Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 97649765976697679768 ... 10200>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5.1 5 59
до кінця 2024 року
22%
13
до квітня 2025 року
3%
2
до липня 2025 року
7%
4
до жовтня 2025 року
3%
2
до кінця 2025 року
17%
10
до липня 2026 року
5%
3
до кінця 2026 року
5%
3
йтиме до 2027 чи довше
37%
22
Всього голосів : 59
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 18:59

andrijk777 написав:Загалом Ялта принесла МИР у світі. А мир був вигідний саме США(а не Союзу). Мир приніс США економічне панування, добробут і т.д. і т.п.
Якщо б не Ялта можливо була б ВІЙНА. І не холодна а гаряча. І не відомо щоб було після цієї гіпотетичної війни.
Ось мої міркування.

В Ялті мир був вигідний США, а не СРСР.
А СРСР не був вигідний мир ?

Та в Ялті вже ділили зони впливу, наче вже перемогли
Згодом, Сталін всіх наїбав, як це він робив з усіма договорами
pesikot

Подякував: 536 раз.
Подякували: 1253 раз.

Профіль
2
2
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitalangel написав:Я думаю Беларусь таки вступит в войну в 2024 возможно осенью. Как вариант 1.09

Vs
  Wirująświatła написав:ВСУ перебрасывают войска из белорусского направления на другие

Она увидела в нем личность. И даже несколько…
:D
Hotab

Подякував: 358 раз.
Подякували: 2269 раз.

Профіль
1
3
2
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:11

Xenon написав:Лавров проигогокал что им территории не нужны чужие, и что все это ради прав угнетенных руссккоговорящих православных верующих в Ленина.

Пошел прогрев к жесту доброй воли?

Скорее всего этот новоперл от лаврова нужно связывать с конкретными событиями, которые происходят на оккупированных/незаконно присоединенных частей Украины к росии.

А именно объявленной национализацией имущества "украинских олигархов" на территории оккупированных областей. Среди этих "олигархов" есть конечно и настоящие, такие как Ренат Ахметов. Но в остальном, думаю, что это не более, чем красивая обертка для росийского плебса грабежа на территории Украины.

С большой вероятностью уцелевшие квартиры всех выехавших украинцев станут собственностью кремля с дальнейшим их заселением верными кремлевскому режиму людьми.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:14

detroytred написав:Після розвалу Совдепу по суті всі території стали Західними. В сенсі, що не стало навіть конкурента посягати на них. На вплив, контроль тощо.
Якщо фактами, то путло запропонував у Мюнхені Заходу поділити знов.
Отримав відлуп. Бо реально він ніхто і звуть його ніяк.
Але партнери-то добряки((((... тоді треба було і захистити майбутніх партнерів...
Або одразу ж почати стримувати отакого нового агресора -- бажаючого відновлення контролю навіть офіційно.
Саме отоді Заходу треба було давити оркостан санкціями і т.д.
А не посилювати співпрацю, наприклад, тими ж Потоками.

Тобто, якщо прямо -- то вся, вся відповідальність за те, що сталося, саме на Заході.

З цим я звичайно згідний.

Додам тільки про партнерів-"добряків" :D :D
Ні, вони не добряки. Вони просто недооцінили путіна в 2008 році. Не припускали що цей карлик може таке вчудити. :D Думаю якби вони знали як піде дальше історія вони б просто прийняли Україну в НАТО і все.
А в 2014 вони вже порахували усі за і проти і вирішили злити Україну. А при владі вже були безхребетні демократи Обама/Байден.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:15

Hotab написав:
  vitalangel написав:Я думаю Беларусь таки вступит в войну в 2024 возможно осенью. Как вариант 1.09

Vs
  Wirująświatła написав:ВСУ перебрасывают войска из белорусского направления на другие

Она увидела в нем личность. И даже несколько…
:D

Сплит (фильм)
Затем перед ними предстаёт Кевин, и девушки понимают, что он страдает множественным расстройством личности — их у него 23. Причём личность самого Кевина давно подавлена, а сейчас в нём главенствуют три личности — женщина Патрисия, страдающая обсессивно-компульсивным расстройством, Деннис, также страдающий этим расстройством (девушек похитил он) и 9-летний мальчик Хедвиг.

Сидит "девочка" 50+ дома, вот и выдумывает истории про себя, перечитается 300 ТГ-каналов и начинает генерить фантазии.
Скучно ей
pesikot

Профіль
2
2
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Житель Ривненской области ради побега из Украины женился на своей теще (фото)
Я ещё застал те времена, когда на любой свадьбе, тех времён, под танец молодого мужа и тёщи звучала песня
Что жене я не куплю, всё не так, всё худо,
Из-за тёщи я терплю, все её причуды.

Тёща моя, ласковая, тёща моя, заботливая,
Молодая, озорная, поворотливая,
Молодая, озорная, поворотливая.
....
Жить с женой - такая грусть,
Выход есть попроще,
Я с женою разведусь, а женюсь на тёще.

А тут такое
"Актерское мастерство пара проявляла до последнего и уверяла, что брак заключенный в июле - по большой любви. Позже мужчина все же признался, что новоиспеченная жена - его теща, а брак был заключен с целью выезда за пределы Украины", - говорится в сообщении.

Вот не поверю, что он в этом сам признался )))

На кого такое рассчитано ?
pesikot

Профіль
2
2
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:28

Ой+
Извините за большую задержку с ответом, но, как я уже писал, Вы же не хотели бы, чтобы я ответил просто отпиской.
Поэтому перешерстил много, а на это нужно время. Давно не смотрел цифры потерь. Нашёл кучу разных цитат.

Мог бы начать доказывать, что Вы ошибаетесь.
Например, так - по Кривошееву погибших воинов КА 8,668 млн. Но эта цифра, как понимаю, включает погибших не только на немецком фронте, но и в войне с Японией. От этой цифры стоило бы отнять погибших в плену (по разным данным до 2 млн.), при том, что немцев, погибших в плену, было, вроде, всего 450 тыс. К цифре немецких потерь в русле нашего разговора стоило бы прибавить, например, иностранных граждан немецкого происхождения в Восточной Европе (их погибло около 500 тыс. и они призывались в вермахт наравне с гражданами Германии - https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/World_War_II_casualties?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ru&_x_tr_hl=ru&_x_tr_pto=rq#endnote_table). Можно было бы добавить погибших венгров, румын, часть итальянцев, которые тоже воевали на Восточном фронте.
Можно было бы вспомнить о том, что на начальном этапе войны после практически разгрома КА была сильная нехватка оружия, соответственно, вполне понятно, что потери КА были значительно выше немецких. Позже, с улучшением вооружённости ситуация выровнялась.
Короче, при желании мог бы получить соотношение потерь и получше, чем 1:1,3.

Но в результате понял, что любой спор на эту тему бесполезен. Как любил говорить один мой знакомый:
- Это факт?
- Да, факт!
- А как было на самом деле?
:)
Лишний раз убедился, что история - продажная девка на службе политиков.
О чём можно спорить, если как пишут в Вашей же ссылке на укр. Вики:
Існують різні оцінки людських втрат Радянського Союзу та нацистської Німеччини під час німецько-радянської війни 1941—1945 років. Людські втрати СРСР оцінюються в діапазоні від 7 до 46 мільйонів людей. Відмінності пов'язані як зі способами отримання вихідних кількісних даних по різних групах втрат, так і з методами розрахунку.

http://surl.li/olualx
Разные авторы (как росс., укр., так и западные) дают разные оценки по разным причинам, иногда явным, иногда не очень. Очень часто оценки отличаются явно в зависимости от политических предпочтений и взглядов автора.
Кстати, по поводу Вашего недоверия к русской Вики - укр. Вики за базу берёт исследование Кривошеева, на кот. основывается и русская. Так что примерно одно и то же.
Но к армии США того времени Вы относитесь с излишним пиететом. Не нашёл Вашей цифры численности армии США 12 млн. в 1945 в более авторитетных источниках. Зато нашёл цифру, что на европейском ТВД у них было всего 1,9 млн. чел. При оценке их возможностей надо помнить, что у них был большой и сильный флот, ВВС. Там было вероятно много людей. Слишком большая сухопутная армия им была просто не особо нужна. Они воевали на море.

Я давал ссылку на операцию "Немыслимое"
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Unthinkable. Посмотрите, если не лень. В Союзе наверняка знали о таких планах (если даже данные о суперсекретных работах по ЯО сумели получить). Это, кстати, одно из доказательств того, что опасения Союза были обоснованы.

Ну не всьо було "харошо" в союзі, навіть в тих інституціях якими пишались.

И да, я никогда не говорил, что в Союзе всё было хорошо.
Я говорю только о том, что не всё было плохо.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 09 вер, 2024 19:34, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4825 раз.

Профіль
2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:33

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Після розвалу Совдепу по суті всі території стали Західними. В сенсі, що не стало навіть конкурента посягати на них. На вплив, контроль тощо.
Якщо фактами, то путло запропонував у Мюнхені Заходу поділити знов.
Отримав відлуп. Бо реально він ніхто і звуть його ніяк.
Але партнери-то добряки((((... тоді треба було і захистити майбутніх партнерів...
Або одразу ж почати стримувати отакого нового агресора -- бажаючого відновлення контролю навіть офіційно.
Саме отоді Заходу треба було давити оркостан санкціями і т.д.
А не посилювати співпрацю, наприклад, тими ж Потоками.

Тобто, якщо прямо -- то вся, вся відповідальність за те, що сталося, саме на Заході.

З цим я звичайно згідний.

Додам тільки про партнерів-"добряків" :D :D
Ні, вони не добряки. Вони просто недооцінили путіна в 2008 році. Не припускали що цей карлик може таке вчудити. :D Думаю якби вони знали як піде дальше історія вони б просто прийняли Україну в НАТО і все.
А в 2014 вони вже порахували усі за і проти і вирішили злити Україну. А при владі вже були безхребетні демократи Обама/Байден.

Вони не просто припускали, а злити Україну були згодні ще з 2008 року.

*Тому нічого дивного, що в 2008 році цей політик виступав проти прийняття України в НАТО й був за те, щоб вона залишалася у сфері, «яку росіяни вважають простором власної самосвідомості».
У 2014 році Кіссінджер негативно поставився до засудження Заходом російської анексії Криму й критикував санкції щодо Росії.
26 травня 2022 року на економічному форумі в Давосі Кіссінджер порадив Україні віддати частину своїх територій Росії, чим викликав хвилю критики на свою адресу.
Щоправда, через деякий час, в липні 2022 році, він заявив, що помилявся і Україна не повинна поступатися своїми територіями. Навіть почав говорити про її членство в НАТО.*
https://www.radiosvoboda.org/a/kissindz ... 35746.html
*Загалом Кіссінджер у своїх поглядах пройшов еволюцію: він «небачення» України, трактування її як частини «російського простору» до ідеї приєднання України до західного світу й членства її в НАТО. Але це еволюція поглядів не лише Кіссінджера, а й немалої частини політиків та обивателів Заходу.*

Ну а Україна схотіла шанс Феррарі... ну й ціна відповідна.

Наші можновладці? Да повинні були зробити все, щоб оту Феррарі отримати в кредит. Хоч з трусів своїх повискакувати. Щоб спочатку отримання Феррарі (ЄС-НАТО), а потім виплати.
Менші на порядки порядків, ніж оті сьогодняшні. Які до того ж лише за шанс отримати Феррарі.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 09 вер, 2024 19:34, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:34

МінПук вже чули? :)

greenozon

Подякував: 467 раз.
Подякували: 1661 раз.

Профіль
1
2
1
6
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 19:45

detroytred написав:Вони не просто припускали, а злити Україну були згодні ще з 2008 року.

*Тому нічого дивного, що в 2008 році цей політик виступав проти прийняття України в НАТО й був за те, щоб вона залишалася у сфері, «яку росіяни вважають простором власної самосвідомості».
У 2014 році Кіссінджер негативно поставився до засудження Заходом російської анексії Криму й критикував санкції щодо Росії.
26 травня 2022 року на економічному форумі в Давосі Кіссінджер порадив Україні віддати частину своїх територій Росії, чим викликав хвилю критики на свою адресу.
Щоправда, через деякий час, в липні 2022 році, він заявив, що помилявся і Україна не повинна поступатися своїми територіями. Навіть почав говорити про її членство в НАТО.*
https://www.radiosvoboda.org/a/kissindz ... 35746.html
*Загалом Кіссінджер у своїх поглядах пройшов еволюцію: він «небачення» України, трактування її як частини «російського простору» до ідеї приєднання України до західного світу й членства її в НАТО. Але це еволюція поглядів не лише Кіссінджера, а й немалої частини політиків та обивателів Заходу.*

Може й так.
Додам що США хронічно переоцінює РФ. Починаючи напевно з Карибської кризи і до сьогодні. Якась є така любов-ненависть між СРСР(РФ) і США, напевно наслідок історичних процесів.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль
  #<1 ... 97649765976697679768 ... 10200>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор