|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 10 сер, 2025 11:17
Я такие манипуляции какие распространяет чаплыга через детройтов щелкаю на раз два. 20-30 лет назад на рос.тв был такой караулов. типа правдорубство- "россию сливают, китаю половину уже продали, [еще музыка такая похоронно- драмматическая почти нон-стоп], осуждаем всё ". но дальше - "оппозиция еще хуже, нажо сплотиться вокруг ввп." он потом в начале 2022 Украине ядеркой угрожал и тут такие же типки фальшивые слезы пускают "ах як так . а яка ціна для пересічних, останется 18 млн, корінець, ферарі, - НО БЫДЛУ НАДО ТЕРПЕТЬ заради ПЕРЕМОГИ" нормальный аналитик такое писать не будет, это один и тот же почерк провокаций от людей интересы которых далеки от Украины
-
fox767676
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 11:29
fox767676 написав:Я такие манипуляции какие распространяет чаплыга через детройтов щелкаю на раз два. 20-30 лет назад на рос.тв был такой караулов. типа правдорубство- россию сливают, китаю полвину уже продали, еще музыка такая похоронно- драмматическая почти нон-стоп, осуждаем всё . но дальше - оппозиция еще хуже, нажо сплотиться вокруг ввп. он потом в начале 2022 Украине ядеркой угрожал и тут такие же типки фальшивые слезы пускают ах як так . а яка ціна для пересічних, останется 18 млн - НО БЫДЛУ НАДО ТЕРПЕТЬ заради ПЕРЕМОГИ нормальный аналитик такое писать не будет, это один и тот же почерк провокаций от людей интересы которых далеки от Украины
Отак само (тобто тупо.... на підставі дурних аргументів) й Песікіт перекручує, що ти розповсюджуєш рфянське. І так само, як ти в моєму ніку безпідставно зі стелі вибріхуєш про троцького тощо, він тобі вибрехав про номерного рашинського. Воуки. Тупі брехливі агресивні воуки. Яким аби на когось кидатися. Зі своїми претензіями-закидами. Бо схотілося.. Й не спригуй-то зі своєї ж пісні -- тобто не забувай тоді вказати, що то Єрмак розповсюджує через Чаплигу і т.д. Щьолкай Єрмака. Хероїчний херой. До речі, отой чаплига й не каже й ніколи не казав, що треба терпіти. В нього скоріше про рятуйся, хто може. Ти збрехав. А от про а-ля "залишиться 18 млн...." і "треба потерпіти заради Перемоги", то не проблема, тут прямо співають хтось інші і щось твоє "такое нельзя оставлять без внимания" не спрацьовує.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 11:55
detroytred написав:Воуки. Тупі брехливі агресивні воуки. Яким аби на когось кидатися. Зі своїми прензіями-закидами. Бо схотілося..
А ти хоч раз пробував подивитись на свої суперечки з опонентами і проаналізувавши їх зрозуміти що твої відповіді-це лайка шавки з обмеженим словарним запасом, яку загнали в куток і вона з відчаю і сльозами в очах гавкає ... ? При чому Зверни увагу Мене БІЛЬШІСТЬ тут на дух не переварює... але навіть коли починається якась дискусія то мене так як тебе не криють , а я в свою чергу твої корінці-брехуннці і так далі якщо використовую то на порядок менше... То якщо є суперечка дейтрот- хтось і в цій суперечці 95% лайна від тебе То може це в тобі причина Бо суперечка Будівельник- той самий хтось -обходиться на порядок меншою кількістю лайна. Тому якщо позиціонуєш себе настільки розумним що бачим матрицю- то може навчиш себе вести себе якось коректніше і не гавкати одноманітно на всі випади От така реакція гавкаю на все перший- типова реакція перестрашеного з мокрими штанцями в яких вже давно памперси варто міняти. Зберись , я в тебе вірю , зміг не відповідати трьома повідомленнями на одне і перейти на українську без прямої вказівки Зеленського - зможеш і тут затиснути свої фаберже стальною рукою і ...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 сер, 2025 12:04
Черговий воук вистрибнув ... і все з тими ж самими піснями по колу.
Ще раз тупим воукам: є факт --- від мене на вашу адресу брехні нема за роки, від вас потоки щодня. Наступний факт --- я суто надаю вам відповідь на ваші брехливі претензії-закиди.
Все, що ви "нарили" за роки - це дрібниці накшалт три абзаци, повідомлення, 5000 слів. Оце так зашквари в Детройта. Капець. Ви ж кожен не раз прямо зливались перевірити-відпрвісти за свою брехню на мою адресу грошима. Деякі з вас і по більше десятка разів. І спокійнісінько продовжували брехати далі. Або нове, або старе по колу. Брешіть про себе. До схочу. Але ж ви лізите до мене. З брехнею. Бо більше вам ні на чому будувати.
