yama написав:Перемога у війні такого масштабу неможлива без ....
це якийсь троллінг? для кого ці заклики? школярі самі мають організувати виробництво? я маю сам у себе в гаражі точити стволи для Богдан? нахєра талони, якщо виробництва працюють і люде отримують зарплатню? і ні слова нема про скорочення витрат на дерслужбу, слабовиків, утримання пенсіонерів-суде та інвалідів прокурорів. Я писав минулого тижня, що в центрі мого міста кубометри тротуарної плитки прямо зараз вкладають. Це вже рельси, чи ні? І хто в цьому винен?
Banderlog написав: Міліція навіть провірити документи не має права. В котрім місці і шо тобі неясно?
Милиция точно не имеет права. ) В отношении полиции не знаю. Помогите решить задачку. Ст. 186-8 Кодекса об амин. нарушениях. Если не ошибаюсь, то админпротокол составляет полиция согласно ст. 255. Как без проверки документов можно установить незаконное ношение военной формы ?
«Думаємо, як провести тендери на ремонти доріг з оплатою після війни» Розмова з Андрієм Садовим про сім'ю, дітей та міські скандали https://zaxid.net/intervyu_z_andriyem_s ... a_n1615628 сонцесяйний хрунь гарно метикує
fler написав:Найбільший вплив буде від фактору завершення "шари" у 2027 р. Тоді весь "непотріб" (хто не встиг влаштуватися - знайти роботу чи вдало одружитися) отримає чарівний пендель у вигляді відміни пільгового житла, різних видів грошових виплат і безоплатної медицини. Їм не позаздриш, бо в Україні на них чекає робота "як пощастить" та житло (якщо є) "хз в якому стані". Звісно, що добре влаштовані біженці не повертатимуться або лише за особливих обставин. Чи багато таких? Статистика каже, що 10-15%.
И странно, что вы мечтаете о "чарівном пенделі" для них. Это что, зависть?
Banderlog написав: Міліція навіть провірити документи не має права. В котрім місці і шо тобі неясно?
Милиция точно не имеет права. ) В отношении полиции не знаю. Помогите решить задачку. Ст. 186-8 Кодекса об амин. нарушениях. Если не ошибаюсь, то админпротокол составляет полиция согласно ст. 255. Как без проверки документов можно установить незаконное ношение военной формы ?
) це ви вже самі напишіть. Що буде якщо я не покажу документів поліції?) Дайте вгадаю. Розстріл коло найближчої стіночки? Може арешт і громадські роботи протягом 15 діб?
Banderlog написав:) це ви вже самі напишіть. Що буде якщо я не покажу документів поліції?) Дайте вгадаю. Розстріл коло найближчої стіночки? Може арешт і громадські роботи протягом 15 діб?
Я уже написал. Мы ведь за право перетирали. Верно ?
ВСП напевне треба викликати. щоб потім не лише дубинками, а й прикладом отоварили
Banderlog написав:) це ви вже самі напишіть. Що буде якщо я не покажу документів поліції?) Дайте вгадаю. Розстріл коло найближчої стіночки? Може арешт і громадські роботи протягом 15 діб?
Я уже написал. Мы ведь за право перетирали. Верно ?
За впровадження права в дію. Як поліція буде реагувати на дрібні порушення закону військовослужбовцями? То понятно що згідно статутів військовослужбовець щось там комусь там, постійно зобовязаний. А шо якщо він не хоче виконувати вимоги і тож озброєний? А якщо група озброєних військовослужбовців ?