплати, премії та інші речі, які передбачені для фронту”.
„І без будь-якої бюрократії для наших воїнів. Це загальна обов’язкова політика нашої держави – наші захисники мають бути убезпечені від будь-якого бюрократичного тиску”, – зазначив президент.* https://life.karpat.in.ua/?p=211077&lang=uk Це ж мабуть про премії за знищену техніку? Не просто ж бойові преміальні.
⁉️ Яке покарання отримав чиновник за преміювання самого себе на 250% від посадового окладу?..
В грудні 2023 року, ми повідомляли, що в Розвадівській територіальній громаді на Львівщині, Селищний голова - Роман Сидор (на відео) «скромно» виносить на сесії питання про своє преміювання на 2024 рік: премія 250% , надбавка 50%, + допомога 100%.
В подальшому, по цих діях справу розглядали в Миколаївському районному суді, який нещодавно виніс фінальне рішення.
Враховуючи всі обставини справи, суддя Миколаївського райсуду Андрій Головатий справу про порушення вимог щодо запобігання конфлікту інтересів за ч. 1 ст. 172-7 щодо Романа Сидора закрив за відсутності в його діях складу злочину.
👉 Я хтось думав, що буде по іншому?!. 👉 Напевне, зараз цей Голова вже думає як йому преміювати себе в 500%...
detroytred написав:Banderlog Підкажіть, якщо в курсі: преміальні виплати за знищену ворожу техніку відбуваються?
від нач служби бпс тікишо і дослівно- десь є знакомий знакомих якому заплатили, но його ніхто не видів. Можу ще начфіна позадовбувати) , но думаю смислу нема.
Banderlog написав:та беркутня часто на фронті на відміну від майданівців
Як мінімум - брехня Як максимум - вороже іпсо. Так для довідки з вікіпедії
Чисельність Беркута 1988 - 770 осіб 1992 - 600 осіб 2014 - 4000 осіб З 27 січня 2014 планували збільшити до 30 000 осіб...
Загальна кількість людей які пройшли через Майдан в 2014 - близько 3 млн осіб Відкинемо жінок нехай 1 млн і дітей з інвалідами так само 1 млн.... Зараз служить кожен 7 або 8 мужик Навіть якщо Беркут пішов в повному складі ( а він зобовязаний це був зробити бо йому за це гроші платили все життя) то це 30000 а кожен 7 або 8 з 1 млн це 120 000-150 000
Тобто Майданівців на фронті в 7-8-10 разів більше ніж беркутівців зразка 2014...бо велика частина цих людей втікла в росію відразу.
в мене од вашої математики легке головокружіння. Звідки ця цифра 3 млн? Звідки ви знаєте співвідношення інвалідів, звідки ви знаєте скільки з того міліона служить? І що значить велике число втекло в росію одразу? Тепер з якої радості іпсо вороже? Ви вважаєте що і зараз вдалось би провести євромайдан? Поговорим про результати? Для прикладу порівняєм злочинну владу януковича з незлочиннною... період вибирайте самі. Пропоную показники- ставки по депозитам, комунальні платежі, . Можно й зарплату... Здається середня по Україні доларів 400. Яка була така і залишилась, а ціни зросли і отримує її менше працюючих. Порівняти середню зарплату приміром з білорусами не бажаєте? Яку там європейську зарплату обіцяли на майдані українцям? ) давайте інші показники. Справді цікаво де євромайдан дав позитивні результати? Тільки будьласка матеріальні показники, не треба про торжєство справедливості чи гідності . Справедливість як і гідність може бути тільки матеріальна
1 Кількість людей які підтримували Майдан - приблизно 5-10 млн... Як аргументація В 2014 ЗА Порошенка проголосували 9 857 308 В 2019 За Порошенка проголосували 4 522 450 Як бачите моя цифра - вкладається+є море інформації в ЗМІ про те що ТІЛЬКИ через Майдан в Києві пройшло 3 млн осіб 2 Кількість беркутівців на 1 січня - 4000 осіб....
Як би вин евикручувались як лящ на сковорідці , але вже це порівняння цифр говорить що ви або помилились або свідомо брешете... Тепер Ви можете вибирати свою лінію захисту.. Хочете й далі виглядати промоскальським корисним ідіотом - хто вам лікар?
Тепер про податки і так далі.... Офіційцно в тилу 5 млн мобпридатних Офіційні місячні витрати на ЗСУ і Пенсійний Фонд 75 млрд грн+64 млрд грн=139 млрд грн 139 млрд грн/5 млн мобпридатних= 27 800 грн/місяць податків... Ясно що зараз почнеться про США і Європу.... Але треба бути ДУРНЕМ щоб надіятись на КОГОСЬ зневажаючи СВОЇХ які роблять точно не менше..
ПС Є ще Освіта( як мінімум 10 млрд/місяць), медицина(16 млрд /місяць)
Тепер совки в стані зрозуміти що ці суми збираються ? Чи все таки вони й далі твердо переконані що ВСЕ розкрадають? ППС я погоджуюсь що розкрадають десь 5% і це величезні суми(десь 150 млрд/рік=12млрд/місяць гривень) Але ж саме совки в цьому виноваті..Це ж вони вимагають максимального контролю ..от під цими вимогами й створюються структури які а - крадуть б - самі себе перевіряють
flyman написав:тому до останнього, а навезуть бангладешців на заміну
Люди не розуміючи чужої позиції - її відразу критикують Давайте порівняєм Шофери Є два варіанта мій - забронювати водія, при чому або він або його керівник повинен сплачувати 20000 в місяць на рахунки ЗСУ Моїх опонентів Яка фіг різниця, цих заберуть , других(філіпінців чи поляків наберуть).. І що стане Для того щоб ті хто ЗАРАЗ боїться- то щоб його страх зник треба щоб йому більше заплатили... І хто отримає це більше? ЗСУ чи той кого наберуть за вищу зарплату...
Як бачите Треба деколи просто жувати ніж викладати свї емоційні фантазії..
Banderlog написав: Справді цікаво де євромайдан дав позитивні результати? Тільки будьласка матеріальні показники, не треба про торжєство справедливості чи гідності . Справедливість як і гідність може бути тільки матеріальна
Люди не розуміючи чужої позиції - її відразу критикують Давайте порівняєм Шофери Є два варіанта ...
А почему забыли третий вариант?
Через портал «Дія» забронювали понад 160 тисяч працівників критичних підприємств
«Бронювання гарантує, що найважливіші виробництва не зупиняться через нестачу кадрів. Це означає стабільне постачання енергії, медичних послуг, а також всього необхідного для нашої оборони. Завдяки заброньованим працівникам підприємства працюють, створюють нові робочі місця й сплачують податки, з яких фінансується армія», - підкреслив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
Зараз сервіс доступний для критично важливих підприємств, далі категорії будуть розширювати.
від нач служби бпс тікишо і дослівно- десь є знакомий знакомих якому заплатили, но його ніхто не видів. Можу ще начфіна позадовбувати) , но думаю смислу нема.
Ні, не треба до начфіна звертатись)). Дякую за відповідь. Все більш-менш зрозуміло.
З.и. перечитую *Вечера на хуторе близ Диканьки...*. Оборжаться... Більш десятка разів був на Сорочінській ярмарці.
Не зрозумів одного моменту в книзі: народ під телегами ночувати вкладався, щоб москалі товар не цупили. Звідки в Сорочинцях отоді стільки москалів взялося? Чи їх мало, але шустрі)), що товар цупили. І якось нема поки їх в описі. Циган є, жиди є, а про москалів -- тільки що товар мали цупити))
Люди не розуміючи чужої позиції - її відразу критикують Давайте порівняєм Шофери Є два варіанта мій - забронювати водія, при чому або він або його керівник повинен сплачувати 20000 в місяць на рахунки ЗСУ Моїх опонентів Яка фіг різниця, цих заберуть , других(філіпінців чи поляків наберуть).. І що стане Для того щоб ті хто ЗАРАЗ боїться- то щоб його страх зник треба щоб йому більше заплатили... І хто отримає це більше? ЗСУ чи той кого наберуть за вищу зарплату...
Як бачите Треба деколи просто жувати ніж викладати свї емоційні фантазії..
А почему забыли третий вариант?
Через портал «Дія» забронювали понад 160 тисяч працівників критичних підприємств «Бронювання гарантує, що найважливіші виробництва не зупиняться через нестачу кадрів. Це означає стабільне постачання енергії, медичних послуг, а також всього необхідного для нашої оборони. Завдяки заброньованим працівникам підприємства працюють, створюють нові робочі місця й сплачують податки, з яких фінансується армія», - підкреслив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Зараз сервіс доступний для критично важливих підприємств, далі категорії будуть розширювати.
А хто сказав що я його забув? Я просто вмію робити висновки з того що бачу.. 1 Якби 90+% водіїв фур мали броню - їх ТЦКашники б не зупиняли. Якщо зупиняють - значить знають що як мінімум 20% броні не мають Це логіка. 2 І далі в дію вступає два алгоритма а- або ти нам платиш ( і на розмір хабаря збільшується вартість продукції яка використовується у виробництві ) б - або ти не платиш і тебе мобілізують...
То що будемо РОЗВОДИТИ корупцію на блок-постах? Чи будемо гробити економіку на 10% у випадку якщо ТЦКашники кристально чисті і заберуть цих 10% без броні...
ПС Поясніть мені Чому броню на пів-року отримало всього 800 000+ осіб? При наявних 4,7 млн зареєстрованих і 800 000 заброньованих - ми що в наступних пів року збираємось призвати 4 млн осіб? Чи може краще ВСІМ хто МОЖЕ запропонувати бронювання на пів року...і кожних пів-року продовжувати.. і все одно в нас буде 3 млн потенційних призовників при потребі в 200 000
Але для борцунів за соціальну рівність це хіба поясниш?
budivelnik написав:Люди не розуміючи чужої позиції - її відразу критикують Давайте порівняєм Шофери Є два варіанта
А почему забыли третий вариант? Через портал «Дія» забронювали понад 160 тисяч працівників критичних підприємств
А хто сказав що я його забув? Я просто вмію робити висновки з того що бачу.. 1 Якби 90+% водіїв фур мали броню - їх ТЦКашники б не зупиняли. Якщо зупиняють - значить знають що як мінімум 20% броні не мають у виробництві )
... То що будемо РОЗВОДИТИ корупцію на блок-постах? Чи будемо гробити економіку на 10% у випадку якщо ТЦКашники кристально чисті і заберуть цих 10% без броні...
так вопрос тут в другом: почему эти 20% до сих пор работают на некритичные предприятия - если они так важны для экономики?
нет конечно - не нужна нам коррупция - через давно работающий механизм забронируем всех, кого нужно