fler написав:Як ви собі уявляєте виїзд сотен тисяч інших людей? По-вашому, вони всі так само матеріально забезпечені? Чи вони поїдуть шукати долю за кордон з голою дупою? Інше питання - якого віку ці сотні тисяч? Працездатні?
Именно. Молодежи - которая и тут с голою дупою - по расходам все равно где снимать койко место, в Киеве или Берлине, а по доходам и возможности найти работу думаю разница есть. Ну те кому батьки наколядували маєток, понятно не поедут.
а чому раніше не їхали? що заважало?
Почему не ехали? -- ехали: я же даже графики выезда показывал. С каждым годом - все больше и больше ехали. Только с 13го года - число удвоилось )_MIGR2022.png
_hunter написав:Вооот: если "в этой стране" Тесла (говорить с легким предыханием) - это символ Статуса, то в Европе - они нафиг никому не нужны (говорю по проценту авто на дорогах). + опять же - если "в этой стране" взять штатовский биток той же Ауди - это круто-уважуха, то в Европе - авто - в лизинг. И чинить его - если что - будет диллер.
Есть нюансы. Уже в Польше украинский мастер по ремонту стиральных машин чувствует себя необычно. Пилить баки чтобы поменять подшипники или паять чип в плате управления там не принято.
У бігунця на 500 евро в місяць починаються глюки. В Україні активів більше ніж внеукраіні. Включно з роботою. Але ж бігунцю мріється, щоб всі виїхали якнайшвидше, так би він собі пояснював що він як всі, тільки перший
ЛАД написав:Hotab Забыл. Немного допишу. Донаты нужны. Особенно это было важно в начале войны. Но эти средства не сравнимы с затратами государства на войну. Как пишет будивельник, очень маленький %.
Три найбільших фонди 2022 рік: За перший рік війни найбільші фонди зібрали близько 34 млрд грн (включно з пожертвами на спецрахунок НБУ до травня). 2023 рік: За цей рік три найбільші фонди зібрали 18,7 млрд грн. 2024 рік: Фонди зібрали 24,1 млрд грн (United24 - 17,5 млрд, «Повернись живим» - 4,4 млрд, Притули - 2,1 млрд). Перші місяці 2025 року: Фонди зібрали 15,7 млрд грн є ще Банки (маленькі на конкретні потреби) їх розмір ПЕРЕВИЩУЄ суми трьох великих фондів Рекордні показники: У 2025 році українці пожертвували більше на індивідуальні збори, ніж за весь попередній рік (32,47 млрд грн проти ~19 млрд грн фондами)
ПС Є ще ГО Справа громад+ Фонд Порошенко -вони суми не публікують а перераховувати сотні одиниць техніки мені влом... але в рік думаю що 2 млрд ГО Справа Громад і 2 млрд Фонд Порошенко... Ще є допомога своєю працею яка ніде не враховується , бо на цю допомогу НІХТО не збирає.... Якщо великі фонди =1 , маленькі банки=2 , то приватні роботи=3 Таким чином 2022 рік 34+68+102=200млрд грн 2023 рік 19+38+57=114 млрд грн 2024 рік 24+48+72=144млрд грн проекція через три місяці 2025 на 2025 16*4+32*4+48*4=380млрд грн
Расчёт непонятный. С первой частью ясно. Цифры не проверял, но допустим, что всё верно. А вот откуда цифры во второй части?
ЛАД написав:Цитировать не буду, рекомендую почитать сегодняшнего Павлюченко Там и о нападении через 3-5 лет, и о вступлении в ЕС. Не знаю, насколько всё это верно, но интересно.
Глянув, це все цікаво звичайно, ура-патріотично, але що заважає робити ракетні програми чи підземні заводи вже зараз? І хто буде розробляти ракетні програми, якщо основа суспільства - баристи, адвокати, тарологи, СММ, USG, офісники і манікюрщиці? Де ті інженери хоча б авіаційного напрямку?
На первый вопрос он как раз отвечает - сейчас не рискуют строить из-за регулярных обстрелов, а в мирных условиях это можно будет сделать. Вот будут ли и кто будет, это другой вопрос.
flyman написав:----------------------------------------- Banderlog Фінляндія капітулювала двічі, в 1940 та 1944 а в 1947 підтвердило 44 рік і пішли на додаткові поступки з юридичним визнанням втрачених територій, обмеженням армії та виплатою репарацій срср. До історії треба ставитись як до науки а не як до пропаганди.------------------------------ Фінляндія повоювала і проти СРСР 2 рази, і проти об'єднаної Європи.
Коли це проти обєднаної європи?
Лапландська війна 1944-1945
В Финляндии не было никаких войск "об'єднаної Європи". Были только германские. С ними и воевали.
ЛАД написав:andrijk777 Московский договор был вполне достаточным основанием. Договор 1990 нужен был в связи со слиянием ФРГ и ГДР и, соответственно, изменением границ ФРГ. Для фиксации новых границ государства.
Вибачте, але в таких питаннях я довіряю ЧатуЖПТ значно більше ніж вам.
Да ради бога! Хотя не стоит считать чатжпт источником абсолютной истины. Но ваше право.
Росія також вимагає повернути територію НАТО до кордонів 1997 року. Тобто, потіснити військових та військові об’єкти Альянсу з тих місць, де вони були розташовані після 1997 року.
То ми одні маємо воювати за все НАТО? Щось тут не те, тільки мені здається?
"Поки Україна воює, Європа в безпеці": голова Мюнхенської міжнародної конференції з питань безпеки в інтерв'ю DW Навіть не соромляться!