Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1489314894148951489614897 ... 14901>
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:26

jump написав:На Україну чекає нова хвиля міграції: експерти прогнозують відтік до 2 млн осіб

На сьогодні за кордоном перебуває близько семи мільйонів українців. Кожен день війни знижує шанси на їхнє повернення: за прогнозами, 70% громадян залишаться за кордоном. Європейські уряди активно намагаються утримати українців, особливо тих, хто вже працює.
Аналітики попереджають: після закінчення війни на Батьківщину повернуться лише близько 30% тих, хто виїхав, що істотно сповільнить відновлення економіки.
https://focus.ua/uk/economics/721530-vi ... shchilisya

особливо поляки останнім часом докладають купу зусиль, щоб українці залишилися...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1645 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:26

Я постійно пишу, що Путін не хоче миру, він хоче воювати

Ота цитата, це від Banderlog'а ... і щось я не пригадую, щоб ти йому дорікав цим

З приводу "жодної людини", так я раніше процитував тебе, де ти про Путіна не пишешь, ти пишешь, що Зеленському "потрібна" війна ...
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:30

detroytred написав:Сліп в інтерв'ю сказав, що плани роблять на будь-які випадки.
(Окрім падіння метеорита тощо).
А стосовно невзяття столиці одразу в лоб, хоч якійсь план на цей випадок апріорі повинен був бути.
Якщо гєрасімов не дегенерат.
А Залужний визнав його... (майже оди проголосив).

так був план відступу. і виконали його доволі якісно і саме головне - вчасно (як і в херсоні), із відносно невеликими втратами.
ще й інформаційно-психологічно забезпечили в т.ч. і завдяки імітації перемовин в стамбулі

до речі доктрина герасімова це якраз і є обовязкове інформаційно психологічне забезпечення будь яких бойових дій ( і відступ тут не виняток), якшо не помиляюсь.
Востаннє редагувалось trololo в Чет 28 сер, 2025 18:32, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:31

барабашов написав:
  Shaman написав:
  Успіх написав: Успіх вже своє від#башив!
Тепер ваша черга, диванні незламники :lol:

Як всі, то всі!© 8)

я бачу тобі регулярно треба нагадувати

а тобі треба запам'ятати, що все одно ти НЕ МАЄШ права когось туди відправляти. дуже хочеться - вперед, в ТЦК... 8)

Я хочу на "пражский пищеблок" где стоят бочки с холодным Крушовице
Шаман, а ты случайно в одном месте в Днепре не будешь допустим в шабат после 18.00? С друзьями. По Пашиному приглашению.
Если хО то можешь в личку.

ти ж за легендою десь в Туреччині ховаєшся, в якомусь підвалі, як Марселлас. який Дніпро? :lol:
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:37

trololo написав:
  detroytred написав:Сліп в інтерв'ю сказав, що плани роблять на будь-які випадки.
(Окрім падіння метеорита тощо).
А стосовно невзяття столиці одразу в лоб, хоч якійсь план на цей випадок апріорі повинен був бути.
Якщо гєрасімов не дегенерат.
А Залужний визнав його... (майже оди проголосив).

так був план відступу. і виконали його доволі якісно і саме головне - вчасно (як і в херсоні), із відносно невеликими втратами.
ще й інформаційно-психологічно забезпечили в т.ч. і завдяки імітації перемовин в стамбулі

до речі доктрина герасімова це якраз і є обовязкове інформаційно психологічне забезпечення будь яких бойових дій ( і відступ тут не виняток), якшо не помиляюсь.

Саме так.
Повністю згоден.
До речі, ще й повністю вписується в мою версію -- виделки, як в шахах.
(І конспірології, яка напрошується)))

Але! Цей найоптимальніший (найкращий) план не заперечує можливої наявності ще й плану стояти нехай і з втратами та складнощами.

Не згоден тільки з однозначністю, що імітація. Якби українська сторона погодилась на оті умови, то рфян цілком це влаштувало.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 28 сер, 2025 18:39, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:37

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:А нащо мені ця інфа?
Ти пиши що ти пропонуєш? - Воювати далі.
Ти завжди пропонуєш одне - воювати далі. Я це знаю. Нафіг ти це пишеш в мільйонний раз?

а ти брешеш як завжди :lol:

я пропоную дотискати разом з партенрами Рашу на перемовини. а поки тиснуть, так немає вибору, будемо воювати. але Раша набагато ближче до перемовин, ніж ти розповідаєш - пуйло не просто так облизує Трампа - розуміє, що жорстких санкцій Раша може вже не витримати...

Що значить "брешеш"? Дотискати це хіба не воювати далі? :D :D
Над логікою тобі це треба попрацювати.
  Shaman написав:чого ти постійно розповідаєш брехню, що Україна не хоче перемовин? ;)

Де я таке розповідаю, фантазер?

