ЛАД написав:Везде. Давайте не будем придираться. У каждого своё понимание "приличного уровня жизни". Но работающий полный день человек на Западе не будет думать, что ему не хватит денег прокормить и одеть семью. Или вы сомневаетесь, что рабочий в Европе живёт лучше, чем рабочий в Украине?
До війни - робітник так. Все інше - думати треба скрізь. Зараз розцінки сантехніків, плиточників, електриків в Києві на рівні Берліна. Якщо викликати в передмістя (через блок пости) то вище Цюриха.
Тобто, ви обоє(військові!!!) - навіть не сперечаєтесь з тим, що і оцей мітинг - організований/спланований?
Тобто, такого взагалі/в природі не існує, щоб народ "просто вийшов на мітинг"? (як от буває закордоном, коли десь зарплату затримали, чи якийсь схожий ПУСТЯК!)
буває, Успіх, буває. у Франції це взагалі національна забава але в таких країнах, як ми - які ще на роздоріжжі, дуже багато тих, хто починає доводити що влада народу це фікція - тому якщо при владі якийсь автократи, то це не так й погано, це лише інша форма правління (хоча це не так). тих, хто робить це за гроші, ще можна зрозуміти - а інших, як корисними ідіотами й не назвеш
_hunter написав:А вот прямо сейчас - кто отвечает?
Производитель. У которого есть юрлицо, персонал, система качества, техзадание и контракт от заказчика. Поэтому они и медленно раскачиваются что тянут это все, но без этого нельзя.
Ааа... Т.е. про тот же "Социальный Дрон UA" вы даже не слышали?..
moveton написав:Мысль, что если пользуешься украинскими банками (дальнейшее её развитие - вообще живёшь в Украине), то лох, с каждым годом кажется правильнее...
Шановне товариство! Я б, навіть, сказав - шановне панство! Що можете додати до вищенаписаного/виділеного?
moveton написав:Мысль, что если пользуешься украинскими банками (дальнейшее её развитие - вообще живёшь в Украине), то лох, с каждым годом кажется правильнее...
Шановне товариство! Я б, навіть, сказав - шановне панство! Що можете додати до вищенаписаного/виділеного?
а що додавати? маячня й є маячня
upd й перекличка "професійних" критиків України. які нічого не роблять, але мають думки про все - й ця думка, яке диво, лише погана
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 27 лип, 2025 11:48, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:Поэтому надо максимально мобилизировать, как военно так и экономически, как можно более широкие слои украинцев включая и новую диаспору, а со временем и старую
А чого Ви ще не в окопах на нулі? Може покажете спочатку приклад як треба?
Вы вчера сами писали о необходимости введения налогов на выехавших за границу в пользу Украины. Что со вчерашнего дня изменилось? До вас дошло, что такой налог очень легко снять именно с вас?
Могу добавить географии, расширив ее до всего шарика 😁
а що додавати? маячня й є маячня
чого ж маячня? От допустим маєш ти єврики лишні то де їх вигідніше тримати в укр банку чи румунському?
UA написав:Все інше - думати треба скрізь. Зараз розцінки сантехніків, плиточників, електриків в Києві на рівні Берліна. Якщо викликати в передмістя (через блок пости) то вище Цюриха.
😁😁😁 Значить блогер-плиточник в ютубчику правду говорив: "якщо плиточник-НЕпрофесіонал, то такі плиточники кажуть, що якщо 5Кгрн/день не заробив, то день пропав! А плиточники-ПРОФІ кажуть, якщо в них 10К/день..."
То беремо калькулятор будівельника і дивимось на П'ЯТИ-денний робочий графік таких плиточників: У першому варіанті - 5К х 22дні = 110 000грн/міс! У другому, відповідно - 220 000грн!!!
Тож виходить, що плиточники працюють на передку!!!😅😁😁😁