Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 21:17

Letusrock написав:Щодня все нові й нові відео як буси полюють та збивають велосипедистів. Чекаємо розбір від наших потужників що це був 1001-й агент кремля, і з рюкзака в нього стирчав парашут з червоною зіркою. Або його три дні вистежували два десятки оперативників за підозрою у злосному ждунізмі та колаборанстві.
Бо це ж не може таке бути, щоб по вулицям їздили буси і просто полювали за громадянами щоб виконати план по набору майбутніх сзч та/або збити грошей

ти проти мобілізації? може ти русня?
trololo

Подякував: 2704 раз.
Подякували: 1426 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 21:20

Banderlog написав:
  wild.tomcat написав:
ви вважаєте, що у свідків єгови (чи їм подібних) є зараз якісь преференції в порівнянні з іншими? їх наразі мобілізують на загальних підставах, як всіх. єдине, що можна додати, це те, що часто вони є багатодітними родинами, з усіма наслідками. але це ж саме стосується не лише їх.

це не правда, їх не мобілізують.

неправда ваша, мобілізують їх на загальних підставах. те що ви їх не бачите, це ще не привід заперечувати факт такої мобілізації.
я ж вам навіть підказав, на що дивитися, чому їх не так багато, як вам би хотілося - в них часто, практично в 100% випадків, багатодітні сімї (ну хоча б цей факт ви не будете заперечувати?), і відповідно процент таких, що підпадають під мобілізацію, не маючи відстрочки, суттєво менший, в рази а то і на порядок, в порівнянні з іншими віросповіданнями. але відстрочку з цієї нагоди дають не лише їм, а всім. але вам хочеться думати, що в них є якісь преференції в порівнянні з вами. ну думайте собі.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 283 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 21:33

ЛАД написав:Выполнили просьбу, подсветили? :)
Ну и? Прошло уже 2,5 года, а при таких очевидных обвинениях решения суда до сих пор нет.
Это из-за отсутствия желания и/или политической воли?
Кстати, на на оплату залога почти в 900 тысяч долларов за него деньги пожертвовали больше 1000 человек.
И ещё можете посмотреть Скільки парафій Московської церкви перейшли до ПЦУ? Черкаська ОВА відзвітувала за 2024-2025 роки
... Як повідомляє «Главком», із 493 релігійних громад у єдності з Московським патріархатом у 2024 і 2025 роках 42 змінили юрисдикцію на УПЦ/ПЦУ. З них 21 – після ухвалення релігійного закону.

.... вже можна сміливо говорити: можливістю, яку надав законодавець, добровільно майже ніхто не скористався. Понад 90% громад Церкви, яка перебуває у єдності з Московським патріархатом, так і не виконали норму закону – не перереєстрували статути.
Насколько понял, вторая цитата относится ко всей Украине.
Что делать будете?

не зрозуміло поки, що заважає вирішити це питання - відсутність бажання, волі чи бубенчики не достатньо міцні і недостатньо дзвінко дзвенять. мене особисто це не цікавить. таких, як наведений персонаж, притиснули і рот таки закрили, хоч так, і то добре. і надалі, сподіваюся, закриватимуть.

і чи мав би я чи хтось щось робити? не будемо робити нічого. будемо спостерігати, як питання, хоч поступово, але все ж вирішиться (добровільно чи з примусу) у відповідності до чинного законодавства. і заодно з плином часу в голові прихожан таки проясниться, який піп за що агітував.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 283 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 21:51

trololo написав:ти проти мобілізації? може ти русня?

Чувак коли був ухилянтом сидів тихо тихо.
Перепрошую, ти бронь чи відстрочку зробив? :mrgreen:
Ментальність українців це щось неповторне.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2367 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 22:04

katso написав:
  GALeon написав:
wild.tomcat написав:. цікаво, про які суми йде мова? можливо семизначні, раз така справа. для поліції скандали про зникнення конфіскованих речдоків справа нерідка, але так шоб зникнути разом з речдоками, шось такого не пригадується, принаймні не афішували.
400к у. о.

Что это за сумма чтоб ради нее уходить с концами - даже дом не купишь за бугром. Подстава не иначе.

Колись давно. Виграв суд, виконавча стягнула, а гроші мені на рахунок не заходять. Поїхав, виявив що бухгалтер системно перераховувала кошти на повзанні з нею рахунки з підлогом документів.
Питаю, на що сподівалась? Цеж все юристи, адвокати чи просто люди в темі стягують.
Каже - Так я ж дуже велики сумму не чипала, вам що жалко?
В Україні можливо все.
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 22:10

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Или вы стремитесь в ЕС только ради права свободно там работать, а не для развития Украины?
Так демагогічні заявки про Європу як-як ісчадіє буржуазного насилля... - ніби вже не модні?
Це в совку було модно - засунь своє ПРАВО в дупу-і працюй на благо совка...
В Європі якось по іншому- там в тебе є ПРАВО працювати на себе... і якщо таких багато - то виявляється що й Державі добре....
Мені особисто не потрібен Китай як жупел для світу
З іншого боку мені подобається Ліхтинштейн....
і що в цьому поганого
Я особисто працюю на те щоб Україна стала блідою копією Ліхтинштейну( чи Швеції)
і мені зовсім не хочеться щоб Україна перетворилась в жандарма який махає дубинкою ... над головами своїх громадян.
Мне тоже нравятся, впрочем, как и другие западноевропейские страны. Но изготовлением скруток Украина не станет похожа ни на Лихтенштейн, ни на Швеция, ни даже на их бледную копию.
А ну ка назвіть мені яке виробництво розміщене в Ліхтенштейні...
ось його експорт
Товари: мала механізація, стоматологічна техніка, поштові марки, устаткування, керамічні вироби
  ЛАД написав:А причём тут "жандарм який махає дубинкою", простите, не понял.
Ви ж переживаєте щоб була СИЛЬНА Держава...
А що таке сильна Держава?
це держава яка
або тисне на сусідів
або тисне на власне населення...
ПС
великий перерозподіл -це тиск..
В Україні вже зараз тиск на бізнес в угоду пенсіонерам - захмарний...
тому підприємці не мають обігових коштів для того щоб створювати щось складніше викруткових технологій..
але іншого шляху крім еволюційного в нас не має
хіба що ви знайдете євреїв як знайшов гітлер
чи селян як знайшов сталін...
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 22:52

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:-------------------------------------
ЛАД
Или вы стремитесь в ЕС только ради права свободно там работать, а не для развития Украины?
-----------------------------
Так демагогічні заявки про Європу як-як ісчадіє буржуазного насилля... - ніби вже не модні?
Це в совку було модно - засунь своє ПРАВО в дупу-і працюй на благо совка...
В Європі якось по іншому- там в тебе є ПРАВО працювати на себе... і якщо таких багато - то виявляється що й Державі добре....
Мені особисто не потрібен Китай як жупел для світу
З іншого боку мені подобається Ліхтинштейн....
і що в цьому поганого
Я особисто працюю на те щоб Україна стала блідою копією Ліхтинштейну( чи Швеції)
і мені зовсім не хочеться щоб Україна перетворилась в жандарма який махає дубинкою ... над головами своїх громадян.
Мне тоже нравятся, впрочем, как и другие западноевропейские страны. Но изготовлением скруток Украина не станет похожа ни на Лихтенштейн, ни на Швеция, ни даже на их бледную копию.
А ну ка назвіть мені яке виробництво розміщене в Ліхтенштейні...
ось його експорт
Товари: мала механізація, стоматологічна техніка, поштові марки, устаткування, керамічні вироби

Ліхтенштейн
Населення - перепис 2020 - 38 896 осіб.
Меньше одного харьковского района.
Ліхтенштейн — успішна країна з розвиненим сектором фінансових послуг і високим рівнем життя. ВВП у Ліхтенштейні в 1999 році становив 825 млн дол. США або на душу населення — 25 000 дол. США.

Більш як 73,7 тис. міжнародних концернів і іноземних компаній зареєстровано на території Ліхтенштейну завдяки низькому рівню оподаткування, нескладним правилам реєстрації та з метою збереження фінансової таємниці. Бюджет держави складається переважно з податків, зокрема від цих компаній (близько 30 %), доходів від випуску поштових марок (10 %) та іноземного туризму.

Майже 50 % населення зайнято в промисловості (виробництво пресованих і штампованих виробів, обчислювальних машин, хімічної й фармацевтичної продукції, порцелянових зубних протезів, високовакуумної техніки). Значна частина населення займається ремісництвом. У сільському господарстві розвинуті тваринництво, виноградарство, виробництво зерна.

