Banderlog написав:От Ви принципово не хочете воювати за цю владу. Яку відповідальність ви несете? Яку відповідальність несуть протестанти?
Так, я же і написав, що може створити проблеми, а не обов'язково створить їх. З власного бажання, звичайно, можно не мобілізуватись і не допомагати, але якщо до тебе прийшла держава, то тут потрібно не церкву слухати, а юристів, оскільки державі все одне у що вірить або не вірить людина. Саме це я мав на увазі.
jump написав:Генштаб наказав ТЦК мобілізувати всіх добровольців ДФТГ
Директива Генерального штабу вимагає від ТЦК здійснити мобілізацію 100% добровольців-членів ДФТГ, які не мають відстрочок або бронювання та підлягають мобілізації за віком та станом здоров'я.
При цьому участь добровольців у мобільних вогневих групах (МВГ), які по суті і є тими групами протиповітряної оборони, які планують створювати під час експерименту, не береться до уваги, як і пройдена спеціальна підготовка навідників чи кулеметників.
Призов всіх добровольців ТЦК, згідно директиви, мали завершити до 30 травня. Але фактично було призвано одиниці, тому наразі Генеральним штабом проводиться службове розслідування щодо «не якісного виконання» цієї директиви, а термін мобілізації добровольців продовжено. https://www.ukrmilitary.com/2025/06/mob ... -dftg.html
Натрапив на версію, що ці ДФТГ по суті практично є місцевими муніципальними арміями. І тепер нарешті ГШ хоче мобілізувати їх на передок.
Тобто такі собі розбірки між центральною владою та місцевими.
detroytred написав:Натрапив на версію, що ці ДФТГ по суті практично є місцевими муніципальними арміями. І тепер нарешті ГШ хоче мобілізувати їх на передок.
Тобто такі собі розбірки між центральною владою та місцевими.
це те чим мали бути тро. ) потім для кого треба для тих лишили дфтг а тро перетворили на штурмовиків) Найкраще від мобілізації ховатись в армії.
АндрейМ написав: З власного бажання, звичайно, можно не мобілізуватись і не допомагати, але якщо до тебе прийшла держава, то тут потрібно не церкву слухати, а юристів, оскільки державі все одне у що вірить або не вірить людина. Саме це я мав на увазі.
Та ні не всеодно.) І приклади я привів. Чи вам потрібні ще ссилки? З власного бажання можно, а якщо тобі це каже аделаджа? То вже нізя?) Чи можно? Помниться він брав участь в підтримці одного грузіна з молодою командою) що там зараз? Як послідовники аделаджі відстоюють здобутки майдану?) Непокора вона не мусить бути збройною, заградотрядів ще не наробила держава. А потім як ви собі уявляєте приміром заград танк для танкіста? Чи заград артилерію для артилериста?)
Рік мріяв про яблуко: Помер звільнений з полону Дмитро Шаповалов
На Вінниччині пішов із життя військовослужбовець Дмитро Шаповалов, який був звільнений із російського полону 26 квітня 2023 року. Про це повідомила представниця регіонального Координаційного штабу Юлія Павлюк.
“Зупинилося серце молодого героя… Щирі співчуття рідним”, – написала Павлюк.
Прощання з Дмитром відбудеться 13 червня в селі Осипівка Козятинського району.
Координаційний штаб також опублікував відео з моменту обміну, коли український захисник після року полону вперше спробував яблуко зі словами: “Я про нього рік мріяв”.
ЗІ пішов з життя мабуть тому що "й так би був інсульт/інфаркт" іноді як читаю декотрих тут дописувачів - то просто в шоці від їхньої падлючості бо не їх стосується.
UA написав:Це ж плагіат. Я в перервах між банами за рос. пропаганду вам все це ще більше року тому доніс. Моє культурне формулювання соціального явища як рагулізм замінив на більш жорстке, все інше списав в мене.
Рахманін отут показує, що до весни наступного року зброя-забезпечення є. І працюють на потім. Також над заміщенням розвідданих, якщо Трамп їх перекриє. https://m.youtube.com/watch?v=AUSY4qcYGuM
Тобто повного краху, що до наступної весни, що далі у владі не бачать. І навряд він можливий. В гіршому випадку - по Дніпру. В найгіршому - по умовній Жовкві. Держава, суверенітет, влада збережеться... (Ну і моє саме аполяксистичне --- навіть якщо рфія хоч повністю окупує Україну все рівно під цим тягарем вона гепне. Не потягне. Напад на Україну, анексія Криму - це було більше, ніж злочин, помилка. Рфії)
Це найгірші сценарії. А середні -- Україна продовжить і далі воювати, як зараз... Справа, мова лише про ціну. І наслідки отакої тривалої війни на виснаження. В світі де продовжується Вамблдон, Джіро де Італія і т.д. Це треш...
Також цікаве інтерв'ю з Парасюком. Тепер він на багато питань відповідає - "не знаю...". На відміну від десять років тому, коли все знав і всій країні вказав свій правильний! шлях (порядок дій). Навіть про мобілізацію каже "не знаю тепер як". (Типу раніше треба було отак - щоб не відгородити війну від тилу, а щоб війна зайшла в тил). А про ПАПа влучно.... що за віконцем наслідки... недоробок ПАПа. https://m.youtube.com/watch?v=c5ITK0Ijppg Можна останні 5 хв. подивитись. Зовсім інша людина..
З.и. Рахманін декілька разів підкреслив, що божевільний пу абсолютно впевнений в здатності перемогти швидко і конвенційною зброєю. Тому така поведінка раші. ________________________________ Любарський красень. Стосовно значення не бенефісів, а купи дрібних подій-перемог. Але уточню --- щоб оті дрібні перемоги були не подинокими, а купою та узгодженими, й необхідне якісне управління, організація процесів, диригенти. А Рахманін чітко вказав на вплив міжособистих тьорок в управлінців. За які сплачують пересічні.
Якби я був радником Хуйла, я б йому порадив припинити негайно війну та вкинути ярдів 20 доларів в Арестовичей - Корчинських - Н. Мосійчук. Потім ліниво підібрати розірване лохматя.
Згідно розрахунків Любарського Європі не довго залишилось та інша ненаукова фантастика про блок рахунків в банках, організацію догляду державою дітей/інвалідів/престарілих замість ухилянтів-доглядальників і т.д., як сказав би вітальєн "в нього низький EQ"
п.с. в себе в США він не хоче толкать такі ідеї "блоканути рахунки всім нелегалам", а ще ліберастом прикидається
Востаннє редагувалось flyman в Чет 12 чер, 2025 17:25, всього редагувалось 1 раз.