брешеш - значить брешеш. 8) я про можливі умови для перемовин кажу дуже давно, на відміну від тих, хто пропонує здатися. щоб воювати далі, дотискати до перемовин не треба. а за твоєю логікою, якщо не воювати, то треба що? так, здатися.

я тобі шукати не буду. а хто розповідає, що вже давно можна було б домовитися? й якщо не домовилися, то чому - бо типу Україна не хоче? тому не треба викручуватися. всі зрадофіли так чи інакше пропагують, що треба здатися на будь-яких умовах. й ігнорують реалії, що перемовин уникає саме Раша, в тому числі висуваючи умови рівня капітуляції.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:40

_hunter написав:
  Xenon написав:интересно, после сегодняшней ночной атаки на Киев, сколько теперь месяцев даст Дональдак своему любовнику до такого как введет "очередные страшные санкци и тарифы" ?

(надежда только на то, что в США произойдет или гражданская война или переворот - что это рыжее чучело вынесут из Белого Дома вперёд ногами..)

И занесут назад бидона? :lol: -- который - ЧТО :?:
Увы, но _принудительно_ завершать этот мелкий региональный конфликт - никто не планирует...

конфлікт не дрібний, й регіон важливий. й насправді конфлікт набагато ширший - скільки країн залучено у війну?
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:44

_hunter написав:
  trololo написав:
  _hunter написав: не сильно очевидно чем одна якодзуна лучше другой...

росіяни своєю звірячою ненавистю щодня доводять, що буде гірше, значно гірше.
буде буча, каховка, ізюм, маріуполь, донецьк, херсон.

Не качественная методичка: нужно меньше эмоций - больше фактов.
У нас тут периодически появляется "партизан" откуда-то из-под Херсона - так вот его "звірячою ненавистю щодня доводять"-доводять, а воз и ныне там..

як воно добре з німецької пивної видно, як там в окупації. з'їзди, подивись своїми очима. років через 15 розповіш, як воно там...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:46

andrijk777 написав:
  trololo написав:що вам не очевидно? що ЗСУ це єдине що захищає нас від цього всього?

Ти так пишеш ніби ЗСУ - це інопланетяни, які захищають нас від москалів.
ЗСУ - це і є ми!!!
Простого роботягу злапали на вулиці і він уже в ЗСУ.
Очевидно, що ми самі захищаємо нас від усього цього.

*хоча припускаю що ти строчиш з-за кордону і ти не відносиш себе до "нас".

а тут постійно розповідають, що мобілізація це погано - теж не розуміють, що завдяки мобілізації ЗСУ власне й воює? 8)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 18:50

Наука без молоді: чи витримає Україна дозвіл студентам виїжджати за кордон

Виїзд молоді за кордон і раніше був проблемою, а з повномасштабним вторгненням посилився.

Де ж візьмуться інженери, науковці, що працюють над розвитком технологій?

Талановитих випускників наших шкіл і ліцеїв, особливо переможців олімпіад, із радістю приймуть найкращі університети Німеччини, Австрії, Франції. Вони зможуть виконати бакалаврську та магістерську роботи у топових науково-дослідних лабораторіях у різних країнах і містах, а після отримання диплома їм відкрито широкий шлях у життя.

Хочеш в industry — пробуй себе там, хочеш в аспірантуру реалізувати свої ідеї та науковий потенціал — welcome! Бонусом іде зарплата, на 20% вища від оплати робітничих спеціальностей, і шестигодинний робочий день. Твори, шукай себе, реалізуй свої ідеї, бо у твоєму університеті є все, аби це зробити, — від обладнання на мільйони євро до реактивів за тисячі євро, адже їх включено до кошторису гранту, з якого твій науковий керівник платить тобі зарплату.

Чим же можуть зацікавити нинішнього абітурієнта у STEM-освіті українські вищі навчальні заклади і науково-дослідні інститути? Хіба у негативному аспекті — вічним дефіцитом реактивів, холодом у приміщеннях у зимовий час і копійчаними зарплатами, які стагнують ще з часів «долара по 8». Причина проста — хронічне недофінансування освітньої та наукової інфраструктури, яке вже традиційно прикривають заяложеною мантрою «не на часі!». Вибачте, а чого нового переможців міжнародних олімпіад із природничих наук можуть навчити замучені доценти за 12 тис. грн зарплати, і які такі цінні навички юні таланти зможуть здобути в облуплених стінах лабораторій, де вітри гуляють?
https://zn.ua/ukr/EDUCATION/nauka-bez-m ... ordon.html
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 1489314894148951489614897 ... 14901>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей