|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:29
budivelnik написав:Так повір , тоді тебе як майора ЗСУ - розстріляють першого.
Перших повісять твоїх синочків вони ж як волонтери зробили для переиоги більше за якогось майора.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:32
Banderlog написав:А ти шо хотів робити ? Просто воювати?
1 Я хочу миру... Тим більше що для мене у Львові - нічого не зміниться заберуть донбас москалі чи ні..... Відстань до Хорватії з Львова -менша ніж в Крим.... 2 Але Поки мої співвітчизники МОЖУТЬ воювати - я БУДУ їм допомагати (навіть усвідомлюючи що в мої 60 - плодами перемоги які виникнуть після розвалу педерації - я все одно скористатись вже не зможу, навіть якщо це відбудеться завтра) Напевно цим я відрізняюсь від майора ЗСУ (хоча дивлячись як він себе веде в мене все частіше виникає питання - а може цей майор ЗСУ одночасно є капітаном ФСБ ? ) Banderlog написав:Перших повісять твоїх синочків вони ж як волонтери зробили для переиоги більше за якогось майора.
Приємно що ти реально усвідомлююєш СВОЮ користь для ЗСУ в порівнянні з користю від моїх синів
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 25 січ, 2026 16:33, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:32
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:---=== pesikot ===--- Хто там писав, що рашисти перестали бити по енергетиці ? ---=== ===--- я писав і писав що в випадку якщо зеля зірве переговори вдарять.
Зеля зірвав переговори ? Ні. Переговори відбулись Удари по енергетиці були ? Були. Справа не в Зелі, справа в рашистах Справа в зелі. зеля відмовився від миру. Війна продовжується.
То так "Путін хоче миру"(с) твій, так хоче, що саме путін продовжує війну Ти ж путіна виправдовуєш ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:35
Banderlog написав: Water написав:Які саме переговори? Хто хотів переговорюватись, ти чи хто?
Хотіли ті кому заборонили.  може й я.
Ось тому Зе і заборонив вести переговори особисто з уйлом всім, крім себе. АЛЕ... йлу це дуже не сподобалось. І цю тему підтримуєш саме ти. Біситься йло і чомусь саме ти. А ти шо хотів робити ?
Я не збирався вести переговори особисто з уйлом, у мене нема ніяких повноважень на такі переговори, плюс у мене нема досвіду дипломатії.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:35
Banderlog написав:і пропонує не тільки рф, умови рф погоджені в сша і сша буде їх продавлювати через підконтрольні їм засоби.
Де погоджені ? ким погоджені ? Не живи в світі рожевих поні і церковного кагору Твої фантазії вже набридають ) Banderlog написав: Не може захопити донбас це спорне питання, правильно писати поки не змогла захопити.
"Поки не змогла" за майже 4 роки ? За чей час вже ВВВ закінчилась, а росія все ще не змогла захопити То як там з Покровськом ? В оточенні ? Коли ти путіна туди привезеш ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:42
Shaman написав: fler написав: Banderlog написав: та ні 2/3 це там де жінки ходять в паранджі а де надають жінкам час для себе там вимирання)
І шо, ваша жінка, яка скоро народить третю дитину, вже у паранджі?)))
схоже, що так - у хустці. релігійні фанатики бувають не лише серед мусульман. й ставлення до жінок - схоже. таке враження, що Домострой їм в одному місці викладали 
При цьому, він каже, що він європеєць, ніякий не московит ... але ж, триндіти - не мішки таскати ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:43
Water написав: Banderlog написав:Коли тут поїзда будуть їхати з швидкістю 400 км на годину тоді будеш розказувати яка Україна розвинена.
Не у всіх розвинених країнах потяги їздять 400 км/год. Шоби в нас так їздили, потрібні відповідні колії. Також це тільки пасажири так їздять, вантажні тихенько крадуться. Плюс вартість проїзду. Ти поїдеш потягом з Чернівців в Одесу за 10 тисяч гривень? а в китаї які ціни за 400 км?  Брешуть люди що там ціна 5 доларів за 100 км . Може це тому що в них ідеї майдану не перемогли? І в керівників стало розуму на площі вивести танки? Ну не подобається порівняння поїздами давай інше, допустим зате ми будуєм найкращі літаки. Нє? Не будуєм? Кораблі в нас роблять? Автомобілі? Теж ні? То скажи свій параметр по чому видно, що Україна розвинута країна? Ну крім гейпарадів і гідності бо я ці ознаки за розвинутість не признаю. Та і ти, я думаю, вибрав б при змозі іншу країну для проживання.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:47
pesikot написав:То як там з Покровськом ? В оточенні ? Коли ти путіна туди привезеш ? )
та нормально все з покровськом, ситуація контрольована скоро зеля туди приїде сфоткається. Ти не хочеш туди перед ним заїхати? Шашлики пожарити?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:48
Water написав: Banderlog написав:Коли тут поїзда будуть їхати з швидкістю 400 км на годину тоді будеш розказувати яка Україна розвинена.
...... Шоби в нас так їздили, потрібні відповідні колії....... Ти поїдеш потягом з Чернівців в Одесу за 10 тисяч гривень?
Так в этом и смысл  - развитым странам же эти колії - рептилоиды дарят... Это где такие цены?  - Берлин-Париж - где-то 150 евро...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:52
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав:припиняйте на мене накидати.  або тоді вже на всіх - це форумчани винні, що ви 4 роки на фронті..
Те шо ти, парторг, мене сюди не посилав. [url][/url]якщо людей не рахувати - а коли на Раші зважали на людей? здобутки майдану - твій давній фетиш. але коли почнеш їх формулювати - то побачиш ознаки нормалбної розвиненої країни. но то таке, щось 
якої якої країни? це Україна розвинена? І по чом видно? Розвинена країна зараз для прикладу китай. Коли тут поїзда будуть їхати з швидкістю 400 км на годину тоді будеш розказувати яка Україна розвинена. То кажеш в Україні влада зважає на людей і рахує? Чого ж дані про втрати засекретила ? Щоб мобілізація легше йшла і дезертирів не було? Так представ собі інформація і так до людей доходить, як ви на них зважаєте. Доводиться вже кількість сзч секретити Мож зря ви цього рахівника поставили ? Мож краще не рахувати та й все. От карта тільки вам мішає, треба діпстейт та набу закрити, біда вони на американців працюють. 
так ми ще не стали розвиненою країною  в нас лише є можливість. що буває, коли немає можливості, бачимо на прикладі Венесуели та Ірану. а поїзда 400 км/ч. й що? багато китайців на них іздять? ми вже жили в країні з найбільшими ракетами та літаками, а в туалеті використовували газетки. й головне - Китай так піднявся, бо Ден започаткував співпраця з Заходом. після цього ці поїзди й виникли. але ти цього так й не розумієш. можеш подивитися через кордон від Китаю, коли співпраці немає - КНДР. яка там зараз пайка рису на день?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1716 раз.
-
-
Профіль
-
-
2