_hunter написав:Та оно по всему ру-сегменту ходит. Как говорится "выбирай - не скупись"... vizitnlo.ru/18-06-2025-dnepropetrovskoe-napravlenie-russkaya-armiya-prodolzhaet-uspeshno-rasshiryat-zonu-kontrolya-v-oblasti-karta-boevyh-dejstvij-na-ukraine-na-segodnya/
Ну если ходит по вРУ-сегменту, то истинная правда )) Мухи не могут ошибаться
Якщо це "піздьож", то дуже добре організований і триває вже понад 50 років із участю найвищих спецслужб, учених і журналістів. А ти певен, що всі вони змовились просто, щоб тебе обдурити? 😉
значить ші рішив грати варьята... Тіпа хто я такий щоб найвищі спецслужби учені і журналісти мене обманювали? Серйозна маніпуляція. Обманюють ж не тільки мене обманюють півсвіту. В чому обман? Обман в тім що ізраїль є самостійним гравцем світового рівню. Чиї інтереси ховаються за "субєктністю" ізраїлю? І ще, ніякої брехні нема,) ніхто і не стверджує наявність зброї ізраїлю, експерти тіки многозначітєльно надувають щоки.
Я не бачу ніякої маніпуляції АІ. Іншими словами він сказав:"Диму без вогню не буває. А дим настільки густий і очевидний що це не може бути просто дим."
Додам також що в 1990 розпався Союз. І в 90-х Ізраїль міг фактично без проблем одержати потрібні йому секрети і матеріали в України/РФ. Враховуючи вплив євреїв в Україні/РФ. РФ продала якусь фантастичну кількість оружейного плутонію США практично за безцінь. Хіба Ізраїль не міг купити собі маленьку частинку для сотні бомб? Міг без проблем. Так як цього не було(нема навіть слухів) то це лишній раз доводить що в 1990 в Ізраїлю вже була ЯЗ.
pesikot написав:Німеччина ж не при справах була, нічого не зробила, війни "не починала", ну в Польщу вдерлась, це ж такі дрібниці А тут бац - їй війну оголосили ... "довелось" їм воювати
pesikot написав:Німеччина ж не при справах була, нічого не зробила, війни "не починала", ну в Польщу вдерлась, це ж такі дрібниці А тут бац - їй війну оголосили ... "довелось" їм воювати
де це ти вичитав? може ти не на той форум зайшов
Як ти швидко задню вмикнув )
Ще скажешь, що не ти писав - як було добре чехам, що їх віддали німцям в 1938 )
andrijk777 написав: то це лишній раз доводить що в 1990 в Ізраїлю вже була ЯЗ.
нічого це не доводить. З такими ж успіхами можно доводить що є бомба в катару саудівських еміратів і японії) бо вони могли купити я якщо не купили то значить вже мали. А якщо купили то в же мають. насправді секрету ніякого нема. Потрібно працювати. Бомба не робиться на коліні. Для цього потрібна розвинута промисловість якої в ізраелю нема. Але пес з нею з бомбою. Бомба є в сша.) Мова ж іде чи дійсно ізраель самостійно протистоїїть в 100ні раз більшому морю арабів чи може не всі вони такі агресивні а ізраель не такий вже суверенний. Коли дійшло діло до обміну ракетними ударами чогось зявилась потреба підмоги сша
Боже, шо воно несе.... Добре що він у мене в бані, не бачу його брєду.