fox767676 написав:сперечався у фб з "жителями Донбасу" стосовно параметрів мінську-2 я написав що про таку параметризацію, де гіві з моторолою попадуть в українську політику та ще якісь урядові виплати зможуть отримувати, їм краще забути
Це був єдиний шлях збереження територіальної цілісності України, історичний парадокс укрїнської держави, що вона тримається на махновщині а не на еліті. Еліта постійно зраджує, продається направо і наліво.
навіть москва так не вважала тому і прибрала екстремистів , розчистивши поле для майже квнщіка пушиліна та сбушніка пасічника. і чекала на зустрічні кроки від Києва
budivelnik написав:а Ви особисто збільшили в 4 рази свою допомогу фронту за останні 3 роки( три роки а не від початку, бо нуль можна збільшити в 1000 разів і все одно це буде нулем)?
Якщо ви вважаєте шо допомагаєте тільки ви і ніхто більше, то я вас розчарую.
Бо якщо ні - то не маєте права ні морального ні якогось іншого -гавкати на руку яка вас годує..
Мене годує хто? Я сам себе годую. До чого тут я і москальщина? Більше нема чого сказать? Закупайте паливо у москалів напряму, чого його через мадярів возить? Жгіть напалмом, не треба ховатись і робить гарну міну коли нафта від москалів, перероблена мадярами, подається нам.
Water написав:ПДВ піднімуть 3 1 січня 2026 з 20 до 22%, АЛЕ... в них ПДВ на ліки, продукти харчування, дитячі товари - 10%. В нас скільки? Авто з 1 листопада для юридичних осіб, для фізиков ціна баксів 50. Для чого? Мабуть хочуть шоб власний автопром купляли замість Мерседесів з БМВ. Кому потрібен саме Мерседес, він завезе як фізособа, кому потрібно саме в автосалоні, той додатково заплатить 10 штук, в чому питання, якщо гроші є.
Питання в іншому, пів світу торгує з педерацією, у т.ч. країни Балтії, Італія Швейцарія, не кажучи вже за Китай з Індією, Казахстан з Грузією, Узбекистан, та інші Таїланди з В`єтнамом. Питання- якого буя?
там ще ПДФО 13%, ФОПи теж не сильно обтяжені податками і зборами. Але розказувати про "неоплатні борги" будуть персонажі, які цмудять бюджетну цицю
Приходить Флайман в РАГС щоб одружитись , а йому і кажуть: - Наречену треба мати з собою!! - Поясніть мені ще раз, за що я плачу податки??
fox767676 написав:сперечався у фб з "жителями Донбасу" стосовно параметрів мінську-2 я написав що про таку параметризацію, де гіві з моторолою попадуть в українську політику та ще якісь урядові виплати зможуть отримувати, їм краще забути
Це був єдиний шлях збереження територіальної цілісності України, історичний парадокс укрїнської держави, що вона тримається на махновщині а не на еліті. Еліта постійно зраджує, продається направо і наліво.
навіть москва так не вважала тому і прибрала екстремистів , розчистивши поле для майже квнщіка пушиліна та сбушніка пасічника. і чекала на зустрічні кроки від Києва
москва їх виростила як дестабілізуючий фактор і потім пустила під ніж. Якби їх перевербувала Україна окупація днр москвою не пройшла б так гладко. В нас в добробатах теж люди різні були, приміром в торнадо. Сепаратисти донбасу і для росії теж не так просто перетравлюються, даж зараз під час війни.
Banderlog написав:кби їх перевербувала Україна окупація днр москвою не пройшла б так гладко.
спроби були навесні 2014 може навіть влітку болотов їздив у Київ Пашинський, тоді велика шишка, у інтервю казав що у т.з. "лднр-"багато народного стихійного протесту" але у серпні подув "північний вітер" і російсько-окупаційний фактор став домінуючим ну гіві з захарченко\болотовим ще теоретично можно перевербувати а удмурта моторолу з його бурятами ? це точно не рівень українських спецслужб, ну і вимагав б повного передизайну України
Shaman написав:... мені цікаво - ЛАД так красиво пише, як треба спілкуватися, як треба відноситися до інших, але коли доходить до мене - то починається ганебна брехня. чи він вважає, що ейджізм дає йому право брехати? чи це радянська школа - брешу, як дишу?
ви приписуєте мені речі, які я ніколи не казав, які ви вигадали... якщо ви погано розуміє написане (особливо українською) чи у вас вже в голові думки плутаються, то дуже прошу - не пишіть брехні. а ще краще цитуйте мене - й все стане зрозуміло. але цитат немає - висновок?
тепер до суті. ...
1. Большой спич, но напоминает унтер-офицерскую вдову, которая сама себя высекла. Если отбросить словеесную шелуху, то фактически вы подтвердили всё, что я написал. Только сильно запудрили. " перемовини неможливі", т.е. надо только воевать. Других вариантов, вподе, не существует.
перемовини неможливі, бо не хоче Раша. як тільки Раша схоче, точніще коли змусять, - перемовини одразу почнуться. ЛАД, благаю - не перекручуйте, краще цитуйте. хоча якщо цитувати - то не вийде перекрутити?
"я ніколи не пов'язував з припиненням поточної гарячої фази війни", - пов'язували и неоднократно. Цитаты искать, простите, не буду.
брехня, я чудово пам'ятаю, що писав. а ви брешете, й відповідно довести нічого не можете, "товарищ соврамши"
"вже зараз втрати Раші настільки великі, що будь-яка адекватна влада сама б ініціювала перемовини", это ваше мнение. У них другое. У нас втрати побольше, но мы ж не ініціюємо.
в них дійсно інша думка у влади - я кажу про об'єктивну картину. загальні втрати Раша з урахуванням санкцій - шалені. а здобутків, які могли б це компенсувати - їх немає...
"ви досі намагаєтесь уникнути визнання, що поточна влада на Раші чисто тоталітарна", - признаЮ, и что? Хотя "рівень зомбування населення" пока что далёк от "нацистської Німеччини". Но ві из єтого делаете вівод, что "загальні війна - надовго". 2. Я не понимаю, что означает: "гаряча фаза припиниться, а війна продовжиться". Что такое "гаряча фаза" в вашем понимании? И что такое война не в "гарячій фазі"?
а що значить далеко від рівня нацистської Німеччини - за яким критерієм?
воювати перестанемо. буде як холодна війна. або між кореями. або між Індією та Пакистаном. поточна ідея влади на Раші - Україна немає права на існування - як можна домовитися?
Так что брехня мсключительно ваша. И мысли путаются у вас. На любом языке. А происходит это по элементарнойи причине - когда позиция заведомо слабая, то приходится "брехати" и изворачиваться, чтобы эту позицию как-то замаскировать и сделать "покрасивше". Я бы скорее понял человека, который прямо и честно сказал: "Независимо от сегодняшней ситуации я считаю, что надо воевать. Лучше умереть стоя, чем жить на коленях". Такая позиция понятна и достойна уважения. С ней можно не соглашаться, но она, по крайней мере, честна.
тобто позиція людини, яка пропонує здатися сильніша, ніж пропозиція людини, яка пропонує чинити спротив? оце так підхід - у вашому коханому срср за такий підхід - кілька кроків до стіночки давали.
а взагалі у нас з вами напевне аналогія. це коли перед нападом Німеччини німецькомовний поляк каже - треба домовлятися, а можна й здатися, а ідишомовний поляк каже - треба чинити спротив. й диво, німецькомовний поляк не так й постраждав, а євреї - Аушвіц... так й ЛАД - та можна й здатися, що там станеться...