Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 21:55

Banderlog написав: це ти десь в тилу і скоріш за все в тцк або пво так шо не гунди.

то просвіти нас, де ти зараз? :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 21:55

ЛАД написав:
  fler написав:
  ЛАД написав:У Флер нет на заднем дворе запасной ТЕС?...

З якою метою цікавитесь? Шпигун?)))
Но stm трёх уничтоженных ТЭС мало, ей надо что-то новенькое.
В результате вы тут сидели ...(свистели), а в Харькове вчера с 8 утра и почти до 10 вечера не было ээ (не по всему городу) и сегодня, например, у меня не было с 8.00 до 14.00. По графику должны были опять выключить с 18.00, но пока не выключили. Видимо, как то решили проблемы.

Цікаво, мабуть щось таки знайшли на задньому дворі.. :roll:
.....

Естественно!
Экспорт газа уже увеличили, теперь увеличим экспорт ээ.
И никаких проблем!
Правда, меньше останется на другие нужды, например, на армию.
Но это же мелочи, не так ли?

ЛАД, скучили за всіма бачу ) Цілий один день не писати і тут світло дали, і, понеслося )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 21:56

Я ошибался, когда писал о будущей столице во Львове.
Это будет Ужгород.
По состоянию на ноябрь средние цены на аренду однокомнатных квартир в Украине колеблются от 4,5 до около 20 тысячи гривень. Об этом сообщает портал недвижимости ЛУН.

Отмечается, что самые высокие цены зафиксированы в Ужгороде, где в среднем можно снять "однушку" за 19 900 грн в месяц. За последние полгода аренда здесь выросла на 6%.

Вторую позицию занимает Львов с показателем 17 500 грн, что на 5% больше, чем полгода назад. При этом Киев замыкает ТОП-3 самых дорогих городов. В столице средняя цена аренды составляет 17 000 грн. Таким образом за последние 6 месяцев она снизилась на 6%.
........Кроме того, самая дешевая стоимость аренды фиксируется в Харькове - 4 500 грн (+13% за последние полгода), Запорожье - 5 000 грн, Николаеве - 6 000 грн и Сумах 6 500 грн (-28%).
https://www.unian.net/economics/other/arenda-kvartir-v-ukraine-gde-samye-dorogie-odnushki-13189365.html
Цены на западе как раз для беженцев. :)
Удивительно, почему люди не уезжают из прифронтовых мест, а сидят под обстрелами.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 21:58

stm написав:..........
ЛАД, скучили за всіма бачу ) Цілий один день не писати і тут світло дали, і, понеслося )))

Не целый день, а 1,5 дня.
Вы сегодня днём неслись, хотя ничего не мешало. :)
Что там насчёт ненужности физиков-химиков?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 09 лис, 2025 21:59, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 21:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Я ошибался, когда писал о будущей столице во Львове.
Это будет Ужгород.

Ужгород перейменувати в New Vienna
fox767676

Подякував: 425 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 22:00

fox767676 написав:
  ЛАД написав:Я ошибался, когда писал о будущей столице во Львове.
Это будет Ужгород.

Ужгород перейменувати в New Vienna

Не будем мелочиться, предлагаю сразу в Нью-Йорк.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 22:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Не будем мелочиться, предлагаю сразу в Нью-Йорк.

Нью Йорк вже є, під чим контролем зараз не знаю, прифронтовий був

upd:
6 вересня 2024 стало відомо, що до боїв за Торецьк та Нью-Йорк додали 12-ту бригаду спецпризначення НГУ «Азов». Бійці «Азову» повернули під контроль частину Нью-Йорка на Донеччині та деблокувати українських військових, які були в оточенні на Фенольному заводі [26]. Незважаючи на це, російські окупаційні війська захопили Нью-Йорк до кінця вересня 2024 року.
fox767676

Подякував: 425 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 22:10

ЛАД написав:
  stm написав:..........

Не целый день, а 1,5 дня.
Вы сегодня днём неслись, хотя ничего не мешало. :)

Сьогодні я весь день шукала рецепт бельгійських вафель, чи віденських, я ще не вирішила які хочу ) Ваша неуважність до елементарних деталей, як для знавця фізики і історії мене засмучує...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 22:12

Тут писали, что цифры СЗЧ Игоря Луценко "не офіційні".
Но вот мнение Мвксима Жорина:
Такі цифри СЗЧ - це повна катастрофа.

Враховуючи те, як не вистачає людей на фронті, цьому питанню треба набагато більше уваги приділяти. Перестати займатись гасінням пожеж, бо вони вже занадто великих масштабів. А нарешті підійти до реального вивчення питання й зрозуміти, чому в одних підрозділах ця цифра неістотна, а в інших обраховується в тисячах.

Підказую - найперша відповідь лежить в площині роботи з особовим складом. Підготовка, забезпечення, ставлення до людей та професіоналізм самих командирів. Це те, з чим цілком можливо працювати, і головне - критично необхідно.

В іншому випадку у нас скоро кількість СЗЧ перевалить за показники поповнення. Додайте ще до цього велику мобілізацію в рф, де явно таких проблем вони не матимуть.
https://t.me/s/MaksymZhorin/5892
Не берусь судить о причинах и методах решения проблемы, но вот ещё один его пост от 9 ноября:
Розумію, що хтось вирішує таким чином виконання планів, але через те, що ми мобілізовуємо бомжів, дідів та хворих, нікому в армії краще не стає.

З кожним роком рівень особового складу стає все гіршим, всі про це знають. Це залежить не тільки від підготовки, а й від того, які категорії громадян потрапляють у військо. Спортзали та ресторани в містах не чіпаємо, натомість присилаємо в підрозділи бомжів.

Також треба памʼятати, що ми ніколи не зможемо змагатись з рф кількісно. Наш єдиний варіант- технологічна та підготовлена армія. Проте немає жодного сенсу у таких гаслах, якщо поповнювати військо людьми, які ані фізично, ані морально не зможуть дотягнути навіть до кінця навчального етапу.

В першу чергу цей пост про справедливість мобілізації. До якої у нас дуже далеко.

Мне, кстати, интересно - как-то не слышу историй, чтобы кого-то просто вызвали повесткой из дому и человека призвали. Почему только "ловля на улице"? Или о "нормальном призыве" просто не пишут?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 лис, 2025 22:14

stm написав:
  ЛАД написав:...........

Сьогодні я весь день шукала рецепт бельгійських вафель, чи віденських, я ще не вирішила які хочу ) Ваша неуважність до елементарних деталей, як для знавця фізики і історії мене засмучує...
Если я чего-то не так понял, то прошу прощения.
Но я вам уже как-то говорил - научитесь чётче излагать свои мысли.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти