В Европе растут опасения, что Россия может напасть в течение года, — The Washington Post
Ранее в Берлине и других столицах считали, что Россия не сможет угрожать восточному флангу НАТО до 2029 года. Сейчас растет опасение, что это может произойти гораздо раньше — до того, как Европа сможет нарастить собственную военную мощь. Отмечается, что очевидными целями считаются страны Балтии, которые ранее находились под контролем Москвы. По мнению некоторых европейских чиновников и экспертов, новая война может начаться нападением на Европу без заключения мирного соглашения с Украиной.
Дводумство (doublethink) — це коли Україна дотискає і рф з дня на день розвалиться/збанкротує, але в той же час рф ось-ось нападе на могуче нато. Видно "1984" настільна книга не лише в ОП але і в єврокабінетах теж
це ти перекручуєш - напасти на НАТО - це напасти на одну або всі країни Балтії, або на Сувалки. й це набагато легше, ніж на Україну. в країнах Балтії приблизно 5 млн населення, якщо не менше.
й так виникли сумніви, що у випадку Раші дійсно задіють 5 статтю. іншу країну розкатали б дуже швидко...
В Европе растут опасения, что Россия может напасть в течение года, — The Washington Post
Ранее в Берлине и других столицах считали, что Россия не сможет угрожать восточному флангу НАТО до 2029 года. Сейчас растет опасение, что это может произойти гораздо раньше — до того, как Европа сможет нарастить собственную военную мощь.
Отмечается, что очевидными целями считаются страны Балтии, которые ранее находились под контролем Москвы.
По мнению некоторых европейских чиновников и экспертов, новая война может начаться нападением на Европу без заключения мирного соглашения с Украиной.
Ну так Трамп ніяк не засуджує Путіна. Путін вбиває, Путін руйнує енергетику України
Трамп мовчить про це, зовсім
Тому так, Путін може полізти і в Европу, при мовчазній згоді Трампа
Саме про це свою мовчазну згоду Трамп і казав раніше, що "при ньому б війни не було". Дійсно, були б російські війська на західних кордонах України, а війни б не було
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 06 лют, 2026 20:46, всього редагувалось 1 раз.
але не побачив одного висновку. тут не так давно була дискусія - що Раша дуже багато для війни робить сама. але вже випадок зі Старлінками показує, що навіть зв'язок вони свій побудувати не можуть. цікаво, як вони збираються воювати з американцями на американському зв'язку. американці його навіть відклювати не будуть, а просто будуть все моніторити
тому ще раз для деяких свідків віри в Рашу. з Польщею порівняння може й прокатить, а чому не порівнюють з Кореєю. чого мовчать, що Раща була змушена купувати снаряди низької якості в КНДР?
Раша може виробляти - 60-70 нових танків на рік. швидко не знайшов, але гадаю корейці виробляють більше. Раша зараз окрім катерів нічого будувати не в змозі. авіація - 10-20 літаків на рік. й це лише Су, МіГи вже все. тобто грізні Кінжали є, але літаків для них не виробляють.
всі ці цифри - це не про велику військову державу, це так - один з багатьох - серед країн, де кількість населення 80 млн та більше. хоча в Кореї - лише 50 млн.
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 06 лют, 2026 20:52, всього редагувалось 2 разів.
Господар Вельзевула написав:Почему он "непотриб"? Аргументируйте,если можете-нормально. Ругаться смысла нет, неинтересно. У меня тоже товарищ выехал, строит свою жизнь в Польше заново. Он не должен был погибать или влачить ужасное состояние бессрочно ради других,с моей точки зрения. Право личности на спасение я ставлю выше любых законов, как и ЕС, кстати, разрешив ему пребывать и работать без проблем.
питання не до того, що він виїхав, а що пише тут маячню.
Господар Вельзевула написав:Почему он "непотриб"? Аргументируйте,если можете-нормально. Ругаться смысла нет, неинтересно. У меня тоже товарищ выехал, строит свою жизнь в Польше заново. Он не должен был погибать или влачить ужасное состояние бессрочно ради других,с моей точки зрения. Право личности на спасение я ставлю выше любых законов, как и ЕС, кстати, разрешив ему пребывать и работать без проблем.
питання не до того, що він виїхав, а що пише тут маячню.
Кто громче всех кричит "держи вора!"?
я на відміну від тебе чужі повідомлення не редагую й кнопочку скарга не забув настинути