Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1656916570165711657216573 ... 16586>
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 10:38

Banderlog написав:
Не може захопити донбас це спорне питання, правильно писати поки не змогла захопити.

Не може контролювати Україну, поки що не може. Більш правильно писати так )
Але Олексій мені не відповів про вивід військ і здачу Краматорську. А Ви як?
Просто Херсонська і Запорізька теж у конституції оркостану. Що робити? Здати одразу чи через час?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 10:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:А с шейхом о чём?

він активно допомагає і вже не перший рік в плані обміну полоненими і повернення тіл загиблих
prodigy

Подякував: 3382 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 11:00

Shaman написав:я скажу що - дуже ЛАДу не подобається, що я регулярно показую, що сучасна ідеологія на Раші не надто відрізняється від нацистської ідеології. отут він не тихо, а дуже голосно розповідає про хароших руських, й як їх трошки обдурили... а хто ж їх обдурив? чи може путін й є те, що хоче звичайний руський - 76% так точно?

писав вже не один раз, ще раз повторюю

працював у 2005-2011 з росіянами (їх було 20, 2 українця, 1 румун,1(2) грузина)
ще у 2006р я соромив молодого старпома(30років) Андрія:
ви почали називати путіна царем, знаєте куди це вас приведе, до диктатури

відповідь:
он обеспечивает благосостояниє, в Питере середня зарплата 1500+дол, страна багатєєт

(у нас в Одесі була 1000+дол, в Києві десь 1200+)
а как со свободами, цензура? смотрите куда вас заведет моль через 5-10 лет

в 2017році переписувався останній раз, бачите як у вас сьогодні -немає свободи слова
відповідь: давайте про футбол, хокей...про політику не варто, бо до мене може постукати фсб (а чого ти боїшся, ти в Сінгапурі зараз-бо вайбер -все прослуховується, о така *уня малята
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 11:04

stm написав:
  Banderlog написав:
Не може захопити донбас це спорне питання, правильно писати поки не змогла захопити.

Просто Херсонська і Запорізька теж у конституції оркостану. Що робити? Здати одразу чи через час?

Поки вимоги виводу військ лише з донбасу.
Контролювати україну? Це надто розпливчато, не розумію що ви маєте на увазі... щось типу російського набу для захисту російських інвестицій? :lol:
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 11:06

flyman написав:
  stm написав:
  Banderlog написав:

як демографічний фронт, який бодікаунт за 4 роки?

А робот бойовий?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2563 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 11:08

flyman написав:як демографічний фронт, який бодікаунт за 4 роки?

У мене 2 дівчини за ці 4 роки мати одиначки. Як ви називаєте з принцепом, жодна на другу дитину не згодна. Я не така смілива, не згодна навіть на 1. )
Це світова тенденція. Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини. Там де чоловіки живуть для себе, жінки теж мають тенденцію жити для себе.
Востаннє редагувалось stm в Нед 25 січ, 2026 11:08, всього редагувалось 1 раз.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 11:08

ЛАД написав:И Израиль пытается договориться и с палестинцами. И пробовал для этого разные варианты. Пока не получается.

так, правда, Ізраїль кожного року донатив мільони власних грошей, а палентинці гроші беруть, а Ізраїль знищити не припиняють

то чому ви, Лад, думаєте, що с русней можна домовитись? Звісно , що ситуація така, що Україна буде вести переговори (90% ціль-щоб Дони не образився не почав помсту), полонених міняти, балакати про "розграничение"(розведение войск).
Переговорщики в АБУДАБІ, хоч і мають генеральські погони-але вони пішаки (пешки в шахматах), вони нічого не вирішують і також тягнуть процес-це така театральна вистава для рудого Донні. (Доні це теж гарно розуміє, але це трохи рятує його імідж миротворця)
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 11:11

stm написав:
  flyman написав:як демографічний фронт, який бодікаунт за 4 роки?

У мене 2 дівчини за ці 4 роки мати одиначки. Як ви називаєте з принцепом, жодна на другу дитину не згодна. Я не така смілива, не згодна навіть на 1. )
Це світова тенденція. Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини. Там де чоловіки живуть для себе, жінки теж мають тенденцію жити для себе.
та ні 2/3 це там де жінки ходять в паранджі а де надають жінкам час для себе там вимирання)
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 11:15

prodigy написав:
  ЛАД написав:И Израиль пытается договориться и с палестинцами. И пробовал для этого разные варианты. Пока не получается.

так, правда, Ізраїль кожного року донатив мільони власних грошей, а палентинці гроші беруть, а Ізраїль знищити не припиняють

то чому ви, Лад, думаєте, що с русней можна домовитись? Звісно , що ситуація така, що Україна буде вести переговори (90% ціль-щоб Дони не образився не почав помсту), полонених міняти, балакати про "розграничение"(розведение войск).
Переговорщики в АБУДАБІ, хоч і мають генеральські погони-але вони пішаки (пешки в шахматах), вони нічого не вирішують і також тягнуть процес-це така театральна вистава для рудого Донні. (Доні це теж гарно розуміє, але це трохи рятує його імідж миротворця)

це піаніст все хоче перевести в виставу для рудого, але трамп сам вміє вистави робити. Схоже продовження буде цікавішим ніж в януковича. Лишились варіанти саакашвілі і чеушеску.
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2026 12:01

Banderlog написав:Поки вимоги виводу військ лише з донбасу.

Давайте послідовно. Вивід військ з території де є оборонні споруди, які з 2014 якось не даються. Умови вивід з Донбасу щоб не вбивали хороших освободітелей. Виводимо, гарантії Будапешт від оркостану і США 2 про ненапад. Але ж в конституції оркостану Запорізька і Херсонська... Вас нічого не тривожить, я ж блондинка яка навіть демографічний фронт не підтримує. Що світить вашим дівчатам? )
stm

Профіль

#<1 ... 1656916570165711657216573 ... 16586>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор