заходжу після резонансних подій на фб Президента - і ви не повірите , сьогодні їх там майже не було. я там ще самий поміркований був серед розлючених і не на москвинів
"ДЕСС ухвалила рішення про визнання Київської митрополії Української православної церкви афілійованою з іноземною релігійною організацією, діяльність якої в Україні заборонена відповідно до статті 3 закону України "Про захист конституційного ладу у сфері діяльності релігійних організацій", – повідомляється в документі.
В Україні заборонена діяльність Російської православної церкви.
ДЕСС зазначила, що раніше було проведено дослідження, яке виявило ознаки зв'язків УПЦ МП із РПЦ. За його результатами служба направила УПЦ МП припис про усунення порушення закону.
"У своєму листі предстоятель УПЦ митрополит Онуфрій заявив про відмову виконувати вказаний припис", – повідомили у ДЕСС.
fox767676 написав: заходжу після резонансних подій на фб Президента - і ви не повірите , сьогодні їх там майже не було. я там ще самий поміркований був серед розлючених і не на москвинів
Коли людина зайнята своєю справою, то їй ніколи ходити по фейсбукам ... але ж ти у нас "работаю американские компании", тому ти з ранку до ранку, на фейсбуках, твітерах )
Xenon написав:Позавчера в часов 8 вечера по марафону был телесюжет минут 15 - настолько активно рекламировавший и агитировавший за учебу в вузах Словакии, что там обучение бесплатное, что студентам нашим рады, отличные общежития, язык простой и учится за полгода, и мол в армию не заберут и диплом европейского образца!
Агитация была полным ходом что - уезжайте! Там гораздо лучше и вас там ждут.и это по главному правительственному каналу.
В ФБ заходжу на кофі-брейках. Настрої суспільства міняються "те кто молчал перестали молчать"
Україна той самий випадок де робота не робить свободним Тому дозовано ворк\сошел-лайф баланс я найбільше вджобував у 2013 по 12 годин на добу першу квартиру купив, перші професійні сертифікати отримав наприкінці року з подивом дізнявся про якісь врадіевки, що саме Янукович обіцяв і повинен привести Україну до ЄС(чомусь Ющенко такі пред'яви не кидали), що клеєнюхи з підвалів типу берези мосейчука то герої націїї в Україні нема сенсу розраовувати що проживеш працюючи\заробляючи та навіть накопичувати гроші - все піде прахом через низку специфічних для ціеї землі обставин.
Матвій, розділ 7, вірші 26-27: "Кожен, хто слухає ці Мої слова, та їх не виконує, — подібний до чоловіка того необачного, що свій дім збудував на піску. І линула злива, і розлилися річки, і буря знялася й на дім той кинулася, — і він упав".
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 28 сер, 2025 20:18, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:Україна той самий випадок де робота не робить свободним Тому дозовано ворк\комлайф баланс я найбільше впахував у 2013 по 12 годин на добу
Впахувач "американских компаний" ...
Ты врал, врёшь и будешь врать )
Прикрываясь святым писанием, чем оскверняешь это достойное произведение
Інколи замислююсь - чи не занадто я критично ставлюсь до подій 2014 ? Ні, скоріше зам'яко . Те , про що я попереджував знайомих навіть у грудні 2013 - все здійснилося. Ті молоді тоді 25 річні "майжеправосеки" вже видохлися стали тихии та обережними. Подивіться як заплив жиром кротевич. Я бадьоріше , зліше та сильніше за них, їх радикальність це був лише тимчасовий гормональний бунт, а не духовна сила глибоких переконаннь. Вони навіть зрадили свому Кобзарю-пророку, він ніколи б не підтримав це плазування перед Заходом - панами-колонілістами. Оці помаранчеві одесити та інші москвороті воуки сміялися над "волинская рєзня" бо Поляки тоді хитро надурили стрибунців, відповівши на офіційний запит з вру що ніяких претензій до України з приводу Бандери не мають. Але коли вже Україна залишилася з повністю знищеним східним векторм, ось тоді поляки і відкрили своє справжнє обличчя. Оці відсотки, облігації, бетонометри, хуліардні допомоги це всеине має ніякого сенсу , поки не очистити свідомість людей від ложних ідолів
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 28 сер, 2025 20:46, всього редагувалось 2 разів.
Трамп незадоволений розвитком подій в Україні, але не здивований. росія здійснила цю атаку на Київ, а Україна завдала удару по російських НПЗ. Трамп продовжує спостерігати за цим. путін і Зеленський не готові самі завершити цю війну. Трамп пізніше зробить деякі додаткові заяви з цього приводу, - сказала прес-секретарка Білого дому Керолайн Левітт.