|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 15 вер, 2025 19:33
wild.tomcat написав:давайте все ж не доводити це все до маразму. чоловіки і жінки таки різні, і не тому що в когось щось висить, а когось ні, а тому, що за сукупним набором характеристик таки вони різні, такими їх створила природа, еволюція. кожного під свій набір задач. і це наочно доводять, для прикладу, результати в силових видах спорту у чоловіків і у жінок. сподіваюся хоч це ви заперечувати не будете, що вони суттєво різні? чи ви можливо і тут вважаєте, що жінки і чоловіки мають змагатися разом? чи багато ви особисто знаєте жінок, які в троє - четверо осіб зможуть швиденько скинути з тягача гармату, розгорнути її, зробити пару трійку пострілів, згорнутися, причепитися назад і звалити, поки не накрили? а взагалі, маєте уявлення яку масу має улюблений "кабанчик" долярчика? чи багато ви особисто знаєте жінок, які в польових умовах зможуть щось зробити злетівшій/порваній гусянці на танку/самохідці чи на тому ж тракторі? та вони її від землі не відірвуть. чи багато ви особисто знаєте жінок які в при повній викладці (бронік, боєкомплект, хз ще шо там) зможуть хоча пройти сотню другу метрів? чи багато ви особисто знаєте жінок в польових умовах на вантажному авто поміняють колесо? ви уявляєте його масу? я таких, наприклад, особисто не знаю жодної. ні, вони десь є, але їх ніхто не бачив. я вам більше скажу, я впевнений, що %% 80, а може і 90, жінок навіть у власному авто колесо на замінять. і не тому, що руки якісь не такі чи не вміють, вони його просто не відкрутять, навіть витягнути з багажника для них це буде проблемою, тому що його маса буде кг 15, що для жінок вже немало. ви хочете щоб все це робили жінки? ваша мати, дружина, сестра, дочка...? а ще когось тут називаєте печерними людьми і дикунами....
В игре её конный не словит, В беде не сробеет — спасёт: Коня на скаку остановит, В горящую избу войдёт! (с)(тм)
Востаннє редагувалось flyman в Пон 15 вер, 2025 19:34, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2855 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 вер, 2025 19:34
ЛАД написав:Тут часто писали о ставке ЦБ РФ. Между прочим, её несколько дней назад снизили до 16%.
Банк России на очередном заседании совета директоров снизил ключевую ставку до 17% годовых
16% или 17% ... "а какая разница ?" (с)
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 15 вер, 2025 19:35
ЛАД написав:Тут часто писали о ставке ЦБ РФ. Между прочим, её несколько дней назад снизили до 16%. Напомню, что ставка НБУ на сегодня -15,5%.
ПДВ у них 22% буде. Їх економіці кранти, але людей ще мають і забагато... Ви, наприклад, слідкували що шахеди наразі це лише повна збірка компонентів з доставкою з Китаю. Виробництво вже там і мабуть давно.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 вер, 2025 19:39
stm написав: Hotab написав:stm Вам навіть майора дали, щоб не здавати. )
Паулюсу також дали фельдмаршала за день до … 
Ну майор, це не командувач армії. Час ще є ) Але не так щоб багато. Війна стала дуже технологічною і кровавою. Наразі ці технології є у України та оркостану з практичними навичками. Та у Китаю з точки зору ліній виробництва. А у НАТО є збиття 4 шахедів ракетами за 2млн.$ і Трамп, якого Китай сприймає як х... зеленського у 2019. І це прям проблема...
в пані сіткавка не відклеюється і користуватися мишкою/тачпадом в змозі: чому не дроноводка?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2855 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 вер, 2025 19:43
budivelnik написав: detroytred написав:Скльопав єралашика на: - ЛАДу приписав уравніловку - мені про якесь гризення глотки, коли чел лише задумався на величиною нерівності та наслідків з цього.
Ти ще й не вмієш аналізувати не тільки класиків від економіки - в тебе проблема аналізу десятислівного повідомлення.. А ти взагалі до третьої прочитаної сторінки - памятаєш що було на першій? 1 Лад - голосує двома руками( і іншими кінцівками) за совкову зрівнялівку де має бути в президента 10 окладів , а в двірника - один.. У всіх інших між цими крайнощами. Якщо не віриш мені-спитай в Лада. 2 Ти мене ( і всіх інших) постійно переконуєш про те що вони БІДНІ, бо можновладці НЕДОПРАЦЮВАЛИ Я кажу що бідні- бідні тому що ВОНИ недопрацювали а величина впливу можновладців в їх бідності -5%. 3 Якщо ТИ правий, то виходить МОЖНОВЛАДЦІ повинні створити умови які перекриють більше ніж 5% ( тут до тебе питання на яке ти жодного разу не відповів - а скільки? ) А раз так, то згідно з моїми твердженнями (робота повинна оплачуватись в залежності від отриманого результату) то якщо можновладці в кількості 40000 осіб зроблять багатими 40000000 осіб.. - то доходи можновладців повинні бути в сотні разів вищими. А тепер крутись як вуж на пательні демонструючи свою товстошкірість на пятій точці і відсутність звилин під фуражкою
Самому-то не смішно? Те, що ЛАД за обмеження різниці, мною не заперечувалось. А в скільки разів, то питання дискусійне. Але суть в нього була саме про вплив занадтої (на скільки занадтої, то вже інше питання) різниці, про наслідки різниці. Стосовно ж за можновладців -- що ти несеш????((((( Клоун... Не визначається зп посадовців отак, як в твоєму єралашику - на скільки вони принесли зростання мільйонам настільки прямо пропорціонально з пропорцією сотень збільшується їх зп. Це твоя єралашкова повна дурня... Тим паче, що зростання доходів мільйонам ці посадовці дають не напряму, а через створення сприятливих умов. То про які ще й отакі пропорції, як ти наєралашив!!!, може бути мова-то?! І... я не переконую тебе (і всіх інших), а висловлюю своє бачення. Переконуванням займаєшся тут саме ти. Про що ти сам особисто тут визначив. Ти, як завжди, сплутав. Треш...Знов все моє повідомлення це по суті лише спростовування твоїх при*** перекручень моїх тверджень-думок. Ти перекручуєш-брешеш моє, я спростовую. І так постійно 😁😁😁 Лісом, місіонер...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 вер, 2025 19:51
pesikot написав: ЛАД написав:Тут часто писали о ставке ЦБ РФ. Между прочим, её несколько дней назад снизили до 16%.
Банк России на очередном заседании совета директоров снизил ключевую ставку до 17% годовых
16% или 17% ... "а какая разница ?" (с)
процес самознищення "економіки рф" розпочався у 2024 і ніякими ставками (навіть 5-7%) зупини неможливо але краще раніше ніж роком пізніше, тому 19-20-21 пакет санкцій потрібен і як швидше
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3341 раз.
- Подякували: 3346 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 15 вер, 2025 19:54
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2491 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Пон 15 вер, 2025 20:01
stm Вже є позитивний експеримент на мишах чоловічої статі на приведення потомства.
Кожному Андрію в норку по миші.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2491 раз.
-
-
Профіль
-
-