|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:46
ЛАД написав:Не розповісте яка? Чи це веомка таємниця?
я не вивчав питання мотивації гітлера мене більше цікавлять прийоми геббельса, як такі, що лягли в основу політики росіян відносно нас та заходу в цілому
-
trololo
-
-
- Подякував: 2700 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:47
trololo написав: ЛАД написав:Не розповісте яка? Чи це веомка таємниця?
я не вивчав питання мотивації гітлера мене більше цікавлять прийоми геббельса, як такі, що лягли в основу політики росіян відносно нас та заходу в цілому
А якщо не вивчали, то і не пишіть: а яка була ціль у гітлера, коли він ставив на меті знищення всіх євреїв? думаю, не одна. і не просто сліпа ненависть.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4867 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:47
ЛАД написав: Hotab написав:......... 2. Звідки ви знаєте що я хочу, що не хочу? Я може і хочу, але після вашого заходу , в порядку черговості. Тобто не те щоб «не хочу ні дня», а «не хочу, щоб поміж вас і мене був тільки знову я, бо треба і вам». А потім вже знову я. 3. Це не Хотаб і Шаман хочуть. Це життєва необхідність для держави і вимога законодавства України. Ви ж хочете покласти на закон і безпеку держави , не пропонуючи нічого замість. Вірніше ви пропонуєте домовлятись, але поки домовляються, то хз хто має продовжувати оберігати ваш спокій. Само якось .
Майже все вірно. Але на відміну від вас ані Шаман, ані Песикот, ані trololo, ані багато хто ще з місцевих дописувачів не були в армії. Але чомусь виставляють претензії до інших і звинувачують їх, як мінімум, у зрадництві.
В зрадництві - так. Коли починають писати, що це Україна винна, що це українці хочуть воювати, а росіяні - білі та пухнасті, війни не хочуть, Путіна тягнуть у війну, а він пацифіст, за мир в всьому мирі ЛАД написав:І так, домовлятися треба. І поки не домовилися треба мобілізовувати і воювати. Але домовлятися треба активніше, а не тягнути війну, прикриваючись розмовами про мир.
Оце ЛАД написав:Путін робить саме це - тягне війну, прикриваючись розмовами про мир. Але ж ми не Путін.
Дуже протирічить цьому
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:51
цікаво, якби у геббельса були соцмережі, блогери і боти, і якби сталін не вбив 10 млн українців голодом, як би повернулась історія другої світової війни..
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 жов, 2025 15:53
ЛАД написав: А якщо не вивчали, то і не пишіть: а яка була ціль у гітлера, коли він ставив на меті знищення всіх євреїв? думаю, не одна. і не просто сліпа ненависть.
я питання взагалі то ставив, і виклав своє поверхневе припущення. тільки тому, що зручно порівнювати німецький нацизм та російський
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 жов, 2025 16:05
trololo написав: _hunter написав: trololo написав:а яка була ціль у гітлера, коли він ставив на меті знищення всіх євреїв? думаю, не одна. і не просто сліпа ненависть.
А, ну т.е. цель была - физически уничтожить 40 с плюсом лямов народу? Но к ее исполнению - к буквальному - так и не перешли, выходит?
єдина відмінність німецьких нацистів від російських в тому, що росіянин може дозволити тобі жити, якщо ти відмовишся від української ідентичності на користь російської. це те, чим вони активно займаються на окупованих. у євреїв таких можливостей вижити не було. мабуть, живі українц потрібні росіянам як мясо для війська, в т.ч. захоплені кримчани, дончани та мелітопольці не дадуть збрехати. а ще пуйло явно хоче відродити совок і прихопити всю східну європу. правда умовним чехам чи полякам буде легще, принаймні їх не будуть називати фейковою національністю
Все становится еще понятнее... Т.е. цель - физически уничтожить все 40+ лямов нации, но без физического уничтожения? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 20 жов, 2025 16:07
trololo написав:цікаво, якби у геббельса були соцмережі, блогери і боти, і якби сталін не вбив 10 млн українців голодом, як би повернулась історія другої світової війни..
Да, интересно. Но как я уже сегодня писал: альтернативная история - увы, непроверяемая.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 20 жов, 2025 16:17
trololo написав: Schmit написав:[ була пропозиція - фактично зупинки всього по ЛБЗ - те, на що Зе зараз вже ніби погоджується. Що знову посилання кидати?
а пуйло погоджувався на такий варіант? ні.
Хто сказав, що ні? Портніков? Судячи з того, що все відбувалось одразу після поїздки Віткофа, скоріш за все погоджувався. А от щодо Зе - ми точно знаємо, що з незрозумілих причин він відмовився. trololo написав: то який сенс про нього говорити
Сенс є, бо ми втратили дуже хороший шанс завершити кошмар і врятувати державу від колапсу. Порібно усвідомлювати, хто в цьому винен.
-
Schmit
-
-
- Заблокований
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 жов, 2025 16:28
Schmit написав: trololo написав: Schmit написав:[ була пропозиція - фактично зупинки всього по ЛБЗ - те, на що Зе зараз вже ніби погоджується. Що знову посилання кидати?
а пуйло погоджувався на такий варіант? ні.
Хто сказав, що ні? Портніков?
взагалі-то х.. сам і казав (як і його глашаті - песков, лавров і т.п). - Заявляючи що їм потрібна вся Донецька область, а також і Херсонська і Запорізька)
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 жов, 2025 16:59
Xenon написав: Schmit написав: trololo написав:а пуйло погоджувався на такий варіант? ні.
Хто сказав, що ні? Портніков?
взагалі-то х.. сам і казав (як і його глашаті - песков, лавров і т.п). - Заявляючи що їм потрібна вся Донецька область, а також і Херсонська і Запорізька)
Так, але це було заявлено вже після того, як Зе відмовився. Тобто не підходять тобі такі м'які умови, ну то тримай старі.
-
Schmit
-
-
- Заблокований
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-