|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:09
Сибарит написав:Я не смогу самостоятельно рассчитать коэффициент конверсии, поэтому спросил чатжпт. Вот его ответ: в 2024 году по ППС 1 российский рубль покупательной способности примерно равен ~0.402 гривны, или 100 рублей ≈ 40.2 гривны (по корзине ВВП, как в WDI).
Искусственный идиотизм тоже не может ничего самостоятельно посчитать. Он собирает информацию в интернете и выдает нечто среднее. Учитывая специфичность вопроса, исходной информации не слишком много. Скорее всего, ее источник сомнителен, и доверять ему можно примерно в той же степени, что и декларируемому курсу фубля к доллару, который не торгуется.
Это всё понятно, как и вообще точность расчёта коэффициента конверсии, но можете предложить лучший вариант? И всё-таки "декларируемый курс фубля к доллару, который не торгуется" не совсем оторван от реальной жизни. Возможно, не сильно больше, чем курс торгуемой гривни.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5373 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
stm написав: Banderlog написав:над стерненком ж нема наглядової ради?) Чи є?
Є ) вони і є головними донорами )
ну да, ну да. Читаю і уміляюсь з вашої наївності. наглядові ради з донорів? Ну от допустим я здуру дав б умовному притулі глечика з золотом а потом і кажу - давай звіт по потраченим коштам, з технічними характеристиками та цінами в різних продавців. А потім до мене прийдуть наче до митрополита і спитають з якою ціллю інтересуюсь держтаємницею. Це ж не ремонт дорожнього покриття в покровську, сунути носа в такі діла то бистро отщемлять, хорошо якшо не з яйцями)))
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
ЛАД написав: flyman написав:За даними на травень 2025 року, середня номінальна заробітна плата в Росії становила 99 422 рублі. У 2024 році, за підсумками року, цей показник досяг 87 952 рублів. Середня заробітна плата в Україні за останніми даними (липень 2025 року) становить близько 26 500 грн. Переводим в долари. Далі берем паритет купівельної спроможності (ПКС), та рахуєм скільки чого можна купити і робим висновок, що РФ скоро розвалиться.
Попробовал порівняти тепле з м'яким, как тут советовали. Я не смогу самостоятельно рассчитать коэффициент конверсии, поэтому спросил чатжпт. Вот его ответ: в 2024 году по ППС 1 российский рубль покупательной способности примерно равен ~0.402 гривны, или 100 рублей ≈ 40.2 гривны (по корзине ВВП, как в WDI).
Это даже несколько ниже сегодняшнего соотношения курсов. При таком коэффициенте получаем: 87 952 руб.* 0,402 = 35357 руб. Это в 35 357 : 26500 = 1,33 раза или на 33% выше, чем у нас. Разница не революционная, но тем не менее.
Ще раз для особливо обдарованих поясню: порівнювати Україну з кацапією - це як тепле з м'яким.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:11
ЛАД написав:Це хто таке видав? Посилання можна? Чи це було у прямому етері?
" Киев наживо ", прямой эфир. Но мы узнаем об этом из киндзазы. Чатик есть такой в телеграме. Рекомендую, очень веселый чат.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:15
Господар Вельзевула написав: ЛАД написав:Це хто таке видав? Посилання можна? Чи це було у прямому етері?
" Киев наживо ", прямой эфир. Но мы узнаем об этом из киндзазы. Чатик есть такой в телеграме. Рекомендую, очень веселый чат.
хоспади... вот они, столующиеся на помойках...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 1455 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:17
fler написав: ЛАД написав: flyman написав:За даними на травень 2025 року, середня номінальна заробітна плата в Росії становила 99 422 рублі. У 2024 році, за підсумками року, цей показник досяг 87 952 рублів. Середня заробітна плата в Україні за останніми даними (липень 2025 року) становить близько 26 500 грн. Переводим в долари. Далі берем паритет купівельної спроможності (ПКС), та рахуєм скільки чого можна купити і робим висновок, що РФ скоро розвалиться.
Попробовал порівняти тепле з м'яким, как тут советовали. Я не смогу самостоятельно рассчитать коэффициент конверсии, поэтому спросил чатжпт. Вот его ответ: в 2024 году по ППС 1 российский рубль покупательной способности примерно равен ~0.402 гривны, или 100 рублей ≈ 40.2 гривны (по корзине ВВП, как в WDI).
Это даже несколько ниже сегодняшнего соотношения курсов. При таком коэффициенте получаем: 87 952 руб.* 0,402 = 35357 руб. Это в 35 357 : 26500 = 1,33 раза или на 33% выше, чем у нас. Разница не революционная, но тем не менее.
Ще раз для особливо обдарованих поясню: порівнювати Україну з кацапією - це як тепле з м'яким.
Вопрос к докторше околовсяческих наук - с кем треба порівнювати? С Германией или США? И flyman написал это как раз в связи со сравнением цен в РФ.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:17
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав: і що ж зробив стерненко? Купив супутник на пожертвувані гроші?⁰
Стерненко організував цей процес збору коштів та закупівлю дронів. якщо ти стикався в житті. головне в цьому процесі це те що витрата коштів не контролюється на відміну від державних закупівель) Бандерлог, я бачу ти теж вмієш перекручувати? це вміють всі руськофіли?  але вибрав час дуже невдалий - тільки зараз вся країна почула, як контролюються державні закупівлі. й 10-15% це насправді дуже низька ставка. а коли донатори збирають кошти, то якщо виникнуть сумніви, то збір миттєво закінчиться. відповідальність за нецільове використання теж є. та й звіти вони друкують. але я без жартів вважаю, що в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би. ти ж по життя питання "вирішуєш", чи не так? а навпаки, аналізую та будую системи, які зменшують можливість зловживань - повністю напевне це й не побореш, в нас зараз так точно, можна лише обмежити.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 791 раз.
- Подякували: 1677 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:19
Banderlog написав: stm написав: Banderlog написав:над стерненком ж нема наглядової ради?) Чи є?
ну да, ну да. Читаю і уміляюсь з вашої наївності. наглядові ради з донорів? Ну от допустим я здуру дав б умовному притулі глечика з золотом а потом і кажу - давай звіт по потраченим коштам, з технічними характеристиками та цінами в різних продавців. А потім до мене прийдуть наче до митрополита і спитають з якою ціллю інтересуюсь держтаємницею. Це ж не ремонт дорожнього покриття в покровську, сунути носа в такі діла то бистро отщемлять, хорошо якшо не з яйцями)))
Давайте дійсно подумаємо, ви у офісі під землею з 16ма моніторами, це багато, гарний офіс, жодного клейма Притулки чи Стерненка у штуках?  взагалі нічого?  ці фонди про приналежність до МП навіть не питають, я впевнена, там інші критерії відборів 
Востаннє редагувалось stm в Пон 17 лис, 2025 17:32, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:23
Banderlog написав: stm написав: Banderlog написав:над стерненком ж нема наглядової ради?) Чи є?
що ти робиш - не даєш. добре, інші дають. ось чого не можуть зрозуміти москвофіли - та це що такі горізонтальні зв'язки. так власне був побудований Майдан, так зараз працюють волонтери. там багато що побудовано на довірі. люди які, нікому не довіряють, бо й самі кинуть за першою нагодою звісно таке зробити не можуть. а руські взагалі все по команді - сказали везти гуманітарку - везуть, сказали взяти шефство - беруть. за власною ініціативою, без команди не зроблять нічого.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 791 раз.
- Подякували: 1677 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Пон 17 лис, 2025 17:38
Shaman написав: Banderlog написав:......... головне в цьому процесі це те що витрата коштів не контролюється на відміну від державних закупівель) Бандерлог, я бачу ти теж вмієш перекручувати? це вміють всі руськофіли?  але вибрав час дуже невдалий - тільки зараз вся країна почула, як контролюються державні закупівлі. й 10-15% це насправді дуже низька ставка. а коли донатори збирають кошти, то якщо виникнуть сумніви, то збір миттєво закінчиться. відповідальність за нецільове використання теж є. та й звіти вони друкують. але я без жартів вважаю, що в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би. ти ж по життя питання "вирішуєш", чи не так? а навпаки, аналізую та будую системи, які зменшують можливість зловживань - повністю напевне це й не побореш, в нас зараз так точно, можна лише обмежити.
Ну и? Все системы контроля не помешали хищениям в Энергоатоме. Почему такое доверие к Стерненко, у которого никаких систем контроля? На чём оно основано? И ещё вопрос. Те, кто в Энергоатоме воровал, тоже отвечали: "в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би. ти ж по життя питання "вирішуєш"? Вы, вроде, всё время против личных выпадов, но в последнее время у вас это почти в каждом посте. Так же, как "руськофільство" и аналогичное.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 17 лис, 2025 17:44, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-