|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:26
Water написав: ЛАД написав: Water написав:----------------------------- ЛАДАгрессия США против Венесуэлы ничем не отличается от агрессии РФ против нас. ----------------------------- Війська США окупували 25% Венесуели, розстріляли десятки тисяч цивільних, згвалтували жінок, дітей вивезли до концтаборів, підірвали ГЕС, знищили мости, нафтовидобуток, 10 мільйонів венесуельців втекли до сусідніх держав? Чесно- не знав.
1. Ещё не вечер.
Шож, почекаємо вечора, коли US почне грабувать, гвалтувать, знищувать венесуельців. Якщо не почне, то шо буде?
Если не будут сопротивляться, а сразу сдадутся, то US не "почне грабувать, гвалтувать, знищувать венесуельців". Хотя ограбят всё равно - нефть заберут себе американские компании. Не подчистую, конечно, что-то достанется и венесуэльцам - рабочие места, какие-то налоги. Но и такого, как в Саудовской Аравии, не будет. Будут сопротивляться, будут знищувать. Но если агрессия без "грабувань, гвалтувань", "культурно", бомбардировками, то это уже не агрессия? Путин тоже не планировал такую войну. Рассчитывал на "СВО" и "Киев за 3 дня". Если бы удалась высадка десанта в Киеве, захват Президента и правительства Украины и война закончилась за несколько дней, это не было бы агрессией? "Чесно- не знав."
Було-би розстріляно, закатовано, згвалтовано, пограбовано, знищено. Приклад- окуповані території. Чи ви думали пуйло тихесенько викраде зезидента і на цьому все завершиться?
Помню, 2022 сильно боялись за задний проход от чеченов и бурятов. Сегодня о них как-то забыли. В 2022 об оккупации всей Украины речь не шла. Да и сегодня тоже. Для этого у РФ элементарно не хватит войск. Но вы так и не сказали, являются ли действия США актом агрессии? Тут 2 варианта: - или вы так же, как шаман, считаете, что США позволено всё и любые их действия на благо мира; - или вам всё равно, что писать, лишь бы возразить мне.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:31
andrijk777 написав: _hunter написав: andrijk777 написав:А що з чіпами? Чіпи продовжать робити як робили. В чому проблема?
Проблема в том, что Штаты фабрики остановят. Гарантия - почти 100%. Ну и другая проблема: есть серьезная опасность, что Тайвань может стать началом чего-то более глобального 
Чому? Чому Тайвань має перестати продавати чіпи США? Я не бачу причин. "Гарантия - почти 100%." - ну звідки ці фантазії? Може і є така опасность. Але яка це проблема і для кого? РФ напала на Україну(її сферу інтересів), США на Венесуелу(їх сфера інтересів), а Китай що? Тайвань це його сфера інтересів! В чому проблема? Китай явно потужніший ніж РФ і не уступає по потужності(економічній) США. Тому для Китаю це не проблема - всім можна і йому можна.
А сейчас редкоземы они почему перестают давать периодически? Для всех проблема - если от локального конфликта два полюса к активному противостоянию перейдут...
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:42
andrijk777 написав:А чого ніхто Венесуелу не обговорює? Я 50 сторінок форуму пропустив, лінь читати. Як вам Трамп? Я вже думав нічого не буде. Як завжди бла-бла-бла. Але ні. Трамп молодець, я в нього вірив! Що скажуть турбопатріоти? Для України - це добре чи погано? Я вважаю це супер для України. Серйозний "натяк" диктаторам. Хоча з другого боку можна вважати Тайвань втраченим для США, але мені якось пофіг на Тайвань.
кажуть що "порушення міжнародного порядку" і "право сильного" та виражають підтримку камрадам в боротьбі з американським імперіалізмом
-
flyman
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 2872 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:45
_hunter написав:А сейчас редкоземы они почему перестают давать периодически? Ну так формула успіху очевидна - дикарі добувають ресурси, промислові держави з них роблять продукцію і втридорого продають дикарям. Це працювало тисячоліттями і працює зараз. Тільки зараз Китай - промислова держава, а США - дикарі. Поки що це не так, але помаленько до цього йде. Може не дійде, а може і дійде. Але точно розвинуті держави не роздають ресурси(первинні) просто так. Може я не правий, але ось вам факт 2: коли США були ТОП1 світу - вони нафту/газ імпортували, зараз - експортують. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:47
andrijk777 написав:Це працювало тисячоліттями і працює зараз. Тільки зараз Китай - промислова держава, а США - дикарі. Поки що це не так, але помаленько до цього йде. Може не дійде, а може і дійде.
Зараз це тільки так, але поки що не так, але колись це буде так ... Що у тебе в голові ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:49
flyman написав: andrijk777 написав:А чого ніхто Венесуелу не обговорює? Я 50 сторінок форуму пропустив, лінь читати. Як вам Трамп? Я вже думав нічого не буде. Як завжди бла-бла-бла. Але ні. Трамп молодець, я в нього вірив! Що скажуть турбопатріоти? Для України - це добре чи погано? Я вважаю це супер для України. Серйозний "натяк" диктаторам. Хоча з другого боку можна вважати Тайвань втраченим для США, але мені якось пофіг на Тайвань.
кажуть що "порушення міжнародного порядку" і "право сильного" та виражають підтримку камрадам в боротьбі з американським імперіалізмом
Та нема такого. Щось мовчать турбопатріоти. Та зрозуміло - у них роздвоєння. З одного боку так Мадуро і треба, а з іншого "порушення міжнародного порядку". В них все життя - роздвоєння особистості - і мобілізація і Зеленський - все 50/50 у них.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:54
:Vadim_ Болить вам Україна, та ви пальцем не шевелите для її оборони. Ні тілом, ні копійкою. Хвилює як у Львові живе Долярек, але спитати у нього в особистих нема сили . Цікавить моя участь у війні, але на мою пропозицію зустрітись і глянути документи - відмова
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2556 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:57
Hotab Согласен. Насчёт "дел" я, вероятно, высказался неточно. Применительно к форуму. Хотя тот же мой пример женщины с 2 сыновьями, по-моему, можно рассматривать как расхождение слов и дел. Чем "переляканий летусрок" (похоже, забронированный) отличается от такого же, возможно, забронированного шамана? "Патриотичными" словами? А у летусрока часто вполне логичные посты. Здесь достаточно часто высказываются не очень патриотичными словами вполне рациональные мысли. И не менее часто суперпатриотичными словами пишутся откровенные глупости. Но вы почему-то ориентируетесь именно на эти суперпатриотичные слова, а не на высказанные мысли. И, кстати, посты барабашова меня не вдохновляют, но откуда следует, что он в Стамбуле?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 05 січ, 2026 18:04
andrijk777 написав:.......... Може я не правий, але ось вам факт 2: коли США були ТОП1 світу - вони нафту/газ імпортували, зараз - експортують. 
Последнее время США, вроде, уже стали нетто-экспортёром.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-