Це факти, буйхувельник, факти. А не твій черговий єралашик. В якому в тебе нахабства вистачає висувати - щоб я ще парився вам різноманітно відповідати на ваші потоки. Окстись, місіонер.
І чергу не затримуй. За тобою ще п'яток таких же воуків.
З.и. *От така реакція гавкаю на все перший- типова реакція перестрашеного з мокрими штанцями в яких вже давно памперси варто міняти.* ------ саме це тільки-но саме ти і зробив. Вистрибнув першим. Факт. Я лише відповів. Факт. Ти втретє за два тижні вийшов сам на себе. Кумедний.. __________________ *Бо суперечка Будівельник- той самий хтось -обходиться на порядок меншою кількістю лайна.* (С)
Тобто, коли ти, наприклад, прямо звинувачував мене в тяжких злочинах (та ж плата за пости від Ольгіно), коли ти зі стелі вигадуєш, що я допомагаю ворогу тощо, а я лише позначаю тебе брехуном, мудаком і т.д. -- то це в тебе менше лайна??? В тебе лайно в кубі кубів. Про шкарпетки, штанці, люмпена, голодранця, замполіта, да навіть про швидше помреш - хто тут співав в мій бік? Тому й кажу: брехун ти. І будуєш суто на брехні. Лайно ти лл'єш потоками. Нема і близько оцього *Будівельник- той самий хтось -обходиться на порядок меншою кількістю лайна*. Бо! Тобі і Ко ні на чому більше будувати. Навіть в день Будівельника 😁😁😁
І да, на мене наїзджають більше. На порядки більше. Бо я не воук-то! Не брехливий агресивний тупий воук, як ти і Ко. Це ж ви і наїзджаєте на оті порядки більше.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 13:05
Так у вас ніякого здоровʼя не вистачить)) Вони всюди, вони атакують 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2467 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 10 сер, 2025 13:11
Hotab написав:Так у вас ніякого здоровʼя не вистачить)) Вони всюди, вони атакують 😅
Не треба вигадувати -- перебільшувати. Їх не більше десятка. Шість. Конкретних осіб. Ну може ще один-два. І не всюди, а конкретно отут на гілці. Кортить стати сьомим? То це ж не складно. Продовжуйте вигадувати, а там і прямо брехати. Як ото про - прийде розмахувати прапорами. Це не ж складно. Треба лише будувати на брехні. Буде ж ще веселіше 😁😁😁 Успіха вже ж перетворили...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 10 сер, 2025 13:16, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 13:16
Hotab написав:Так у вас ніякого здоровʼя не вистачить)) Вони всюди, вони атакують 😅
Б-г бачить що я в дуже щадящему режимі атакую щоб уникнути летальних речей Все , згоден detroYt red wings - чемпіони 👍 
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 13:27
fox767676 написав:Все , згоден detroYt red wings - чемпіони 👍 
Що за хформа без колеса та крил? Це не те... Давненько вже не дивився.. Бо без Боумена та Бебкока Ред вінгз ... да що потужні Філадельфія Флайерз(((((( чи богаті((((( Ньо-йорк Рейнжерс. Єслі шо, то в бейсболі вболівав за Сент-луіс кардіналз. В НБА за Сан-Антоніо сперз. Це все команди з інтелектуальною грою. Звісно свого часу. За визначених тренерів.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 10 сер, 2025 13:30, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 13:29
fox767676 Вот можете же - если захотите! А касательно Матрицы: Не помогут нам ни Байдены, ни Трампы. И ни сам Антониу Гутерриш! Мы живем в эпоху послеправды. Правда – это то, во что ты веришь… 
-
AlexxK
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 13:29
В гілку запрошується іменинник  Сьогодні, 10 серпня, в Україні відзначається День Будівельника, професійне свято працівників будівельної галузі. Це свято припадає на другу неділю серпня. День будівельника - це свято, яке відзначається щорічно в Україні, щоб вшанувати працю тих, хто зводить будинки, мости, дороги, створюючи середовище для життя людей. Це свято було започатковане в СРСР у 1955 році, а в Україні його офіційно закріпили у 1993 році згідно з указом президента. Будівельна галузь є важливою для економіки України, і будівельники відіграють ключову роль у розвитку інфраструктури та покращенні якості життя громадян. Будівельник - не професія а покликання - Золотоноша.City 10 серпня – День будівельника - професійне свято, яке відзначається в Україні щорічно в другу неділю серпня. Це день, коли ми вшан... Золотоноша.City
Вітаємо з Днем Будівельника! - Артбудсервіс Aug 14, 2024 — Вітаємо з Днем Будівельника! У цьому році 14 серпня Україна відзначає свято, історія якого налічує вже понад 50 років ... Артбудсервіс
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
|