|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:05
Letusrock написав: Hotab написав:Не вся Троя опитана Долярек каже, що патріоту ІнвесторК вже є закон, щоб він нарешті теж підтвердив патріотизм свій «Як всі то всі» ну і оте все.
я думаю що від Хотаба "у плані не віддавання земель" буде в сто разів більша користь ніж від пана Інвестора, який кілька днів потусується в районі ЛБЗ а потім без жодного вихлопу принесе збиток країні в розмірі 15 млн
15 млн покривається його статками (про дітей дід мовчить, тому все на користь держави !!!) , а от у мене наприклад таких нема. І є наслідники Та і хто там знає, хто на яку користь здатний.. хто це перевіряв? 😅 У інвестора гарна англійська, він вміє прочитати американ іарлайнз в англійській транскрипції., Готовий протирач ракет насамс Долярек проведе заняття, покаже як. І рацію навчить зарядатжати
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 28 сер, 2025 11:12, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:08
Hotab написав:бо відбивати наряд може і не хоче, а вийти і спробувати скинути Зе - може раптом і захотіти.. за здачу земель
якщо разом з галочкою напроти "нічого не віддавати і бажано повернути і Кубань" будуть вручати відразу бойову повістку (+ білет на вечірній потяг в "Десну") не залежно від статі / віку та місцезнаходження, тоді думаю кількість бажаючих когось скидати різко попрямує до нуля
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:13
Hotab написав:бо відбивати наряд може і не хоче, а вийти і спробувати скинути Зе - може раптом і захотіти.. за здачу земель)
Навіщо когось "скидати"? А просто провести вибори - не варіант? Чи у нас уже не демократія а диктатура.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:14
Letusrock написав: trololo написав: Letusrock написав:Все таки є й 0,001 % нормальних суддів в Україні. Суддя Віталій Ковтуненко під час розгляду справи помножив на нуль поліцайтів які затримали та відвезли водія в ТЦК "коли громадянин каже що забув військ-обл. документ вдома - це по вашому злісна непокора і ви його затримуєте?" "перебуває в розшуку ТЦК" - повна юридична маячня, повинна бути ухвала слідчого судді про оголошення в розшук "згідно яких нормативних актів ви виконуєте телефонні вказівки ТЦК? Чому ви громадянина відвезли в ТЦК а не додому: ви поліцейський чи їхній таксист?"
хороший фєдєральний судья вийде
Ти шо агент кремля? натякаєш що суддям які додержуються законодавства місце в рф, а нам, вільним та незалежним, таке нінада?
я думаю цей суддя агент кремля. або дебіл. і всі хто боряться проти ЗСУ та мобілізації такі самі. може думають, що їх бурят пожаліє.. чи що х... вдруг стане добрим і перестане вбивати всіх підряд
-
trololo
-
-
- Подякував: 2697 раз.
- Подякували: 1421 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:18
andrijk777 написав: Hotab написав:бо відбивати наряд може і не хоче, а вийти і спробувати скинути Зе - може раптом і захотіти.. за здачу земель)
Навіщо когось "скидати"? А просто провести вибори - не варіант? Чи у нас уже не демократія а диктатура.
.. -зеленський винний у війні (росіяни хороші) -мобілізація незаконна (не треба воювать, росіяни хороші) -де вибори? (вбивства не цікавлять, треба срочно владу мінять) цікаво, кого взагалі можуть цікавити вибори, якщо його місто бомблять щодня? тільки тих, хто зацікавлений в розвалі органів влади
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:23
trololo написав:такі самі. може думають, що їх бурят пожаліє.. чи що х... вдруг стане добрим
а цей Сухарук з м.Сарни (якого на днях вбили в тцк, є відео від матері з моргу де все тіло в синцях) теж напевно думав "хай мене краще зараз наші буряти вбють, а то раптом чисто гіпотетично коли-небуть потраплю в руки кацапських бурятів, які мене теж вбють, тільки сильніше"
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:26
_hunter написав: не сильно очевидно чем одна якодзуна лучше другой...
росіяни своєю звірячою ненавистю щодня доводять, що буде гірше, значно гірше. буде буча, каховка, ізюм, маріуполь, донецьк, херсон. що вам не очевидно? що ЗСУ це єдине що захищає нас від цього всього?
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:32
Letusrock написав: trololo написав:такі самі. може думають, що їх бурят пожаліє.. чи що х... вдруг стане добрим
а цей Сухарук з м.Сарни (якого на днях вбили в тцк, є відео від матері з моргу де все тіло в синцях) теж напевно думав "хай мене краще зараз наші буряти вбють, а то раптом чисто гіпотетично коли-небуть потраплю в руки кацапських бурятів, які мене теж вбють, тільки сильніше"
може треба боротись проти конкретних випадків побиття і тд? а не проти мобілізації в цілому? чому ніхто не пише про безвідповідальність командирів, яка призводить до більших втрат щодня, а мусолить одиночні випадки порушення закону під час мобілізації (мобілізують десятками тисяч на місяць)? все для того, щоб зменшити опір росії, а не тому, що когось цікавить доля рандомного тіпа, який по тупості випригнув із бусіка на ходу
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:33
trololo написав:буде гірше, значно гірше.
я так розумію варіант відкрити ворота концтабору у вашій голові навіть не проскакує trololo написав:що когось цікавить доля рандомного тіпа, який по тупості випригнув із бусіка на ходу
епізод в Сарнах це взагалі не про того що типу "вистрибнув". то інший trololo написав:чому ніхто не пише про безвідповідальність командирів, яка призводить до більших втрат щодня
про це теж всюди пишуть, і це одна з головних причин чому мобілізація забуксувала ще в 2022. у всіх там і родичі і друзі, а сарафанне радіо працює без перебоїв
Востаннє редагувалось Letusrock в Чет 28 сер, 2025 11:38, всього редагувалось 2 разів.
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 сер, 2025 11:34
trololo написав: _hunter написав: не сильно очевидно чем одна якодзуна лучше другой...
росіяни своєю звірячою ненавистю щодня доводять, що буде гірше, значно гірше. буде буча, каховка, ізюм, маріуполь, донецьк, херсон.
Не качественная методичка: нужно меньше эмоций - больше фактов. У нас тут периодически появляется "партизан" откуда-то из-под Херсона - так вот его "звірячою ненавистю щодня доводять"-доводять, а воз и ныне там..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2