й йдуть розмови, що вони можуть поїхати на 8-15 років розважати сокамерників десь там на Півночі.
тут звісно зараз почнуть розповідати - а не треба висовуватися, он дехто більшість свідомого життя прожив при автократії - й нічого, живуть собі. а потім "произошла чудовищная ошибка". по Монтян здається вже "ошиблись"...
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 31 жов, 2025 17:36, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:коли в Дніпрі застрелили того довбня, який бикував та здійснив напад на поліцейських - ти ж напевне був серед тих, хто волав - як посміли?..
Бетон точно волав - як посміли ?
Шуба спершу волав, потім обачливо змінив свою думку
тут зрозуміло - вони ж здорові, звикли тиснути нахабністю та розмірами (до серйозного конфлікту звісно, там розміри не допомогли б). а ще напевне вони категорично проти легалізації зброї - а то як же вони права качати будуть?
Shaman написав:коли в Дніпрі застрелили того довбня, який бикував та здійснив напад на поліцейських - ти ж напевне був серед тих, хто волав - як посміли?..
Бетон точно волав - як посміли ?
Шуба спершу волав, потім обачливо змінив свою думку
тут зрозуміло - вони ж здорові, звикли тиснути нахабністю та розмірами (до серйозного конфлікту звісно, там розміри не допомогли б). а ще напевне вони категорично проти легалізації зброї - а то як же вони права качати будуть?
Шуба - колишній мент, тому він обачливо і змінив думку
Shaman написав:............ тому так, довести щось зазомбованому совку НЕМОЖЛИВО. та й не маю такої мети - а от цю вашу маячню та брехню буду все одно спиняти...
Подтверждаете гордое звание инструктора райкома по идеологии? Так это здесь уже все поняли. Сверхценными идеями не страдаете?
адекватні люди не сперечаються зі мною по основних думках.
ви ж насправді розумієте, що якщо й пропагандист, то це як пропагують здоровий спосіб життя. так я теж пропагую таку організацію суспільства, яка дозволяє підтримувати пристойний рівень життя.
а різні ІПСО, ухилянти, бігунці - які лише намагаються довести, що в Україні все погано, й буде лише гірше, які намагаються максимально очорнити мобілізацію, досягнення ЗСУ - звісно вони намагаються накидати на мене. як й ви без аргументів, аби накинути.
ми ж домовились, ви визнали, що ваш рівень розуміння складних соціально-економічних питань не дозволяє вам дискутувати зі мною з цих питань, тому ви зливаєтесь автоматично. на цьому й зупинимось
А вот такого я не говорил. Мне с вами беседовать не позволяют, скорее, ваши розумові здібності инструктора райкома по идеологии. И не стоит преувеличивать свою роль пропагандиста. Могу только повторить вопрос - сверхценными идеями не страдаете?