Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 21:29

budivelnik написав:
  detroytred написав:В обох по суті претензії до ....))
Влади-законів. Функцією яких є реалізація цих хотєлок - узаконення, легалізація, офіційне представлення.
А твоєю функцією на цих сторінках є натягування сови на глобус наслідком якого ОБОВЯЗКОВО вийде твердження що винувата НЕВІСТКА ( в твоєму варіанті-влада).
1 Немає ЗАКОНІВ про ОБОВЯЗОК служити жінкам - але твій протеже використовуючи статтю Конституції - стверджує що є такий Закон
Ти своїм коментарем як би ПІДТВЕРДЖУЄШ його правоту
2 Немає Закону про те що ВСІ ПОВИННІ БУТИ в ЗСУ...
А ти знову розпатякуєш що такий Закон є...
Адже Депутати ВР , чиновники КабМіну і так далі- згідно чинного законодавства не служать - ЗАКОННО...

Тому як завжди
ти як баба-яга просто спиш і бачиш як любу дискусію привести до виразу
МОЖНОВЛАДЦІ НЕДОПРАЦЬОВУЮТЬ

ПС
а тепер дивимось яке це недалеке з обмеженим словарним запасом
єралашик
збрехав
я не про те
ти не так

Спробує емоціями забити ці сторінки щоб таким самим емоціоналам як він здавалось що воно розумне.

Ти сплутав наслідок та причину.
Саме постійні твої, місіонера, брехня, єралашики, перекручування є підставою для макання тебе в ці факти.
Підтвердження прямо перед твоїми очима: сьогодні, поки ти не з'явився з ними ось зараз, ні про які "збрехав, єралашики і т.д." від мене не лунало.

Які емоції до тебе, місіонера, не вигадуй.
Те, що організація забезпечення особим складом війська є безпосередньо функцією влади-можновладців -- це теж факт.
Те, що саме влада перетворює-робить деяі хотєлки деяких груп, законами для всіх, теж факт.

Ти знов, як завжди, безпідставно голослівно лепочиш дурні претензії...
І все.
І знов рефлексія саме на мене.
Замість самостійного висловлювання свого місіонерства.
І мені знов, як завжди, приходиться спростовувати твої пусті накиди.
І знов я тобі кажу -- гуляй, місіонер, сьогодні тобі я подавати не буду.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 21:32, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 21:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Я хочу, щоб бюджетосісі перші пішли воювати.
Не пішли (примусово) тільки чоловіки вчителі ( бо були ті хто пішли добровільно)
Так само й лікарі - це ОСНОВНІ бюджетосісі ( їх більше 1 млн з 2 млн бюджетосісей)
Тепер
Ще було 0,3 млн ЗСУ - ці ВСІ воюють , ще було 0,3 млн силовиків-ці в основному всі воюють, ще було 0,1 млн погранців - воюють, ще було 0,1 млн МЧС - якщо й не воюють то я їм не завидую, роботи в них по горло
То про кого ти?
Про 200 000 чиновників з яких 100 000 жінок , так пропорція до зогальноукраїнської серед них зберігається... якихось 10 000 ( 1 до 10) - швидше за все також воює
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 21:35

detroytred написав:І знов я тобі кажу -- гуляй, місіонер, сьогодні тобі я подавати не буду.
А що там подавати
ти настільки дурень що слово в слово розписав весь свій словарний запас і тому на друге повідомленняч в тебе слів то не залишилось.
ПС
сам візьми ,розклади свою відповідь на іменники ( тобто те що має хоч якусь суть) і прикметники з дієсловами емоційного зображення
Якщо не здурієш від отриманого результату- значить це вже клініка.
і клейма на тобі ставити ніде
+ навіть аналізи взяти не вийде, бо брати нічого.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 21:43

budivelnik написав:
  detroytred написав:І знов я тобі кажу -- гуляй, місіонер, сьогодні тобі я подавати не буду.
А що там подавати
ти настільки дурень що слово в слово розписав весь свій словарний запас і тому на друге повідомленняч в тебе слів то не залишилось.
ПС
сам візьми ,розклади свою відповідь на іменники ( тобто те що має хоч якусь суть) і прикметники з дієсловами емоційного зображення
Якщо не здурієш від отриманого результату- значить це вже клініка.
і клейма на тобі ставити ніде
+ навіть аналізи взяти не вийде, бо брати нічого.

Ну да, а факти, в які я тебе макнув, ти не помітив.
Це і є єралашиком, як влучно визначив твої повідомлення форумчанин Пуенте.
І це дійсно є клінікою.

Також, як твій ігнор цілком внятного пояснення --- більшого словника твої єралашики не заслуговують від мене. Тому куштуй, місіонер, куштуй, що дають.
Стрибаючи з галасом, що Детройт до тебе обмежується отаким коротким словарним запасом - оце так зашквар в Детройта місіонер знайшов((
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 22:11, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 21:44

АндрейМ написав:
  sashaqbl написав:Але по факту, теба, г***, захистив Долярчик, Бандерлог, я.
І конкретні хлопці гинуть через те, що ти зйобок зїбався, і бракує людей в екіпажі евака і т. д. Тому саме ти, зйобок, посилюєш цю несправедливість.

Угу. Мільйони з'їпались, мільйонам намалювали якісь броні, а винуватий в усьому Андрій. Кулеба з собачкою лежить на дивані, але хлопці гинуть через Андрія. Усі проблеми в державі через Андрія.

Порядна людина стає в усьому винною у ту мить, коли насмілюється відкривати рота на свій захист
наче більшість тут нормальні люди з вищою освітою
але пропозиція більш-менш рівномірно розподілити тягар війни неочікуванно викликала скаженну лють
я взагалі не бачу позитивних сценаріїв майюутнього з таким характером дискусії
фрустроване та бідне суспільство приречене у протистоянні
підвищити шанси мав би суспільний консенсунс
міліони "бігунців-зйобків" як тут кажуть, погано, але треба шукати вихід
Пропозицію чеського Петра-Павлика що можна створити екстериторіальні технопарки у європейських країнах, де на виробництві зброї би працювали громадяни України за мінмальними рейтами, викликала сміх та шапкозакидництво - "треба більше публічних істерик, тиснути на Байдена-Трампа, і Вашингтон все дасть, Брюсель все купить" , у гіршому оскаженіння - "ти що наших діточок та жіночок від радісного життя відірвати хочеш?"
Ну тоді взагалі не бачу факторів що можуть відвернути афганський чи вьєтнамський сценарій. Міф "всі воююємо , а Захід за все проплатить бо люто ненавидить ерефію" - провалився. Треба шукати баланси між гранично допустимим рівнем мобілізації суспільства та реальними повоєнними перспективами.
fox767676

Подякував: 399 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 21:52

fox767676 написав: але треба шукати вихід

Ага, отут на хфорумі виконати функцію можновладців.
Замість них.

І якщо знайти тут рішення-вихід можливо, то впроваджувати його в країні хто буде?
І хто визначить, що це рішення правильне?
Серед десятків інших, які чути кожного дня з різних джерел.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 21:59

Половина форумчан це вже 100500раз бачили!

sashaqbl написав:
  Успіх написав:А то так і кажи, що ти обломався
Тож сиди тихо кую зла

та покажи хоч медальку...

Тут(на форумі) є "прикріплені" мої нагороди і убд - вже, навіть , якось хтось без мене давав посилання на цю сторінку.
А тепер мені впадло викладати щось безкоштовно! :D
(хоч кошти я прошу для дитбудинків, а не для себе)
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 22:11

detroytred написав:І хто визначить, що це рішення правильне?

Треба будувати математичні моделі
Обговорювати, доповнювати
параметри - мотивація українців за (незалежну націоналістичну державу, незалежну ліберальну, фінляндізацію, грузинізацію, білорусизацію, кримізацію)
максимальна допустима ступінь мобілізації - війчьк збір 1.5%, 5%, 50%, 80%
працю на будівництві \ виробництві зброї за мінмімальними рейтами, військ служба в тилу чи на фронті
Сценаріїї партнерів - знищити росію як ядерну державу навіть ціною взаєзнищення України, повернути кордони на 1992, зупинити по лбз, більші поступки з боку України
Чим готові пожертвувати Європейці - надлищками застарілої зброї та експериментальними зразками, готові включитися у гонку озброєнь з РФ? з віссю зла ? пожертвувати рІвнем життя заради рекндустріалізації ?
Гадаю у В ашингтоні ці всі моделі є, тому ні Байден , ні Трамп про зруйнований кремль нічого не казали
fox767676

Подякував: 399 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 22:20

fox767676 написав:
  detroytred написав:І хто визначить, що це рішення правильне?

Треба будувати математичні моделі
Обговорювати, доповнювати
параметри - мотивація українців за (незалежну націоналістичну державу, незалежну ліберальну, фінляндізацію, грузинізацію, білорусизацію, кримізацію)
максимальна допустима ступінь мобілізації - війчьк збір 1.5%, 5%, 50%, 80%
працю на будівництві \ виробництві зброї за мінмімальними рейтами, військ служба в тилу чи на фронті
Сценаріїї партнерів - знищити росію як ядерну державу навіть ціною взаєзнищення України, повернути кордони на 1992, зупинити по лбз, більші поступки з боку України
Чим готові пожертвувати Європейці - надлищками застарілої зброї та експериментальними зразками, готові включитися у гонку озброєнь з РФ? з віссю зла ? пожертвувати рІвнем життя заради рекндустріалізації ?
Гадаю у В ашингтоні ці всі моделі є, тому ні Байден , ні Трамп про зруйнований кремль нічого не казали

Так я про це й кажу.

Перед можновладцями "на столі", гадаю або припустимо, є і даний варіант. Такого прорахунку.

Але визначають та обирають вони серед усіх варіантів рішень яке?
Оте, що саме вони вважають підходящим...
І серед критеріїв їх вибору є такі, яких нема, наприклад, у пересічних.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 22:26

Успіх написав:Тут(на форумі) є "прикріплені" мої нагороди і убд - вже, навіть , якось хтось без мене давав посилання на цю сторінку.

Не хтось, а я.
А тепер мені впадло викладати щось безкоштовно! :D
(хоч кошти я прошу для дитбудинків, а не для себе)

100 гривень на Русоріз та я ще раз надам посилання.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми