_hunter написав:Но деньги-то не на все 100% "розкрадаються(йдуть своїм)". Пусть даже половина. Пусть даже 90% -- остаток-то всеравно попадает туда, куда должен.
ПС мій особистий аналіз ФОПів і підприємств олігархів показує що податкове навантаження на підприємстві олігарха на кожну працюючцу людину ВИЩЕ ніж в ФОПів.
Это что за критерий оценки такой странный? Чем-то напоминает прошломесячный твит "OnlyFans лидирует по показателю 'оборот деленный на число штатных сотрудников'"...
жіночки на мінімалці в львівському генделику тихенько сплакнули
у вас теж фантазії. Про ліберальний світ і повагу до Вашої "корисності". Матриця стає ще тим совком.)
я ж не піднімаю на вила твою скрєпну шизофренію з роздвоєнням цінностей, що кирзачами під зад УПЦ МП не можна (босвободавіросповіданняісовісті), а пацифістів М1860 можна (бонетакасовістьісповідання)
як і те що недавно погрожував ЗСЧ в Румунію, а тепер в роті уніка?
і де ти бачиш шизофренію? Воно так і є. Під зад церкву не можно а ухилянтів возюкати мордою по асфальту можна. Недавно томосівці з поліцаями захвачували собор в чернівцях і вже одгребли шо почали пищати що надо рішати в суді) і ще одгребуть не сумнівайся. Щодо того що бусифікацію тільки будуть посилювати я писав? Ви тут гунділи що з вами так нізя бо ви будете не ефективні. гребе зараз когось ваша ефективність? Чи мож ти не віриш що як продовжиться війна вас борундуків будуть вже не на вулиці ловити а витягувати з підвалів? шо там іще? скасуєте особливий статус російської? Вступите в нато? Та щас. Щодо того шо я поки не в сзч то звиняйте, я передумав. Вернути вам ваші гроші?
️Україна НЕ отримає анонсовані Трампом Patriot до весни 2026, – Spiegel .
.
США прагнуть уникнути участі у війні в Україні та мають намір «відновити мир через силу», — спікер Палати представників Майк Джонсон
В адміністрації Дональда Трампа вважають, що європейські союзники мають віддати системи зі своїх військових запасів, після чого отримати заміну. Американська компанія RTX Corporation перенесе їх уперед у черзі на постачання.
Джерела Spiegel заявили, що Німеччина зможе отримати батарею Patriot не раніше ніж через вісім місяців. Тільки після цього Україна зможе отримати ЗРК.
@censor_net| Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8