|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:20
_hunter написав:Нет: их закон о воинской обязанности и военной службе не касается.
я про те, що в такій схемі ВО не потрібне
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:22
Бетон написав: Shaman написав: UA написав:Ну так рф це і робить. Помірні виплати в разі загибелі, але кажуть що вони їх чітко платять, та значна для простого люду сумма при підписанні контракту.
тобто у нас проблеми з виплатами, а на Раші чітко платять, кажуть... ти коли під Києвом воював, з якої сторони був? показував, як простіше Оболоні достатися?..
Тобто треба казати, що в нас выплати краще ніж в рф, якщо це брехня? Тобто якщо брешеш то патріот. Правильно? А вы знаєте який пресинг всередині нашого війська? На хрестах розпяти можуть. Бити на підвалах Харе фуфло нести які орки страшні, байки діда Панаса
ти як так поміняв авторів? чи сам не розумієш, як так сталося. довелося відновлювати. в Раші та сама бюрократія, як в нас. але кількість покинутих москальських трупів значно дуже велика. дивись, якщо не бачиш ситуацію в російській армії, я тобі доводити нічого не буду. бо потім ти скажеш, що й з Бучею нічого не зрозуміло. мені з поточною схемою нападу все зрозуміло, що там за порядки. механізми з часів 2СВ не змінилися, людей там не рахують. якщо хтось це не розуміє, то вибач... ти себе переконуєш, що в окупації не так й погано?.. це тобі не допоможе...
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 18 січ, 2025 23:31, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:24
Дюрі-бачі написав:stm так, більше тисячі в день
колись було, зараз вже не певен - скільки вже рекорд - 5 млн руб? з чого таке постійне зростання - інфляція? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:34
Shaman написав: Дюрі-бачі написав:stm так, більше тисячі в день
колись було, зараз вже не певен - скільки вже рекорд - 5 млн руб? з чого таке постійне зростання - інфляція? 
Місяць тому назад , зростання стабілізувалось на 2 млн фублів, але при цьому той хто підписав мав право обнулити кредит в банку розміром до 10 млн.... За місяць виявилось що ті кому банк довірив 10 млн (навіть під заставу і в кредит) виявились настільки розумними що не захотіли підписувати... Тому за місяць первинна виплата зросла до 3,5 млн фублів.... Навіть якщо педераційники втрачають всього 100 000 мяса в рік То щоб компенсувати цих 100 000 * 3 500 000 =350 млрд/рік тільки за підписання і наперед
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:35
stm написав: Бетон написав:Он бумажку нарисовал и ходит рассказывает про законы, как сектант про писание Ему всё равно. У кого автомат, тот для него закон
Бетон, скажу так, впервые вижу клиента адвоката проигравшего первую инстанцию и подающего скаргу в Раду правосудия на судью, а не апелляцию.
извините, что разочарую. я подал апелляцию. к сожалению, впервые увидеть такого человека у вас не получилось)
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 400 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:42
Бетон написав: stm написав: Бетон написав:Он бумажку нарисовал и ходит рассказывает про законы, как сектант про писание Ему всё равно. У кого автомат, тот для него закон
Бетон, скажу так, впервые вижу клиента адвоката проигравшего первую инстанцию и подающего скаргу в Раду правосудия на судью, а не апелляцию.
извините, что разочарую. я подал апелляцию. к сожалению, впервые увидеть такого человека у вас не получилось)
Так вы и мстите ) там 5 судей, сложнее написать бред. Хотя, бред от судей в решениях я видела редко. Удачи, потом можно ещё Высший суд и скаргу на 5 судей, ну что бы последовательно выходило )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:43
stm написав: stm написав: Бетон написав:Он бумажку нарисовал и ходит рассказывает про законы, как сектант про писание Ему всё равно. У кого автомат, тот для него закон
извините, что разочарую. я подал апелляцию. к сожалению, впервые увидеть такого человека у вас не получилось) Так вы и мстите ) там 5 судей, сложнее написать бред. Хотя, бред от судей в решениях я видела редко. Удачи, потом можно ещё Высший суд и скаргу на 5 судей, ну что бы последовательно выходило )
спасибо. благое дело делаем)) вашими молитвами
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 400 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:50
_hunter написав: detroytred написав: Shaman написав:почитай, гугл в допомогу. може й зрозумієш, чому саме їх обрав як приклад, що очікує українців в окупації.
Так і не в окупації за війни ракетами, шахедами, кабами вбивають цивільних українців.
ну вот я ровно про это же: почему именно эти две фамилии?
то це приклад, що буде з тими, хто не просто займає проукраїнську позицію, а є символом української культури. ти ж юрист - це ж як, військовий злочин? вже писав - трошки неполіткоректно, але правда. чим менше українського та більше російського - тим легше пропетляти в окупації. з певного рівня українського - не вийде - або змусять відректися, або депортують (в кращому випадку). умовному ЛАДу взагалі однаково - був пожиттєвий генсек, став пожиттєвий президент - що тоді виборів не було, що зараз не стане - "а так какая разница"
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:51
Бетон написав:спасибо. благое дело делаем)) вашими молитвами
Да, не следите, расстроена, я - атеист открытый...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 січ, 2025 23:59
Shaman ти коли під Києвом воював, з якої сторони був? показував, як простіше Оболоні достатися?..
На День поліції в Оболонському районі столиці відкриється памʼятник поліцейським, які захищали Київ в березні 2022 року. Назва памʼятника буде «Невстановлений візуальний контакт». На підніжжі буде вигравіровано «UA» Статуя заввишки 4 метри буде не в повний ріст, а лише половина. Нижня. Як символ , як саме він брав участь у бойових діях.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3