|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:14
_hunter написав:Удобная штука - ярлыки: сказал "кто не скачет - тот москаль" - и все,
да, дуже удобно було розкрутити іпсошку, що в Україні москалів заставляють скакати, а потім під цим приводом розпочати бомбардування і скачущих і нескачущих москалів з метою їх захисту більше всього радикальну антиросійську риторику розігрівали росіяни. бо вони уміють в інфовійни і пропаганду найкраще в світі. звинуватать тебе в крадіжці перед тим як пограбувати знищать під нуль лояльні російськомовні регіони для захисту заставлятья срать в кульчочок, щоб спасти від НАТИ якому ти нах не всрався спалять тебе живцем заради сакральної жертви і "вставай страна огромная" заставлять штурмувати токсичне від вибухіки село, в якому життя вже не буде ніколи росія нікогда ні накого не нападала, а войну начала чтобы был мир.так лавров казав. геббельс в гробу крутиться..
Востаннє редагувалось trololo в Пон 20 жов, 2025 15:24, всього редагувалось 1 раз.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2700 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:22
_hunter написав:Рейдер - ок. А цель у него - какая? - - рейдерская? 
а яка була ціль у гітлера, коли він ставив на меті знищення всіх євреїв? думаю, не одна. і не просто сліпа ненависть.
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:25
andrijk777 написав: ЛАД написав:Можу пригадати, що до нього захопили Крим. І про бойові дії в Криму ніколи не йшлося. Потім він обіцяв закінчити АТО не за роки чи місяці, а за дні, чи навіть часи. Точно не пам'ятаю, але дуже швидко. При цьому не приклав зусиль, щоб якось вирішити питання з Донбасом мирним шляхом. Він бажав повторити шлях Путіна з Чечнею і виставити себе переможцем, але не вдалося.Він чудово знав і розумів, що "залишив після себе той попередник" і всі інші "попередники". Роззброювали армію всі "попередники", в т.ч. і пасічник. Він був не новачком в політиці (на відміну від Зеленського) і мав передбачувати реакцію Москви. Так що повертаю до вас заклик "пригадати".
Виділене - брехня. Він уклав мирну угоду(Мінськ), фактично обдуривши путіна і дав Україні час.
"Він уклав мирну угоду(Мінськ)" вже тоді, коли не мав іншого виходу. Після того, як не вдалося одержати військову перемогу. А я писав про "до того". Мінські угоди нікого не обдурили. Всі сторони погодилися на них вимушено, тому що не мали інших варіантів на той час. Але вони давали час на пошук мирних рішень. Проте і "після того" він нічого не зробив для мирного вирішення питання. Бажав вічно "дурити Путіна" і сподівався на "корейский варіант" - "ні миру, ні війни", забуваючи, що мир в Кореї забезпечується наявністю військових баз США в Південній Кореї. У нас таких баз не було і немає. Замість пошуку мирних рішень Порошенко записував в конституцію "прагнення до НАТО". Він не зробив нічого, щоб запобігти війні. На жаль і його наступник теж нічого не зробив для мирного вирішення і фактично продовжив ту ж саму політику.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 20 жов, 2025 17:03, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4867 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:36
trololo написав: _hunter написав:Рейдер - ок. А цель у него - какая? - - рейдерская? 
а яка була ціль у гітлера, коли він ставив на меті знищення всіх євреїв? думаю, не одна. і не просто сліпа ненависть.
А, ну т.е. цель была - физически уничтожить 40 с плюсом лямов народу? Но к ее исполнению - к буквальному - так и не перешли, выходит?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:37
Schmit написав: Бетон написав:Знакомый пропал. Нашли через пару дней в тцк. Побили его сильно. Три патруля задували газом, парень он крепкий. Что дальше будет, вытащат ли, неизвестно. Вот такое время. Шёл человек за едой в магазин
Знайомий знайомого, бусифікований прямо з власної веломайстерні, три тижні як на зв'язок не виходить. Може і не живий вже. Страшні часи настали, потужні.
Нещодавно знайомий попався поліції з ТЦК Ввечері попався, зранку вийшов на зв"язок. Ніхто його не бив, вже в ТРО
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:40
Hotab написав:......... 2. Звідки ви знаєте що я хочу, що не хочу? Я може і хочу, але після вашого заходу , в порядку черговості. Тобто не те щоб «не хочу ні дня», а «не хочу, щоб поміж вас і мене був тільки знову я, бо треба і вам». А потім вже знову я. 3. Це не Хотаб і Шаман хочуть. Це життєва необхідність для держави і вимога законодавства України. Ви ж хочете покласти на закон і безпеку держави , не пропонуючи нічого замість. Вірніше ви пропонуєте домовлятись, але поки домовляються, то хз хто має продовжувати оберігати ваш спокій. Само якось .
Майже все вірно. Але на відміну від вас ані Шаман, ані Песикот, ані trololo, ані багато хто ще з місцевих дописувачів не були в армії. Але чомусь виставляють претензії до інших і звинувачують їх, як мінімум, у зрадництві. І так, домовлятися треба. І поки не домовилися треба мобілізовувати і воювати. Але домовлятися треба активніше, а не тягнути війну, прикриваючись розмовами про мир. Путін робить саме це - тягне війну, прикриваючись розмовами про мир. Але ж ми не Путін.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:42
Xenon написав:х... опять обосцал Дональдака ❗️кремль відкинув план Трампа: «переговорна лінія рф щодо зупинки військ на існуючих позиціях НЕ змінюється», – пєсков.
Але миру не хоче Україна, не переплутайте ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:42
trololo написав: _hunter написав:Рейдер - ок. А цель у него - какая? - - рейдерская? 
Не розповісте яка? Чи це веомка таємниця?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:43
andrijk777 написав:Хотаб, Шаман, Песикот мають бажання(публічне) відправляти людей на фронт. - так вірно.
Повна брехня, наведи хоч один приклад )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:44
_hunter написав: trololo написав: _hunter написав:Рейдер - ок. А цель у него - какая? - - рейдерская? 
А, ну т.е. цель была - физически уничтожить 40 с плюсом лямов народу? Но к ее исполнению - к буквальному - так и не перешли, выходит?
єдина відмінність німецьких нацистів від російських в тому, що росіянин може дозволити тобі жити, якщо ти відмовишся від української ідентичності на користь російської. це те, чим вони активно займаються на окупованих. у євреїв таких можливостей вижити не було. мабуть, живі українц потрібні росіянам як мясо для війська, в т.ч. захоплені кримчани, дончани та мелітопольці не дадуть збрехати. а ще пуйло явно хоче відродити совок і прихопити всю східну європу. правда умовним чехам чи полякам буде легще, принаймні їх не будуть називати фейковою національністю
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1