Желание Дональда Трампа закончить войну в Украине, которое внезапно обострилось в последнее время, может вылиться в некую сделку России с США, которая пойдет во вред всей Европе, включая самих украинцев. Об этом пишет Politico.
Авторы публикации напоминают, что США стали главным поставщиком сжиженного газа в Европу, чему поспособствовало как российское вторжение в Украину, так и усилия ряда европейских правительств в предыдущие годы.
Однако сейчас среди стран "на восточном краю ЕС" растут опасения, что Трамп в своем стремлении быстро закончить войну в Украине предложит России политические и торговые уступки, которые будут касаться в частности возвращения РФ на энергетический рынок Европы. Такие опасения высказывают бывшие и нынешние дипломаты из Восточной и Центральной Европы, а также американские эксперты и отраслевые деятели.
Переважна більшість інцидентів, пов’язаних зі співробітниками Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, виявилися маніпуляцією та фейками. Про це повідомило командування Сухопутних військ Збройних Сил України.
У липні 210 із 244 інцидентів, пов’язаних з ТЦК виявилися маніпуляціями, фейками та інформаційно-психологічними операціями. Це становить 86%.
Лише 33 випадки (14%) підтвердилися, мали під собою реальні підстави та були перевірені. За результатами перевірок:
→ двох осіб відсторонено від виконання обов’язків;
→ сім осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності;
→ 24 службових розслідувань тривають.
А хто на цьому форумі всі ці фейки розганяв ...
Самі напишете чи промовчите ...
Бетон, Letusrock, flyman, Долярчек та інші ... так ?
Успіх написав:А я бачу люди не розуміють! І далі хі-хі, та ха-ха!
А я ще раз кажу - восени ворог планує 1 000 дронів/шахедів в день! Що буде, якщо ворог зробить паузу на 5днів, а наступних 5 днів запустить по 2 000/день скажімо, по умовному Чернігову? Що станеться за 5днів з умовним Черніговом?
добре, можливо буде щось подібне. але є ще обмеження по запуску дронів.
головне питання - що ти пропонуєш? для чого це пишеш? що мають зрозуміти люди, коли це прочитають?
Успіх написав:А я бачу люди не розуміють! І далі хі-хі, та ха-ха!
А я ще раз кажу - восени ворог планує 1 000 дронів/шахедів в день! Що буде, якщо ворог зробить паузу на 5днів, а наступних 5 днів запустить по 2 000/день скажімо, по умовному Чернігову? Що станеться за 5днів з умовним Черніговом?
добре, можливо буде щось подібне. але є ще обмеження по запуску дронів.
головне питання - що ти пропонуєш? для чого це пишеш? що мають зрозуміти люди, коли це прочитають?
Shaman написав:це я нагадаю, що розмова почалася, що Україна далеко не перша. проблеми в Прибалтиці почалися навіть раніше, ніж в Україні - або одночасно. саме в такому контексті. ви почали це заперечувати. якщо кажемо про останній рік, так є зростання (за рахунок українців?). а загалом був правий я й правий ЛАД, що з 90х років там значна депопуляція... як й в Україні...
й інший висновок - якщо Прибалтика змогла переламати тренд, чого ми не можемо? в нас ще є великий резерв - питання, чи пускати його в країну
Чого ви вчепились 90х років??? 90-ті були 30 років тому. Мене більше цікавить сьогодення, а не 90-ті.
чого ми не можемо? - це дуже складне питання, відповідь дуже довга. Якщо тільки основне - то Прибалтика вступила в ЕС і я думаю це головна причина їх депопуляції. Очевидно що легкість праці в ЕС + саме порівняння з ЕС не сприяли задоволеності життям. А змогли вони цей тренд переламати бо підняли рівень життя. Середня зарплата у них в 3-4 рази вища ніж наша. Якщо піднімемо рівень життя в 3 рази, то може і зможемо. Я якось сумніваюсь в таку реальність.
В демографічному плані Україна і Латвія дійсно подібні. З тою різницею що у нас все значно гірше. Зокрема фертильність у них піднялась до 1,5-1,7(за 2013-2021рр) а у нас до війни була вже 1,16(2021) з тенденцією до зменшення. Зараз 1. Але повторюсь в 3 раз - Латвія це одна з найгірших країн у світі в цьому плані. І навіть у порівнянні з нею ми виглядаємо сильно гірше.
але в нас йде війна. й не з 2022 року, а з 2014 - тому на показники 2020,2021 це теж впливало.
подивимось, що буде, коли війна закінчиться. й я каже - резерв для імміграції шалений, питання, наскільки жорстко будемо контролювати в'їзд. не треба раніше часу себе хоронити.
й оце - будь-яка країна може розвиватися, лише Україна не може. корупція до речі зворотна сторона того, що грошей в населення чимало - просто вони неофіційні...
Переважна більшість інцидентів, пов’язаних зі співробітниками Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, виявилися маніпуляцією та фейками. Про це повідомило командування Сухопутних військ Збройних Сил України.
У липні 210 із 244 інцидентів, пов’язаних з ТЦК виявилися маніпуляціями, фейками та інформаційно-психологічними операціями. Це становить 86%.
Лише 33 випадки (14%) підтвердилися, мали під собою реальні підстави та були перевірені. За результатами перевірок:
→ двох осіб відсторонено від виконання обов’язків;
→ сім осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності;
→ 24 службових розслідувань тривають.
А хто на цьому форумі всі ці фейки розганяв ...
Самі напишете чи промовчите ...
Бетон, Letusrock, flyman, Долярчек та інші ... так ?
Відсутність в цій статистиці згадок про ймовірні злочини, розслідуванням яких займається ДБР (або принаймі ВСП) - жодних нервових імпульсів в ганглії не викликає?
А відсутні вони там по цілком простій та очевидній причині - мова в статті йде саме про фейки, інцинденти які вдалося успішно "зам"яти", або типу "незначні" порушення типу - У Вінниці військовому, який загинув на фронті, надійшла повістка (хоча навіть тут по суті явний склад злочину по статті КК про "халатне виконання обов"язків яке призвело до важких наслідків"). І вся суть статті, якщо без маніпуляцій та в перекладі нормальною мовою зводиться до наступного:
В 33-х випадках зацікавленим особам таки довелося писати відписки та застосовувати позасудові методи впливу на фігурантів: - 2-х нагороджено позачерговою відпусткою - 7 осіб частково позбавлені премій - щодо решти 24-х епізодів рішення ще не прийнято
читай тоді все підряд. з 90 років напевне просіли багато пострадянскьих країн причини різні, в принципі вже в срср у 80ті роки вже був спад народжуванності. тому на це посилатися - такі буди реалії
друге - зменшення населення - це проблема всіх розвинених країн, не лише нас.
третє - а чого не розвивалися? а хто сказав, що не розвивалися - розвиток все одно є. так, звісно могло бути значно краще - як у тій же Польщі чи Прибалтиці. але відсоток вільнолюдей там був значно вищий - в нас скільки за ригів голосувало - отож. а зараз відсоток людей, які розуміють, що гроші треба заробляти - все більше та більше. тому розвиток буде пришвидшуватися - але так, треба, щоб нам допомогли зламати імперські амбіції Раші. у воюючих країн розвиток дуже обмежений...
а ти краще думай про нову Батьківщину - а то там турки у другому поколінні швидко тебе на місце поставлять
_hunter намагаюся показати, що паніка, все пропало, Українців через 100 років не буде - всі твої лякалки - це необгрунтовані накиди, не буде цього апокаліпсису
Shaman написав:......... й я каже - резерв для імміграції шалений, питання, наскільки жорстко будемо контролювати в'їзд. не треба раніше часу себе хоронити.
Вы уверены, что "резерв для імміграції шалений", да ещё настолько. что может возникнуть необходимость его сколько-нибудь жёстко контролировать? На чём основаны ваши предположения?
Кстати, об иммиграции в Эстонию:
В июле 1990 года вступил в силу Закон об иммиграции, согласно которому иммиграция в Эстонию стала ограничиваться квотами. Первоначально квота была установлена в размере 0,1 % постоянного населения; поправки к Закону об иностранцах, принятые в 1997 году, снизили годовой предел иммиграции до 0,05 % постоянного населения Эстонии. Иммиграционный лимит не распространяется на граждан Европейского Союза, США, Японии и некоторых других стран[
й оце - будь-яка країна може розвиватися, лише Україна не може. корупція до речі зворотна сторона того, що грошей в населення чимало - просто вони неофіційні...
Не уверен. Их чимало, когда звучат цифры, сколько нашли денег у конкретного лица. Но для развития экономики это может быть и не особо много.