У структурі експорту переважають точні прилади, електроніка, поштові марки, кераміка. Експорт прямує переважно в країни ЄС і Швейцарію. У структурі імпорту фігурують машинне устаткування, металеві вироби, текстиль, продовольство, автомобілі. Основні партнери з імпорту — країни ЄС і Швейцарія. За вартістю експорт більш ніж у 2,5 раза перевищує імпорт, і дохід від нього в 1996 році становив 2,47 млрд дол. США.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%96%D1%85%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%B9%D0%BD
Вопросы есть?

ЛАД написав:А причём тут "жандарм який махає дубинкою", простите, не понял.
Ви ж переживаєте щоб була СИЛЬНА Держава...
А що таке сильна Держава?
це держава яка
або тисне на сусідів
або тисне на власне населення...
ПС
великий перерозподіл -це тиск..
В Україні вже зараз тиск на бізнес в угоду пенсіонерам - захмарний...
тому підприємці не мають обігових коштів для того щоб створювати щось складніше викруткових технологій..
але іншого шляху крім еволюційного в нас не має
хіба що ви знайдете євреїв як знайшов гітлер
чи селян як знайшов сталін...
Бедный бизнес!
Пенсы его до ручки довели!
А сами, сволочи, жируют на среднюю пенсию 6436,8 грн! О медианной вспоминать не будем. Уже чёрной икрой объелись. :mrgreen:
К стенке их!
Швеция, которую вы упомянули, "сильна Держава"? Чи слабка?
А Германия? А Франция с Англией? І на кого вони тиснуть?
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 06 лис, 2025 22:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 22:53

stm написав: Нація змінилася - це факт, Вам тут місця немає - це факт #2.
ПС: якщо по звонку Вам не вдасться знайти живим чи мертвим вашого родича ваша нікчемність має стати зрозуміла навіть вам.

Не можу. Бусифікували на глазах у дітей на Варшавському шосе, забрали телефон, в учебці теж без зв'язку. Один дзвінок що перекидають на Донбас і все.
Шукати серед полонених виявилося складніше ніж я уявляв. В москалів повний бардак. Загальної БД нема. Навіть приблизна кількість полонених плаває. Хтось каже 25 000 хтось 40 000... Червоних хрест то не про що.
Востаннє редагувалось UA в Чет 06 лис, 2025 22:55, всього редагувалось 1 раз.
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 22:55

Letusrock написав:Щодня все нові й нові відео як буси полюють та збивають велосипедистів. Чекаємо розбір від наших потужників що це був 1001-й агент кремля, і з рюкзака в нього стирчав парашут з червоною зіркою. Або його три дні вистежували два десятки оперативників за підозрою у злосному ждунізмі та колаборанстві.
Бо це ж не може таке бути, щоб по вулицям їздили буси і просто полювали за громадянами щоб виконати план по набору майбутніх сзч та/або збити грошей

Мне в этом случае интересно, а откуда они знают что он-ухилянт?
Хотя ежели на велике-то скорее всего лох какой-то. Ну не ухилянт, и шо? Кто за этого смерда вступится, пусть скажет спасибо что отделался звиздюлинами.
Кстати, случаи паковки действующий военных имеют место быть. Намедни целый майор вышел за чем-то без доков и был упакован под чисто русскую речь-" все вы тут майоры" :mrgreen:
В исторические времена живем,громадяне! Кто выживет- будет что потомкам рассказать.
Господар Вельзевула

Подякував: 8 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 22:58

UA написав:
  stm написав: Нація змінилася - це факт, Вам тут місця немає - це факт #2.
ПС: якщо по звонку Вам не вдасться знайти живим чи мертвим вашого родича ваша нікчемність має стати зрозуміла навіть вам.

Не можу. Бусифікували на глазах у дітей на Варшавському шосе, забрали телефон, в учебці теж без зв'язку. Один дзвінок що перекидають на Донбас і все.
Шукати серед полонених виявилося складніше ніж я уявляв. В москалів повний бардак. Загальної БД нема. Навіть приблизна кількість полонених плаває. Хтось каже 25 000 хтось 40 000... Червоних хрест то не про що.

Вітаю у реальності. Далі ваші друзі на тому кінці дроту можуть розраховувати на спілкування з ФСБ.
І є те що не сходиться, 3 дні без зв'язку то норма для ТЦК, далі кожен вже прив'язаний до командира але в учебці вже зі зв'язком.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми