1 Я скирдую....не в біток , поки що є куди розвиватись.... 2 Ти що робиш? що і куди скирдуєш? і як твоє НЕскирдування тобі допоможе? 3 Як допоможе НЕскирдування тим 90% які НЕскирдують? Вони на чому своє життя поращать? На обслуговуванні МОЇХ капіталів - так я не проти... чим менше капіталів в них... тим менше я ЇМ заплачу за обслуговування моїх.
Тому ти можеш й далі натягувати сову на глобус про можновладців/країни які якимось фантастичним чином знайдуть капітал на інструменти для того щоб ці інструменти роздати НЕскридувальникам...
Це похлєще теорії комунізму буде.
Нарешті. Хоч в одному елементі прогрес. Ти, як отой індєєць, побачив, що твоє бохатство в значній мірі базується на отих роботягах...
Ти кумедний. Навіть після років повторення тобі, що від можновладців-управлінців-регуляторів потрібен не капітал, як ти от тільки що приписав-збрехав мені, а створення сприятливих умов в ринку для подальшого розвитку. Збагачуєшся більше ти, збагачуються більше й твої робітники... Якщо знов таки управлінці-можновлалці-регулятори створять для цього умови.
ЯК найкращий варіант: Росте бізнес Боінга, БМВ... зростають статки від роботяг і до пенсів та безробітних... А також власників кафе, таксі. Наші ж ... лише СКМ...аграрка.
budivelnik написав:Ось як працює капітал.... Але при цьому Капіталу ЗАПАДЛО годувати тих на кому не заробиш... того він їх і не годує. і тому вони й голодні.
Так заробляй більше! Щоб більше заробляли твої працівники.
Але вимоги не до тебе .... ти й так ішачиш... А до можновладців-управлінців-регуляторів ринку. Бо в Кореї вони створили такі умови, що почавиши реформи в 1962 році через менш 20 років, отакі ішаки по зростанню свого капіталу --- мали отой результат...
А ти, ішачиш 30+ років, і маєш ... 14 млн. грн. Відповідні зп мають і твої робітники. Відповідний загальний результат.
Тому рішення саме в управлінців. Воно визначає результат твоєї праці та праці робітників.
Ну спробуй всю картину цілком охопити. Я тобі спеціально для контрасту уявлення на максимальних прикладах малюю -- Корея, Боінг... Але сам принцип той же для будь чого.
P.S. Так, вам не здалось. ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВИКОРИСТОВУЄ ГУР ПІД ЧАС ВІЙНИ ПРОСТО ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ВРЯТУВАТИ СВОГО ДРУЖБАНА, який заодно виконував роль гаманця. Так, вам не здалось - людина, без доступу до держтаємниці посвячена в більш ніж таємниці. Це схоже на ще один термін для Зеленського, правда не президентський 🤯
ЛАД написав:А якщо не погодиться? Що тоді? "До останньої верби"?
До останнього нпз))
А импортировать соляру они что уже разучились? С того же Казахстана, да и Китай рядом(с проблемным на сегодня Забайкальем) Ну будет у них по два евро литр 95й и Евродизель(в случае с Казахстаном не будет), да и налогами/акцизами можно в пределах евро(100р/литр) удержать. Это ж не дефицит водки зимой, которая кое где наступает 1го октября?
Соляру они и без того беспроблемно продолжают делать. То типа намек, что "еще 2-3 недели - и экономика рухнет" -- в этот раз - без бензина
*И о ***** с Сев Потоками... Мое ИМХО... и время покажет прав ли... Реальные заказчики и исполнители ДАЛЕКО от Украины... и никакого отношения Украина к РЕАЛЬНОМУ бабаху не имела... Но чтобы скрыть... развернули целую абсолютно реальную спецоперацию... которая иссесна не могла привести к нужным итогам... Но создала АБСОЛЮТНЫЙ камуфляж.
Я этот БРИТАНСКИЙ почерк ни с чем не спутаю... В параллель шли ДВЕ операции... одна реальная, а вторая прикрытия... и во второй все были абсолютно уверены, что она секретна, реальна и настояща... Понятно, что когда запахло жареным... слили кончик ниточки второй... Вот и весь сказ...
За сим абсолютно не важно чем закончитсо то "расследование" второй операции прикрытия... Ясно, что будут пытаться подставить Украину... а РФ будет (зная реальность) все равно играть Игру, что верит именно во вторую... и мол единственную... ибо так выгодно политически...
А кто НА САМОМ ДЕЛЕ это сделал... все и так давно знают... но на "рыжую морду" не с руки тыкать... там не пальцем деланы. АМИНЬ.* (С)
buratinyo написав:в реальности при встрече с сотрудниками ТЦК и СП максимум из негативного - это нервное напряжение у подлежащих мобилизации
Це що за брєд? Тобто при відсутності відмазки від мобілізації - зустріч з ТЦК це максимум "нервное напряжение". Людина явно дуже далека від сьогоднішніх український реалій.
Це на полігон і у армію , хто буде косити пшеницю і пекти хдіб- зеленим командирам і солдатам у полі?, шо будете їсти? круасани для для верховногоголовнокомандувача з европи?