марсіанські хроніки Перекриття каналів переправлення чоловіків за кордон: поліція проводить понад 150 обшуків
Вказано, що йдеться про організаторів та учасників груп, які допомагають чоловікам перетнути кордон в обхід офіційних пунктів пропуску, через систему "Шлях" та виготовлення медичних документів.
Не вірно! Копати відправляли всіх!!! Навіть, групу "мавіків"! Які там плювались/казали - що добу відпрацюй на вогневій, а тоді, за день встигни попратись/відпочити, бо на наступний день зранку їдеш копати!(за 1,5км від окопів ворога)
_hunter написав:Там на днях кто-то говорил - "разрешение на выезд 1824 - способ снять социальное напряжение? Похоже уровень напряжения в последние недели резко подскочил...
зелені запропонували дозволити виїзд за кордон усім, хто має відстрочку
jump написав:марсіанські хроніки Перекриття каналів переправлення чоловіків за кордон: поліція проводить понад 150 обшуків
Вказано, що йдеться про організаторів та учасників груп, які допомагають чоловікам перетнути кордон в обхід офіційних пунктів пропуску, через систему "Шлях" та виготовлення медичних документів.
У мене інший знайомий, виїхав з мого міста, проїхав всю західну Україну, повернувся, а на блок-посту зупинили ... лише в Чернігівській області, перевірити ПІБ )
PS. А ще злі язики кажуть, що на курортах Закарпаття та на дорогах Закарпаття, діє негласне правило - ТЦК нікого не торбить, бо сезону заробітку не буде
Депутат Закарпатської облради пояснив НАЗК, що заробив 17 млн грн як діджей Роланд Цебер також розповів, що отримав заощадження батьків https://zaxid.net/deputat_zakarpatskoyi ... n_n1616944 доляреку, укотре подяка тобі і твоїм 73%
pesikot То у переляканих запаморочення від жаху. В червні на авто в Європу і назад. Жодної перевірки (крім кордону, де також нема ТЦК) В липні в Мико через первомайськи-Вознесенськи, назад через Одеські пляжі - жодної зупинки і жодної перевірки документів.
pesikot написав:що на курортах Закарпаття та на дорогах Закарпаття, діє негласне правило - ТЦК нікого не торбить
Hotab написав:жодної зупинки і жодної перевірки документів
А от на цю тему можемо нормально поспілкуватись))
Бо я щось не доганяю - по місту катаються декілька "патрулів тцк"(особисто 4рази за 2міс. до мене вискакували), палять бенз, їздять глухими дворами... вишукують ухилянтів, які можуть спокійно дременути дворами поміж будинків і "іщі-свєщі"... А тут собі просто став на якомусь блокпості, чи на якійсь кільцевій і зупиняєш/перевіряєш доки. Навіщо тцк обрали такі "пекельні малоефективні муки"??? "Гоп-стопом" на трасі ж легше/простіше займатись?!
pesikot написав:що на курортах Закарпаття та на дорогах Закарпаття, діє негласне правило - ТЦК нікого не торбить
Hotab написав:жодної зупинки і жодної перевірки документів
А от на цю тему можемо нормально поспілкуватись))
Бо я щось не доганяю - по місту катаються декілька "патрулів тцк"(особисто 4рази за 2міс. до мене вискакували), палять бенз, їздять глухими дворами... вишукують ухилянтів, які можуть спокійно дременути дворами поміж будинків і "іщі-свєщі"... А тут собі просто став на якомусь блокпості, чи на якійсь кільцевій і зупиняєш/перевіряєш доки. Навіщо тцк обрали такі "пекельні малоефективні муки"??? "Гоп-стопом" на трасі ж легше/простіше займатись?!
Заметьте, Я прямо и четко отвечаю на Ваш вопрос 😁 1. На трассах достаточно активно проверяют документы, но стараются выбирать не самые загруженные трассы, чтобы не создать транспортный коллапс. 2. Ухилянт, не утративший остатки разума, предпочитает сократить свое пребывание на улицах до минимума. Он вряд ли станет кататься по трассам. А вот в ближайший магазин он иногда вынужден выходить. Именно таких по дворам и ловят.