|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 27 сер, 2025 18:58
budivelnik написав: detroytred написав:Ти що взагалі такий тугий, що не уявляєш всієї повної картини?
Я точно не такий гострий як ти.... Але гроші вкладені на депо- приведуть до здешевлення виготовлення бо покращать ефективність людської праці Тобто працювати люди зможуть менше-а їсти більше...це поки голодні як тільки втамують голод перейдуть до шмоток.. потім до театру... тобто Піраміда Маслоу - чув ПС а ще почнуть створювати уколи вартістю в 1 млн грн для дітей до 1 року... щоб життя цих дітей продовжити на пару років... Тобто КУДИ всунути - ми знайдемо Головне знайти ЩО сунути.
Гроші для підвищення продуктивності праці, через підвищення технологічності, знайдуть і без робітника, який віднесе 1/2 від своєї зп, щоб приростити-зберегти свій капітал. Конкуренти-виробники самі над цим б'ються... Конкуренція до цього примушує. І ніші нові вимушує знаходити, щоб на чомусь приростити капітал. Ти забув про предмет розмови. Предметом було збагачення населення країни через твій засіб - щоб більше громадян почали прирощувати капітал, заощаджувати, а не проїдати - як інструмент подальшого!!! розвитку ринку. За віконце глянь --- капітали тупо скирдують в Біток тощо... А ти про нестачу капіталу... нагодувати голодних. Ресурси тупо зжигають на відеокартах та "Вамблдонах". А ти про нагодувати голодних. Вакцинувати. І т.д. Перевиробництво капіталу - ось що є тінню ринку... І проблемою. А ти про нестачу капіталу тулиш. Проблема і загострилась, коли в отого роботяги, якому на зарі капіталізму не вистачало навіть на їжу, з'явився свій капітал. Коли по суті капіталістами стали маси... Які хочуть прирощення цього свого капіталу. І щастя, що рішення знайти в борговій піраміді та віртуальних грошах... Можливо і лише тимчасове.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 сер, 2025 19:13, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:05
вже і за морем кажуть про нову стратегію орків (
-
flyman
-
-
- Подякував: 1608 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:25
ЛАД написав: "Скажите, например, такая партия как "Свобода", часть народа? Вспоминаю, какую пургу гнал в своё время её лидер Тягнибок. Могу ещё и, например, о "Правом секторе" вспомнить. Да и ещё кое-что. Путин всем этим хорошо пользовался, но это не политика государства Украина. И я не помню, чтобы государство Украина когда-нибудь извинялось за их слова и высказывания.
Да, вышеуказанные политические силы являются частью народа. Но только никакого отношения они не имеют к рассматриваемому вопросу. Решили открыть еще один фронт обсуждения? ) ЛАД написав:"Реакция официальных кругов арабского мира" вполне понятная и абсолютно оправданная.
Как мы видим из реакции не представляется возможности утверждать, что проект Великий Израиль есть конспирология или фейк. ЛАД написав:Нетаниягу как официальное лицо и, более того, премьер-министр не имел права и не должен был так говорить.
Это в смысле что-ж ты проболтался ? Держи язык за зубами. ) ЛАД написав:Но не надо сильно обобщать. "Арабский мир" достаточно разнороден.
Равно как и народ Израиля, на который вы ссылались. Пример был приведен в качестве одной из право-радикальных партий кнессета. ЛАД написав:Вопрос о территориях я задавал вполне конкретно. О территориальных проблемах Израиля с Кувейтом, Ливаном, Ираком, Турцией ничего не знаю. Буду благодарен, если вы расскажете. Насколько знаю, у Израиля с Кувейтом, Ираком и Турцией даже нет общей границы.
Вы сами назвали эти страны.
Территории этих стран (части территорий) отражены в проекте от Нила до Евфрата Великого Израиля. Если должностное лицо поддерживает проект - это означает соответствующие притязания. Вы их называете территориальными проблемами.
Востаннє редагувалось tumos в Сер 27 сер, 2025 19:37, всього редагувалось 1 раз.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:27
flyman написав:В Африці вгамували голод, і в театр не пішли. Теорія така теорія
Взагалі, то тема цікава! (але будівельник просто лобом б'є в стіну😁)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1009 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:29
ЛАД написав:А якщо не погодиться? Що тоді? "До останньої верби"?
До останнього нпз))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:34
detroytred написав:За віконце глянь --- капітали тупо скирдують в Біток тощо...
1 Я скирдую....не в біток , поки що є куди розвиватись.... 2 Ти що робиш? що і куди скирдуєш? і як твоє НЕскирдування тобі допоможе? 3 Як допоможе НЕскирдування тим 90% які НЕскирдують? Вони на чому своє життя поращать? На обслуговуванні МОЇХ капіталів - так я не проти... чим менше капіталів в них... тим менше я ЇМ заплачу за обслуговування моїх. Тому ти можеш й далі натягувати сову на глобус про можновладців/країни які якимось фантастичним чином знайдуть капітал на інструменти для того щоб ці інструменти роздати НЕскридувальникам... Це похлєще теорії комунізму буде. А ти про нестачу капіталу... нагодувати голодних.
Я не про голодних , не про нестачу капіталу... я про те що Якщо голодний про себе не подбає - то багатий дасть право голодному померти голодною смертю. І ніякий капітал не буде пальцем об палець бити щоб нагодувавши голодного - зменшити свій прибуток... А от якщо голодний вирішить СЕБЕ нагодувати - тут капітал тут як тут... Хочеш в кредит плуг -який в два рази збільшить продуктивність, але ти третину віддаш за плуг - бери ( в тебе й так буде в 1,5 рази більше ніж лопатою) хочеш трактор - який в 10 разів збільшить продуктивність але ти 2/3 збільшення віддаш за трактор - бери ( в тебе й так стане в 3 рази більше ніж лопатою) Ось як працює капітал.... Але при цьому Капіталу ЗАПАДЛО годувати тих на кому не заробиш... того він їх і не годує. і тому вони й голодні.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 27 сер, 2025 19:40, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:41
fler написав: ЛАД написав:А якщо не погодиться? Що тоді? "До останньої верби"?
До останнього нпз))
А импортировать соляру они что уже разучились? С того же Казахстана, да и Китай рядом(с проблемным на сегодня Забайкальем) Ну будет у них по два евро литр 95й и Евродизель(в случае с Казахстаном не будет), да и налогами/акцизами можно в пределах евро(100р/литр) удержать. Это ж не дефицит водки зимой, которая кое где наступает 1го октября?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:45
барабашов написав: fler написав: ЛАД написав:А якщо не погодиться? Що тоді? "До останньої верби"?
До останнього нпз))
А импортировать соляру они что уже разучились? С того же Казахстана, да и Китай рядом(с проблемным на сегодня Забайкальем) Ну будет у них по два евро литр 95й и Евродизель(в случае с Казахстаном не будет), да и налогами/акцизами можно в пределах евро(100р/литр) удержать. Это ж не дефицит водки зимой, которая кое где наступает 1го октября?
Шуба, если всё так шоколадно, то почему дефицит бензина в России ? Вариант "сезон отпусков и всегда так бывает" - не катит Потому что напоминает, перебои с песком в пустыне Сахара ) Или это не шоколад, хотя по цвету и подходит ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 27 сер, 2025 19:59
budivelnik написав: detroytred написав:За віконце глянь --- капітали тупо скирдують в Біток тощо...
1 Я скирдую....не в біток , поки що є куди розвиватись.... 2 Ти що робиш? що і куди скирдуєш? і як твоє НЕскирдування тобі допоможе? 3 Як допоможе НЕскирдування тим 90% які НЕскирдують? Вони на чому своє життя поращать? На обслуговуванні МОЇХ капіталів - так я не проти... чим менше капіталів в них... тим менше я ЇМ заплачу за обслуговування моїх. Тому ти можеш й далі натягувати сову на глобус про можновладців/країни які якимось фантастичним чином знайдуть капітал на інструменти для того щоб ці інструменти роздати НЕскридувальникам... Це похлєще теорії комунізму буде.
Нарешті. Хоч в одному елементі прогрес. Ти, як отой індєєць, побачив, що твоє бохатство в значній мірі базується на отих роботягах... Ти кумедний. Навіть після років повторення тобі, що від можновладців-управлінців-регуляторів потрібен не капітал, як ти от тільки що приписав-збрехав мені, а створення сприятливих умов в ринку для подальшого розвитку. Збагачуєшся більше ти, збагачуються більше й твої робітники... Якщо знов таки управлінці-можновлалці-регулятори створять для цього умови. ЯК найкращий варіант: Росте бізнес Боінга, БМВ... зростають статки від роботяг і до пенсів та безробітних... А також власників кафе, таксі. Наші ж ... лише СКМ...аграрка. Без брехні тобі будувати ні на чому. Хфакт.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 сер, 2025 20:09
budivelnik написав:Ось як працює капітал.... Але при цьому Капіталу ЗАПАДЛО годувати тих на кому не заробиш... того він їх і не годує. і тому вони й голодні.
Так заробляй більше! Щоб більше заробляли твої працівники. Але вимоги не до тебе .... ти й так ішачиш... А до можновладців-управлінців-регуляторів ринку. Бо в Кореї вони створили такі умови, що почавиши реформи в 1962 році через менш 20 років, отакі ішаки по зростанню свого капіталу --- мали отой результат... А ти, ішачиш 30+ років, і маєш ... 14 млн. грн. Відповідні зп мають і твої робітники. Відповідний загальний результат. Тому рішення саме в управлінців. Воно визначає результат твоєї праці та праці робітників. Ну спробуй всю картину цілком охопити. Я тобі спеціально для контрасту уявлення на максимальних прикладах малюю -- Корея, Боінг... Але сам принцип той же для будь чого.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|