АндрейМ написав:Зачинені для більшості українських чоловіків кордони жодним чином не допомагають в обороноздатності країни, ..
Та невже? Де б кацапи зара були, якби не закриті кордони?
Было бы справедливо, чтобы вы и своими телами защитили земли, как и погибшие в оккупации, которым ничего не сказали, а потом давились до смерти в эвакуационных поездах
АндрейМ написав:Зачинені для більшості українських чоловіків кордони жодним чином не допомагають в обороноздатності країни, ..
Та невже? Де б кацапи зара були, якби не закриті кордони?
Было бы справедливо, чтобы вы и своими телами защитили земли, как и погибшие в оккупации, которым ничего не сказали, а потом давились до смерти в эвакуационных поездах
Нет справедливости, пан Бетон. И не было ее никогда. Мы живем в эпоху Калиюги, эпоху войн, зла и разврата. Кстати, с 1 января посилюють заходи з оповіщення населення- официальная информация. Даже на НП обещали оповищувать. Это хорошо, ночь наиболее темная перед рассветом.
Banderlog написав:Як так ставки по депозитам в доларах були 13 а відколи гідність перемогла на майдані, що сталость з ставками по депозитах?
А причому там Майдан?.
при тому що владу захопили злодії. шо тоді при чому? Невидима рука ринку опустила ставки по банківським депозитам ? Під які проценти держава зичить на зовнішніх ринках?
Якщо не хочеш розібратись в питанні самостійно, спитай у ChatGPT. А то все до кучі- коні, люди.
UA написав:Ще в 2024 я пропонував продавати алкоголь, тютюн та наркотики лише в ТЦК. Жорстка монополия потрібна була.
в тцк це добре. Но наступний етап зсу. А в зсу алкоголь і наркотики нізя, круглорічно і цілодобово, мож купити на "чорному" ринку в чорних продавців алкоголь вироблений на державних чорних спиртзаводах но в 2 рази дорожче ніж в тилу :lol з наркотиками тож бєзобразіє) Заяви про те що жінки не дають ухилянтам теж брехня не дають героям в зсу, бо тут жінок майже нема, а серед цивільних в основном пенсіонерки або напівбомжуваті особі ) ... З пітєйними завєдєніями і борделями на фронті та і в прифронтовій зоні туго.
вот так я бросил курить, при гкчп в маскве и начал пить мишка меченый ?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Вів 30 гру, 2025 06:27, всього редагувалось 1 раз.
Однак згодом Трамп уточнив, що Путін таки розповів йому про це під час телефонної розмови вранці 29 грудня.
"Так, мені це не подобається. Це недобре. Я чув про це сьогодні вранці, знаєте, розповідав мені про це. Президент Путін розповів мені про це вранці. Він сказав, що на нього напали. Це недобре", – сказав американський президент.
Трамп додав, що він "зупинив Tomahawk". За його словами, наразі не слушний час для таких атак.
"Одне діло атакувати, а інше – нападати на його будинок. Зараз не слушний час для всього цього", – сказав американський лідер.
Журналісти уточнили, чи можливо, що атаки не було. На що Трамп відповів: "Це теж можливо, вважаю. Але президент Путін сказав мені сьогодні вранці, що вона була".
Рука-лице
Путін навішав локшину Трампу на вуха, а Трамп про це повідомив всім