|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:09
Успіх написав: budivelnik написав:То може все таки потрібно якимось чином проводити диференціацію того хто і де потрібен?
Так, твої сини потрібні в ЗСУ, а не в тилу!
ти хоча б забезпеч відсотків десять від того, що роблять інші в тилу - а потім вже розкривай писок...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:13
Vadim_ написав: budivelnik написав: АндрейМ написав:Я хочу, щоб бюджетосісі перші пішли воювати.
Не пішли (примусово) тільки чоловіки вчителі ( бо були ті хто пішли добровільно) Так само й лікарі - це ОСНОВНІ бюджетосісі ( їх більше 1 млн з 2 млн бюджетосісей) Тепер Ще було 0,3 млн ЗСУ - ці ВСІ воюють , ще було 0,3 млн силовиків-ці в основному всі воюють, ще було 0,1 млн погранців - воюють, ще було 0,1 млн МЧС - якщо й не воюють то я їм не завидую, роботи в них по горло То про кого ти? Про 200 000 чиновників з яких 100 000 жінок , так пропорція до зогальноукраїнської серед них зберігається... якихось 10 000 ( 1 до 10) - швидше за все також воює
якеж воно(будівельник) тошнотворне як і усі бюджетосісі - менти , судова шваль, прокурори, держвиконавча , міська та отг влада...
дурню Менти--служать ротаційно Прокурорів на всю Україну - 20 000 з них половина жінки Тому для тих в кого постійна нудота бо постійно з похмілля Ще раз ВСІХ ЧИНОВНИКІВ ( міська, отг і так далі в тому числі суди і прокуратура) - 200 000 з яких 100 000 жінки Зрозумів нудотний?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:13
барабашов написав: Shaman написав:ось й боров підтягнувся. зараз розповість, скільки зі свого контейнера заплатив податків. але я трохи знаю, як платили податки власники контейнерів на ринку імені твого тезки. дуже потужні платники
Открою секрет. Вторая группа с наёмными, Сейчас наёмных нет но вторая группа по прежнему. Налоговая в курсе и сама указывает шо, куда и сколько. Ты чем то недоволен и хочешь шоб кто то платил 146% с вала и молился на твоего зелебобу? А теперь твоя очередь рассказать какие налоги платит бубно. И в какой стране. И это - Паук, Ящер или Костыль - кто там ты в табели о рангах - скоко весишь ты? и не похож ли ты на Геббельса(метр пятьдесят на 45 кило) 
а, друга ФОП - то ти потужний платник  а те, що треба не перевищувати певний рівень - то ж для лохів. я якраз з таких - й ПДФО сплачував, й ЄСВ. напевне побільше, ніж твій ФОП твій ідеал я зрозумів - а головне, щоб такий карлик тобою командував - бо тобі ж потрібні керманичі - сам не можеш зайва вага є, але до 100 кг не дійшов - тому гадаю на твоєму фоні буду виглядати струнко 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:17
Shaman написав:тобто ти злиняв з ЗСУ
Так ти там навіть і не був!!! От відмотай ти там три роки - тоді і приходи, розказуй...
-
Успіх
-
-
- Подякував: 280 раз.
- Подякували: 1008 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:18
барабашов написав: budivelnik написав: АндрейМ написав:Вибачте, а до чого тут вода та світло? Ми за них платимо окремо. Не через податки.
1 Так світло-дотаційне... Ти за нього ще раз як платиш - недоплачуєш У тарифі за воду - світло ледеве не 70% - так що тут ти також недоплачуєш 2 Є ті хто платить податки і ті хто не платить А блага від Держави отримують однаково. Виходить ти все одно крадеш в тих хто платить. Ті ж що платять так само як і ти все купують значить з купленого платять так само... а от з заробленого -ти крадеш Значить злодій А в злодія в рази менше прав по відношенню до законослухняного. Злодія можна в буцегаруню Можна єблоп по фейсу повозити якщо він вирішить якесь злодіяння створити і згідно Закону того хто захищався від злодія-Суд виправдає.. Так що подивись в зеркало і зрозумій-личико то злодійське.
Поважний та пхатий пан прапорщик з 5% - почём вы во Льаове платите за ЭЭ и воду? Дома естественно И почём платят жильцы построенных вами нахалбудов.
1 Я не продавав шуб з пєсца зроблених з собак, тому автоматично не будував нахалбудів. Все збудоване має адреси і так далі 2 Електроенергія - 4,32грн/квт*година Вода__________ - 17,292 грн м3 Водовідведення__ - 8,592 Абонплата вода+відведення__2*20,69 То що таке чмо пузате хотіло довести своїм питанням?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:25
fox767676 написав:AI все прорахує з вхідними типу біографій, характеристик, всіх внутрішніх ьа зовнішних акторів, обставин та хронологію, виверне наїзнанку душонку кожного та винесе вирок. "Терминатора нельзя подкупить, с ним нельзя договориться"
Є економічно оптимальне рішення Є соціально оптимальне рішення Є для майбутніх виборів - оптимальне рішення Є для мам оптимальне рішення Є для дітей оптимальне рішення Є для працедавців оптимальне Є для працівників оптимальне... І жодні з цих рішень між собою не пересікаються, кожне має якісь аргументи з якими не погодяться більшість, при чому ця більшість яка не погодиться по кожному з рішень буде мати ІНШИЙ персональний склад... Тому перш ніж розповідати що хтось щось погано зробив- треба ХОЧАБ собі дати відповідь - а що таке ДОБРЕ ЗРОБИВ. Для того щоб збільшити кількість бажаючих служити в ЗСУ...треба дозволити тим хто служить -перестати служити Для того щоб збільшити зарплати в ЗСУ - треба дати плюшки власникам капіталів щоб вони ЗАХОТІЛИ цими капіталами поділитись Для того щоб збільшити пенсії -треба або зменшити доходи працівників/працедавців, або зменшити кількість пенсіонерів.. і так далі і тому подібне влада не все робить добре - але все робить точно краще ніж в своєму житті робив наприклад воєнпенс...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:29
барабашов написав:budivelnik Чмо биндеривськэ(от слова биндюжник, не Ст.Анд.Бандера) - ты сколько платишь за свет в своей хазе и как тебя дотирует гос-во за мои налоги? Шубами из песца(кацапасобачек) не торгую Могу из тебя куртку пошить И в Крыму продать На байкшоу на Горе Гасфорта.
1 Жирносраке чмо я працюючи плачу податки , при чому думаю що більше від тебе , тому якщо моє світло хтось і дотує - то це точно не ти а я сам. 2 Для таких як ти - на свої 150м2 яспоживаю світла/газу/води - менше ніж на 20 000 грн в рік, саме тому що в мене все заточене під енергоефективність (унітази з визначенням скільки зливати , лампочки діодні, електрообладнання ААА+, двохкамерні ( трьохшкельні) склопакети , утеплення стін в два рази вище нормативного) Зрозумів жиртрест? 3 На роботі на одній точці плачу за світло 20000-30000 грн , на другій 70000-90000 грн , тариф комерційний плаває від 9,00 до 10,20 грн/квт*год Тому саме тут я і повертаю ту дотацію яку отримую на житло Дійшло?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 23 сер, 2025 23:50, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 23:49
detroytred написав:Варіантів два: - або одні нагнуть інших; - або кожен сам обирає для себе, що йому робити. Тобто або "держава понад усе", або "людина понад усе".
- і рибку з'їсти і на люстрі погойдатися
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 24 сер, 2025 00:09
detroytred написав: _hunter написав:Но в итоге выходит какая-то Аргентина/Корея (не Южная). Стоит ли оно того?..
Траса номер 1 --- саме про південно корейську армію(( Хоча, зрозуміло, що то стандарти минулого століття. Тому й кажу, що стосовно реалізації примусу - це ще вееееелике питання. Може й тому поки навіть бажання особливого нема. Тим не менш можливо все. Особливо при боротьбі за виживання. Якщо хтось сказав, що в Неньці буде отаке ... (да ще й після революції Гідності)), то ні за що б не повірив.
ти забув фактор США (з непіпеточною допомогою з крапельниці до літа) яке воювало не інструкторами як СРСР
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 24 сер, 2025 03:07
Кто наследников хозяина водочного шалмана на ул.Гетьмана Срацкого в мисти Лэва с поломанными руками отвезёт в окоп под Доброполье - получит по 3куе за каждого налом. За пожилую патриотическую десантуру с извилиной попахивающей рашей(тестем) ниже копчика - ещё 2 Работаем парни
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
|