|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:43
stm написав: stm написав: Бетон написав:Он бумажку нарисовал и ходит рассказывает про законы, как сектант про писание Ему всё равно. У кого автомат, тот для него закон
Бетон, скажу так, впервые вижу клиента адвоката проигравшего первую инстанцию и подающего скаргу в Раду правосудия на судью, а не апелляцию.
извините, что разочарую. я подал апелляцию. к сожалению, впервые увидеть такого человека у вас не получилось) Так вы и мстите ) там 5 судей, сложнее написать бред. Хотя, бред от судей в решениях я видела редко. Удачи, потом можно ещё Высший суд и скаргу на 5 судей, ну что бы последовательно выходило )
спасибо. благое дело делаем)) вашими молитвами
-
Бетон
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:50
_hunter написав: detroytred написав: Shaman написав:почитай, гугл в допомогу. може й зрозумієш, чому саме їх обрав як приклад, що очікує українців в окупації.
Так і не в окупації за війни ракетами, шахедами, кабами вбивають цивільних українців.
ну вот я ровно про это же: почему именно эти две фамилии?
то це приклад, що буде з тими, хто не просто займає проукраїнську позицію, а є символом української культури. ти ж юрист - це ж як, військовий злочин? вже писав - трошки неполіткоректно, але правда. чим менше українського та більше російського - тим легше пропетляти в окупації. з певного рівня українського - не вийде - або змусять відректися, або депортують (в кращому випадку). умовному ЛАДу взагалі однаково - був пожиттєвий генсек, став пожиттєвий президент - що тоді виборів не було, що зараз не стане - "а так какая разница"
-
Shaman
-
-
- Подякував: 719 раз.
- Подякували: 1585 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:51
Бетон написав:спасибо. благое дело делаем)) вашими молитвами
Да, не следите, расстроена, я - атеист открытый...
-
stm
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:59
Shaman ти коли під Києвом воював, з якої сторони був? показував, як простіше Оболоні достатися?..
На День поліції в Оболонському районі столиці відкриється памʼятник поліцейським, які захищали Київ в березні 2022 року. Назва памʼятника буде «Невстановлений візуальний контакт». На підніжжі буде вигравіровано «UA» Статуя заввишки 4 метри буде не в повний ріст, а лише половина. Нижня. Як символ , як саме він брав участь у бойових діях.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 2312 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
2
Додано: Нед 19 січ, 2025 00:05
UA написав: stm написав: я - атеист открытый...
Тебя в окоп нужно. Быстро пройдет.
Не первый раз хотите избавится, понимаю )
-
stm
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 січ, 2025 00:05
andrijk777 написав: ЛАД написав:3. Если вы полагаете, что "мирный тихий спокойный город Львов" сможет существовать как отдельное государство, то хочу вас разочаровать - такого не будет. Он быстро станет чьим-нибудь. Скорее всего, польским. И говорить начнёт по-польски.
Чому це "такого не будет"? Дивлячись як сьогодні розвиваються події це цілком можливо. Звичайно малоймовірно, але можливо. Ну і не місто Львів а цілий регіон. Чому це має стати частиною Польші - не розумію. Цю ідею ніхто не підтримує(по-моєму). Воєнний захват Польщею я виключаю.
Какой регион? Всё правобережье? Может существовать. 3-4 западных области? Крайне маловероятно. И не потому, что кто-то захватит. Там т до войны достаточно массово ездили на заработки на Запад. Чем они будут заниматься после войны? Промышленность? С/х? ЛАД написав:Честно говоря, думал, что подобная чушь уже выветрилась. Оказывается, нет.
Колись(відносно недавно) відділення Донецька було "чушь".
"Чушь" я писал не об отделении. Перечитайте тот пост. Чушь я писал о том, что по словам yama война началась из-за того, что кто-то, в отличие от "мирного тихого спокойного города Львова", "говорил на русском, и ждал руский мир". И о том, что за восток и юг Украины должны воевать жители востока и юга, а не львовяне.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5288 раз.
- Подякували: 4827 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 19 січ, 2025 00:11
jump написав:......... ЗУНР! Ми мали шанс І це було б чудово Можливо були б уже в європейській унії та НАТО На превеликий жаль - не спромоглись... 
Вот точно так же, как погибла ЗУНР, так же не сможет существовать самостоятельно "тихий спокойный город Львов" с окрестностями. Только сейчас это было бы без военной силы.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5288 раз.
- Подякували: 4827 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 19 січ, 2025 00:20
ЛАД написав: jump написав:......... ЗУНР! Ми мали шанс І це було б чудово Можливо були б уже в європейській унії та НАТО На превеликий жаль - не спромоглись... 
Вот точно так же, как погибла ЗУНР, так же не сможет существовать самостоятельно "тихий спокойный город Львов" с окрестностями. Только сейчас это было бы без военной силы.
як же, існувати без Раші... Сербія може існувати, Чорногорія може, країни Прибалтики можуть, а Галичина не може... але це гіпотетично - а фактично буде існувати Україна, як це декого не влаштовує як же тобі важко жити в Україні з антиукраїнською позицією 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 19 січ, 2025 00:30, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 19 січ, 2025 00:20
ЛАД написав: jump написав:......... ЗУНР! Ми мали шанс І це було б чудово Можливо були б уже в європейській унії та НАТО На превеликий жаль - не спромоглись... 
а Криворізько-Донецька радянська республіка не погібла
-
flyman
-
-
- Подякував: 1595 раз.
- Подякували: 2806 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 19 січ, 2025 00:23
ЛАД написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:Честно говоря, думал, что подобная чушь уже выветрилась. Оказывается, нет.
Колись(відносно недавно) відділення Донецька було "чушь".
"Чушь" я писал не об отделении. Перечитайте тот пост. Чушь я писал о том, что по словам yama война началась из-за того, что кто-то, в отличие от "мирного тихого спокойного города Львова", "говорил на русском, и ждал руский мир". И о том, что за восток и юг Украины должны воевать жители востока и юга, а не львовяне.
а ось таке я вже чув. від хлопців які вже по посадках третій рік бігають, вже з не одним пораненням. що якщо ніхто не хоче воювати, то вони повертаються. а всім іншим треба переселятися в центр та на захід країни... далі Дніпра при будь-яких розкладах Раша не зможе...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1