Hotab написав:2 Летусрок : людського ресурсу кацапам поки що свого вистачає. Нема потреби нагинать білорусів. Але коли виникла потреба в техніці і БК, то арсенали білорусів спустошили, не питаючи (думаю що не питали, тєрпіл не питають). Віриш, що коли треба буде будь що інше, наприклад люди , то також не спитають?
Вірю що білоруси (дивлячись на національно-патріотичні змагання в сусідів) зараз мають повно часу щоб в індивідуальному порядку і в законний спосіб вирішити всі свої питання, щоб до моменту "буряти схоплять і відправлять на Польшу" бути саме там де підказує їм власний розум та свобода вибору
Hotab написав:2 Летусрок : людського ресурсу кацапам поки що свого вистачає. Нема потреби нагинать білорусів. Але коли виникла потреба в техніці і БК, то арсенали білорусів спустошили, не питаючи (думаю що не питали, тєрпіл не питають). Віриш, що коли треба буде будь що інше, наприклад люди , то також не спитають?
Вірю що білоруси (дивлячись на національно-патріотичні змагання в сусідів) зараз мають повно часу щоб в індивідуальному порядку і в законний спосіб вирішити всі свої питання, щоб до моменту "буряти схоплять і відправлять на Польшу" бути саме там де підказує їм власний розум та свобода вибору
Оце твоє "буряти схоплять і відправлять на Польшу" нагадує, коли такі як ти писали до 24.02.2022 - А то Путін нападьот ... ха-ха-ха, так смішно
Оце твоє "буряти схоплять і відправлять на Польшу" нагадує, коли такі як ти писали до 24.02.2022 - А то Путін нападьот ... ха-ха-ха, так смішно Продовжуй так писати ...
і про конституцію на паузі писали, вічного правителя та кріпосне право? непригадую щось
АндрейМ написав:Ты тоже его не замечаешь. Вся проблема в том, что обязательства есть у других, а не у тебя. Ты отсиживаешься в тылу. Возьми флер и иди исполняй свой долг, а не ной тут, что другие не хотят тебя защищать. Защищай себя сам.
Ты сидишь за кордоном, поэтому - не говори мне, что нужно делать и я не скажу, куда тебе нужно идти
Я понятно объяснил ? )
а хіба він за кордоном? щоб за кордон потрапити треба все одно мати необхідний настрій - а там нічого немає. може десь в мами ховається?
В Монреаль літав, потім додому прилетів, потім зізнався, що не в Україні
Мабуть забув, обліковка змінилась чи ще щось ) Може під спідницею мамки ховається ... Х..то З..на
Успіх написав:Я так і кажу, що фейки навколо! І однозначно фейк про львівського ухилянта, якого волочили по асфальту і песик скавучав!)) Ну подумаєш, знайома вулиця і будинки на задньому фоні... - напевно викорисав ворог ШІ!
Якщо виявили порушника(порушив закон) то має ПОЛІЦІЯ: а) виписати штраф б) якщо злісний порушник - то ТІЛЬКИ ПОЛІЦІЯ може надіти на нього кайданки і запакувати в спецмашину!
А не якісь "рибаки в рибацькій формі", які про фронт тільки чули(а ніколи там не були) - мають людей , як худобу волочити по асфальту, а в деяких випадках - то ще й бити!!!
тут щось багато почали писати про диктатуру та таке інше в Україні. але чому не наводить оцей яскравий приклад? може тому, що ще немає методички, як на це реагувати?
50% ймовірності: це операція прикриття зриву конкурсу БЕБ. Бо там же є лист, про російську загрозу у переможця. А переможець з НАБУ. А у НАБУ ціла сітка російських агентів. Значить, правильно не пускати детектива НАБУ на голову БЕБ.
25% ймовірності: це атака на НАБУ, яке вже дістало своєю незалежністю, дозволяючи собі приходити до поважних і лояльних людей.
24% ймовірності: це помста НАБУ за те, що у нас тепер немає міністерства єдності.
1% ймовірності: в НАБУ працює мережа російських агентів, які діють як єдине ціле і працюють на ворога.
Дуже суб'єктивна оцінка. І дуже хочеться вірити у щось хороше. Особливо під час війни. Що не буде лицемірно використовуватись тема війни і протистояння росіянам. Тому хочеться вірити, що скоро ми побачимо докази роботи цієї мережи пов’язаних один із одним детективів НАБУ. Але поки в голову знову лізуть ті кляті питання. Особливо на фоні того, як часто зараз тема «працювати на ворога» використовується силовиками для наїзду на бізнес.