⚡️ Україна та Росія незабаром сядуть за стіл переговорів, - Трамп
Типовий Львів лайкає серденьками народ дозріває незламники скоро маргіналізуються в 25%
Не так скоро как нам бы хотелось. Я тут солидарен с мерзейшим -не нужно думать о том, чего не будет при нашей жизни.
Вы же не собираетесь завтра умирать? Или вы оптимист? По старому анекдоту. Пессимист говорит: - Всё, хуже уже быть не может. Оптимист отвечает: - Может, может.
Интересно,процитировать Воланда про "внезапно смертных"- это тянет уже на статью или ограничатся общественным клеймением? Пардон, но ни у Панаса Мирного ни у Марка Вовчка я подходящих цитат не припоминаю.И у Ивана Багряного тоже
fox767676 написав:⚡️ Україна та Росія незабаром сядуть за стіл переговорів, - Трамп Типовий Львів лайкає серденьками народ дозріває незламники скоро маргіналізуються в 25%
Не так скоро как нам бы хотелось. Я тут солидарен с мерзейшим -не нужно думать о том, чего не будет при нашей жизни.
Вы же не собираетесь завтра умирать? Или вы оптимист? По старому анекдоту. Пессимист говорит: - Всё, хуже уже быть не может. Оптимист отвечает: - Может, может.
Оптиміст вірить, що ми живем в кращому з світів. Песиміст переконананий, що так воно і є.
Bobua написав:бо ж і справді небезпечно буде лишатись військовим, якщо ухилянтська гідра таки переможе...
Де вона переможе? Я сьогодні сам бачив, ях хлопця пинили с джипа,той пакет с харчами кинув і таки втік. Той,що не догнав, кинув йому камінь в спину, викрикнув що обов'язково спіймає цього "3,14***" в слідуючий раз, і забрав кинутий пакет з харчами в джипа,та й поїхали собі.
Это называется украл. Когда уже вещи начнем своими именами называть.
Стаття 191 ККУ. Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем
Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем -
карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
З вечора 9 жовтня російські окупаційні війська тероризують Україну ударними дронами типу "Шахед". У Києві повністю знеструмлено лівий берег, у Запоріжжі загинула 7-річна дитина.