или эти толпы
В Німеччині, чи де?
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
В Німеччині, чи де? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуБачиш , навіть тебе можна змусити признати очевидні речі Отже 1 Простий працівник створює капітал працюючи з капіталом іншої людина 2 Та інша людина створила свій капітал працюючи БЕЗ капіталу за рахунок збільшення робочих годин і зменшення споживання. Висновок Всі інші можуть ПОВТОРИТИ цей крок. Ба більше , в 1990 році -коли капіталу не було ні в кого -єдиним шляхом створення капіталу-була праця Вже в 1995-1997 році, зявились можливості(розуміння) того що священна корова совка-ЖИТЛО -можна використати як первинний капітал... Сьогодні доступ до первинного капіталу через банківську систему - доступний для всіх. Тому не обовязково первинний накопичувати через працю , можна й ризикнути і взяти кредит (якщо клепка в голові або руки золоті) і розвивати свою ефективність 2 Тепер про умови/можновладці... Так само як і в житті(найкраще це видно через приклади по спорту) Створення капіталу це економічні змагання, які відбуваються на різних рівняє.. Будинок-вулиця-село-місто-область-держава-світ Ясно , що для того щоб бути успішним на вищому рівні- треба як мінімум пройти нижчий. Так от мій приклад разом з прикладом Долярчика доводить умови для проведення змагань рівня дім-вулиця-місто-область... у нас створені ПОВНІСТЮ і всі учасники економічних перегонів знаходяться в ОДНАКОВИХ умовах на цих рівнях , так умови можуть бути створені кращими чи гіршими( для бігунів це біг вниз.. чи біг вверх - але всім бігти ОДНАКОВО важко), а так як вище ми бачили що капітал створюється працею - то кожен з прийнявших участь в економічних змаганнях самостійно визначає скільки вкласти праці і як використати результат цієї праці. Табличка десяти найбагатших країн світу показує - в Україні можна досягати швидкості створення власного капіталу , яка вища навіть в цих країнах, так при цьому це можливо для бугаїв і так далі.... але ж якщо не можеш перемогти в десятці найкращих - то це не говорить про те що ти повинен уникати дворових змагань де в тебе є всі шанси на перемогу 3 Тепер про тезу знідно з якою місця на ринку всім не вистарчить і тому заощадження одним це автоматично втрати другого... Це дурниця. Знову простий приклад Варіант - а Я не заощаджую і живу так як всі... Тобто мій рівень споживання=середньому по Державі Варіант- б Перших 5 років я заощаджую і живу за 0,5 середнього Потім 10 років розвиваю і живу за середній Тепер 15 років живу за два середніх(один працюю як усі, другий-прибуток на капітал) Що виходить? Якщо у варіанті а - мій рівень споживання за 30 років = 30 середніх То варіант б = 5*0,5 +10*1+15*2=42,5 Тобто я створив СВОЇМ споживанням додатково 40% НОВОГО обєму ринку, якого б не було працюй я по варіанту а.. Підсумовуємо а - людина створює капітал своєю роботою б - зменшення споживання на первинному етапі накопичення -перекривається з лихвою збільшенням споживання на кінцевому етапі. І якість життя - це постійний пошук людиною НОВИХ способів себе побалувати. Тому поки в людини є за що себе балувати-вона буде себе балувати А раз так То ясно що не всі виграють Олімпіаду, але кожен хто навчиться заощаджувати грамотно спочатку карьєри - зможе збільшити своє середньостатистичне споживання на протязі життя.
![]() Все таки є й 0,001 % нормальних суддів в Україні.
Суддя Віталій Ковтуненко під час розгляду справи помножив на нуль поліцайтів які затримали та відвезли водія в ТЦК "коли громадянин каже що забув військ-обл. документ вдома - це по вашому злісна непокора і ви його затримуєте?" "перебуває в розшуку ТЦК" - повна юридична маячня, повинна бути ухвала слідчого судді про оголошення в розшук "згідно яких нормативних актів ви виконуєте телефонні вказівки ТЦК? Чому ви громадянина відвезли в ТЦК а не додому: ви поліцейський чи їхній таксист?" ![]()
хороший фєдєральний судья вийде ![]()
Ти шо агент кремля? натякаєш що суддям які додержуються законодавства місце в рф, а нам, вільним та незалежним, таке нінада? ![]()
А що там опитування? ( Зе мабуть точно знає результати) Що нарід хоче, віддавати землі, чи ні?? (Тільки не треба мені казати «хто не хоче, той хай йде відбивати»… бо відбивати наряд може і не хоче, а вийти і спробувати скинути Зе - може раптом і захотіти.. за здачу земель) ![]() интересно, после сегодняшней ночной атаки на Киев, сколько теперь месяцев даст Дональдак своему любовнику до такого как введет "очередные страшные санкци и тарифы" ?
(надежда только на то, что в США произойдет или гражданская война или переворот - что это рыжее чучело вынесут из Белого Дома вперёд ногами..)
![]()
И занесут назад бидона? ![]() ![]() Увы, но _принудительно_ завершать этот мелкий региональный конфликт - никто не планирует...
|
|