jump написав:Фон дер Ляєн виступила з екстреною заявою щодо російської атаки на Київ: готують нові санкції https://www.pravda.com.ua/news/2025/08/28/7528219/ гидомирні лицеміри черговий спектакль-місяць на роздуми щодо "санкцій", місяць на збори стурбованих, вето орбана і знову по колу...
якось воно підозріло синхронно йде вже 4-й рік: а) спочатку наші шось вимагають від союзників б) союзники довго і мучітєльно мнуться в) в рф стається припадок тупості і вони відмочують чергову криваву чухню г) союзники "ах ви ж гади, щас ми вам (див п1)" Схоже на повільне варіння жаби, тільки хто жаба: Україна, рф чи загниваюча Європа
andrijk777 написав:Існує текст цих домовленостей. В тексті там є примітки що бажає Україна а що бажає РФ. Це треба читати.
ну то покажіть, я теж хочу почитати, на що ми там погодились (і хто погодився, арестович?) і в який момент припинились переговори, яка ж умова стала вдруг комусь неприйнятною.
а ще мені цікаво, чи вважаєте ви відступ з під києва "жестом доброї волі" і кроком росіян назустріч в переговорах? чи це була військова операція для збереження виснаженого угрупування від розгрому?
andrijk777 написав:Існує текст цих домовленостей. В тексті там є примітки що бажає Україна а що бажає РФ. Це треба читати.
ну то покажіть, я теж хочу почитати, на що ми там погодились (і хто погодився, арестович?) і в який момент припинились переговори, яка ж умова стала вдруг комусь неприйнятною.
а ще мені цікаво, чи вважаєте ви відступ з під києва "жестом доброї волі" і кроком росіян назустріч в переговорах? чи це була військова операція для збереження виснаженого угрупування від розгрому?
Текст угоди був в публічному доступі.
"Відступ з під Києва". Очевидно що київське угрупування війсь РФ не виконало поставлене завдання - не взяло Київ і навіть не оточило його. Підсилення цього угрупування було недоцільне, були важливіші напрямки - наприклад Маріуполь. Постачання було ускладнене через те що йшло через Білорусь. Потреби в окупації територій вище Києва - не було. Враховуючи це все керівництвом РФ було прийняте цілком логічне рішення - відступити і закрити цей напрямок. Це якби не "я так вважаю", це загальноприйняте пояснення.
Я взагалі не розумію який зв'язок мають "Відступ з під Києва" і Стамбульські перемовини? Ти надто багато слухаєш москалів. Менше їх слухай.