|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:18
wild.tomcat написав:.................... я щось не зовсім зрозумів, ви мені якісь претензії з цього приводу висловлюєте чи як? так я будь які претензії в свій бік відшиваю на раз два а вам якшо шось не подобається, то виказуйте своє невдоволення в бік президента, за якого ви тут горою. це в його компетенції і слідчі органи і більшість в законодавчих. від мене то що ж ви хочете то? якщо вас щось в даному питання не влаштовує, ну що ж, буває. мене особисто цілком влаштовує. ну як цілком, мало і повільно, але то вже таке.
Які до вас можуть бути претензії? Ви не слідчий, не прокурор і не суддя. Самі розумієте, мені як атеїсту якось глибоко по боку чи церква з томосом, чи ьез томосу. Свідки Ієгові, про яких згадував Banderlog, якось живуть без томосу і нічого, непогано себе почувають. Я писав тілько про одне - якщо є переконливі докази і провина не викликає сумніву, то суд не повинен тягнутися роками. "Вор должен сидеть в тюрьме". Якщо провина не доказана, то людину треба відпустити і, як ви і писали, вибачитися. Ну, якщо дуже не хочеться, можна і не вибачатися, хоча це не гарно.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5372 раз.
- Подякували: 4872 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:23
ЛАД написав: wild.tomcat написав:.................... я щось не зовсім зрозумів, ви мені якісь претензії з цього приводу висловлюєте чи як? так я будь які претензії в свій бік відшиваю на раз два а вам якшо шось не подобається, то виказуйте своє невдоволення в бік президента, за якого ви тут горою. це в його компетенції і слідчі органи і більшість в законодавчих. від мене то що ж ви хочете то? якщо вас щось в даному питання не влаштовує, ну що ж, буває. мене особисто цілком влаштовує. ну як цілком, мало і повільно, але то вже таке.
Які до вас можуть бути претензії? Ви не слідчий, не прокурор і не суддя. Самі розумієте, мені як атеїсту якось глибоко по боку чи церква з томосом, чи ьез томосу. Свідки Ієгові, про яких згадував Banderlog, якось живуть без томосу і нічого, непогано себе почувають. Я писав тілько про одне - якщо є переконливі докази і провина не викликає сумніву, то суд не повинен тягнутися роками. "Вор должен сидеть в тюрьме". Якщо провина не доказана, то людину треба відпустити і, як ви і писали, вибачитися. Ну, якщо дуже не хочеться, можна і не вибачатися, хоча це не гарно.
Яка мова, який штиль! Обліківку ЛАДа взломали!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2868 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:25
Schmit Вігідних пропозицій і не було. Треба було приймати (чи пропонувати самім) не дуже вигідні, але раніше.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:29
flyman написав: ЛАД написав: wild.tomcat написав:.................... я щось не зовсім зрозумів, ви мені якісь претензії з цього приводу висловлюєте чи як? так я будь які претензії в свій бік відшиваю на раз два а вам якшо шось не подобається, то виказуйте своє невдоволення в бік президента, за якого ви тут горою. це в його компетенції і слідчі органи і більшість в законодавчих. від мене то що ж ви хочете то? якщо вас щось в даному питання не влаштовує, ну що ж, буває. мене особисто цілком влаштовує. ну як цілком, мало і повільно, але то вже таке.
Яка мова, який штиль! Обліківку ЛАДа взломали!
Не переживайте, не взломали. Но что вас так удивляет, не понял. Якщо мова, то це не вперше. Если взгляды, то тоже ничего нового. Если закон, то его надо уважать. Если "революционная целесообразность", то это надо признавать и не прикрываться фиговым листочком (законом).
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:36
ЛАД написав: wild.tomcat написав:.................... я щось не зовсім зрозумів, ви мені якісь претензії з цього приводу висловлюєте чи як? так я будь які претензії в свій бік відшиваю на раз два а вам якшо шось не подобається, то виказуйте своє невдоволення в бік президента, за якого ви тут горою. це в його компетенції і слідчі органи і більшість в законодавчих. від мене то що ж ви хочете то? якщо вас щось в даному питання не влаштовує, ну що ж, буває. мене особисто цілком влаштовує. ну як цілком, мало і повільно, але то вже таке.
з якого б це дива відпустити, та ще й вибачитися? нам з вами невідомо на якій стадії все там і з якої причини, щоб робити такі висновки. невідомо чи ще досі проводиться розслідування (якщо процесуальний кодекс дозволяє то пуркуа би і не па?), чи передана вже справа в суд, якщо передана чи відбувалися судові засідання, якщо ні, то з яких причин. ви ж не заперечуватимете той факт, що судові засідання, наприклад, може зривати саме сторона відповідача, з різних причин, часто надуманих. щоб, наприклад, вийти на строк давності, якщо він є за цими статтями. так що ваше "революційна доцільність" тут може виявитися зовсім ніяким боком. тому "відпустити і вибачитися" - поки що перебються якось.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 283 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:40
Letusrock написав:Як б на місці нашої влади ризикнув поставити ультиматум "міровой абщественності", а-ля "червяку набридло висіти на гачку і відволікати щуку, робіть щось"
Можу відразу сказати що відповість "мірова абщественность": "Віддавайте Донбас(те що там залишилось) путіну і миріться." Все. Наша влада цього не хоче, тому такий "ультиматум" нереальний.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:45
ЛАД написав:Schmit Вігідних пропозицій і не було. Треба було приймати (чи пропонувати самім) не дуже вигідні, але раніше.
Була у квітні/травні цього року.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 07 лис, 2025 13:15, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лис, 2025 12:53
барабашов написав:А если побегут - я с Флаем и Бетоном готовь возглавить заградотряды
Точно готовы? Вы отдаете себе отчёт в том, что уничтожив бегущих, вы окажетесь первыми на пути врага? Так что мешает сразу?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6503 раз.
- Подякували: 21680 раз.
-
-
Профіль
-
-
134
82
38
2
Додано: П'ят 07 лис, 2025 13:02
Hotab вибачаюсь що влажу, але екзистенційна проблема в тому, що Миколи закінчуються (або становляться розумнішими), вищий сорт (еліта, прокурори, нетойвосники, броньовані) воювати не хочуть. Що далі? Ви ж розумієте що ресурс вичерпується?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1484 раз.
- Подякували: 1893 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 07 лис, 2025 13:11
andrijk777 написав: Letusrock написав:Як б на місці нашої влади ризикнув поставити ультиматум "міровой абщественності", а-ля "червяку набридло висіти на гачку і відволікати щуку, робіть щось"
Можу відразу сказати що відповість "мірова абщественность": "Віддавайте Донбас(те що там залишилось) путіну і миріться." Все. Наша влада цього не хоче, тому такий "ультиматум" нереальний.
Не уверен, что ответ будет такой. Точнее, сильно сомневаюсь. Им выгодно, чтобы мы продолжали. Скорее, что-то пообещают, возможно, подкинут денег и оружия.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-