|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 19 лип, 2025 18:54
ЛАД написав:О Ли Куан Ю, думаю, говорить не стоит. Его тут много раз превозносили. Но... диктатор. Толку от того, что во многих странах демократия. Как были нищие, так и остаются.
Дай собі відповідь Що краще Тихо жити в селі, цмудлити самогон , закусувати огірками з салом, дивитись як цвітуть вишні.... Чи їсти дітей , бо якомусь диктатору захотілось світ завоювати а для завоювання йому потрібна індустріалізація, а кляті імперіалісти заводи погоджуються будувати виключно за матеріальні цінності...типу зерно.... ПС невже не бачиш цю свою спільну рису з воєнпенсом? він знає як все зробити , але для цього треба щоб можновладці... всіх навчили ( в реалі нагнули).... Тобто інших варіантів він не знає - і коли його в це тейблом тикають він ображається і відправляє опонента лісом... Ти також , як тільки що - так відразу ТРЕБА БУЛО ЗБЕРЕГТИ заводи.... а от на питання як реанімувати економічні трупи... в тебе якось відповіді то й не має... єдиний успішний варіант індустріалізаціїна твоїй памяті це Голодомор....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 19 лип, 2025 18:56
Banderlog написав:) так румун це я. Можеш спитати мене, що я думаю з цього приводу)
Ти в слові "росіянин" зробив декілька помилок )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 19 лип, 2025 18:57
BIGor написав:......... ЛАД, питання до Вас - чого так топите за російську мову? За мову з особливим статусом я би замінив російську на англійську чи навіть прости господи есперанто. Російська мова з кінця 80-хх нуляча в плані культури, літератури, технологій чи науки. Banderlog уже ответил: "Чому замінив ? А не добавив англійську." Добавлю ещё - у нас практически нет (крайне мало) людей, для которых английский родной, и очень много таких, для которых родной язык русский. И ещё аргумент - русский у нас все уже знают. Зачем его терять. Знание лишнего языка лишним не бывает. Это не противоречит необходимости учить английский. Только хорошо учить, а не так, как было раньше - учили в школе, потом в вузе, а всё равно не знали.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 19 лип, 2025 18:59
ЛАД написав:Разговаривать на родном языке, это называется проявлять неуважение к украинскому?
Під час війни з москалями , за межами сімї у публічних місцях - так- це НЕПОВАГА скажу більше Це підлість. Адже ти таким чином робиш оточуючих тебе українців або невиховними ( якщо не будуть відповідати тобі на мові на якій ти до них звертаєшся) або зрадниками своїх дітей які гинуть за право використовувати УКРАЇНСЬКУ.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 19 лип, 2025 19:00
detroytred написав:Особисто тобі одразу після виборів я декілька разів тицяв про те як і чому голосував. Викреслив обох...
Якби страус також думає що він заховався коли суне голову в пісок... Але Викреслити= ПРОГОЛОСУВАТИ за переможця.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 19 лип, 2025 19:03
_hunter написав:Та никто ж не против, но есть одна проблемка: это Конституцию менять нужно.
А що Конституція заважає жити правильно по власним переконанням? Тобто якщо в Конституції буде записано що пяту точку треба підтирати виключно лівою рукою - то ти так завжди будеш робити? чи деколи згадаєш і про праву?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 19 лип, 2025 19:24
А также позволяешь тебя посылать в раздел "Обов"язки" ) Который ты не хочешь замечать
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 19 лип, 2025 19:31
ЛАД написав: BIGor написав:......... ЛАД, питання до Вас - чого так топите за російську мову? За мову з особливим статусом я би замінив російську на англійську чи навіть прости господи есперанто. Російська мова з кінця 80-хх нуляча в плані культури, літератури, технологій чи науки. Banderlog уже ответил: "Чому замінив ? А не добавив англійську." Добавлю ещё - у нас практически нет (крайне мало) людей, для которых английский родной, и очень много таких, для которых родной язык русский. И ещё аргумент - русский у нас все уже знают. Зачем его терять. Знание лишнего языка лишним не бывает. Это не противоречит необходимости учить английский. Только хорошо учить, а не так, как было раньше - учили в школе, потом в вузе, а всё равно не знали.
так а нащо російські особливий статус? Вже 35 років пройшло, звичайно є російська меншина в Україні - але не думаю що вони якось притісняються, за часи незалежності притіснялась українська мова - памятаю тільки в 2010-хх почали прокат фільмів дубльованих українською в кіно. А досягнення рос. культури за часи з розпаду совка (останні 35 років) - це "Братва", "Брігада", "Жмурки", "Уроди" і (російською) "Слово пацана. Кровь на асфальте". Яка ж потрібна нам російська мова 
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 19 лип, 2025 19:32
В 2019 році на форумі було до фіга за Зеленського, а зараз нікого не знайдешь Всі, які голосували за Голобородько, зараз поховались. Роблять вигляд, що це не вони, це хтось інші.
Хтось обрав Зеленського, а не вони. Вони не при справах
detroytred агітував за Зеленського, голосував за Зеленського ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2