|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:48
Banderlog написав: andrijk777 написав: Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
Це не так. Наприклад вторгнення наполеона в росію хіба було війною за території? Вторгнення сша в вєтнам? Опіумні війни англійців з французами проти китаю? Вторгнення ссср а потім сша в афганістан? Це можно довго продовжувати.
У тебе якась власна реальність Ось там, де про твій улюблений СРСР, там було про теріторії Про Росію і Наполеона ... то що робив Андрій Болконський під небом Аустреліцу в 1807 році (чи коли це там було) Росія - це завжди про теріторії )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:51
pesikot написав: Banderlog написав:А враховуєчи що населення в них в 5 раз більше... Заки товстий схудне худий здохне.
Я про це чую давно ... де успіхи росіян ? Окрім на словах, їхніх і твоїх Далі, ти там щось про теріторії бовкнув, не хочеш прокоментувати мою відповідь Чому, якщо путін не хоче теріторій, він виставляє умови про теріторії ? )
Ти забув що там умова не тільки території а допустим відмова від вступу в нато, статус російської мови та зміна влади. Я написав території на теперішньому етапі війни не першочергова задача армії рф.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:52
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
Я не згоден з Бандерлогом - але розумію його думку. Ціль війни - територія. Але для отримання території не обовязково фізично її захопити: можна розгромити армію і навязати мир зі здачею територій. Або розгромити економіку, внаслідок чого посиплеться армію і територію можна буде захопити значно меншими зусиллями. Тобто Бандерлог вважає, зараз першочерговими цілями РОВ є не захоплення територій, а підготовка до майбутнього захоплення територій(знищення економіки, виснаження ЗСУ і т. д.)
Звичайно що краще розгромити армію ворога і не захопити територію ніж захопити територію але не розгромити армію. Тому що в 1 випадку територія захопиться легко. Це очевидні речі. Але ціль війни - територія. Я звами згідний. Щодо розгрому економіки - я не знаю війн де б була досягнута перемога методом "розгрому економіки". Я думаю він скоріше прагне змінити суспільну думку, посіяти зневіру і т.д. На прикладі Німеччини в 1СВ. Але я думаю з цим завданням краще справляються ТЦК і наша влада, аніж путін.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 18:00
Banderlog написав: andrijk777 написав: Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
Це не так. Наприклад вторгнення наполеона в росію хіба було війною за території? Вторгнення сша в вєтнам? Опіумні війни англійців з французами проти китаю? Вторгнення ссср а потім сша в афганістан? Це можно довго продовжувати.
Усі ці війни за територію! Я не сказав що ціль цих війн - це територія!Я сказав що метод ведення усіх війн - це захоплення території. І в першу чергу від результату цього дійства(захоплення територій) залежить результат війни.Цілі путіна - точно не відомі нікому. Я вважаю - це території. На початку можливо і ні, можливо він просто планував змінити керівництво України і все. Але зараз - ця ціль основна.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 18:06
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:А враховуєчи що населення в них в 5 раз більше... Заки товстий схудне худий здохне.
Я про це чую давно ... де успіхи росіян ? Окрім на словах, їхніх і твоїх Далі, ти там щось про теріторії бовкнув, не хочеш прокоментувати мою відповідь Чому, якщо путін не хоче теріторій, він виставляє умови про теріторії ? )
Ти забув що там умова не тільки території а допустим відмова від вступу в нато, статус російської мови та зміна влади. Я написав території на теперішньому етапі війни не першочергова задача армії рф.
Да можеш писати, що завгодно Але реальність - вимоги теріторій присутні і вони головні Куп"янськ "захопили" вже кілька разів і бодро про це рашисти рапортували Ти в Покровськ Путіна запрошував ) коли це було, не нагадаєш ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 18:16
pesikot написав:Да можеш писати, що завгодно Але реальність - вимоги теріторій присутні і вони головні Куп"янськ "захопили" вже кілька разів і бодро про це рашисти рапортували Ти в Покровськ Путіна запрошував ) коли це було, не нагадаєш ? )
ну правильно я писати можу про шо завгодно а ти про то потом всеодно набрехунькаєш?. Кажеш не було оточення в мирнограді і покровську всі війська зсу були виведені? Головна вимога зараз- усунення від влади зеленського та відмова від концепції армовіра.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 16 лют, 2026 18:21
pesikot написав: Banderlog написав: Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Не ставится, але чомусь вони хочуть всю Донецьку область ... дивина якась ) І без віддачі всієї Донецької області, навіть не хочуть вести розмови про припинення вогню Ось такі елементарні речі, які ти вперто не помічаєш )
А Черниговскую губернию уже не хотят? С куя тогда они его(Чернигов) "освобождали" с месячной полной блокадой?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 18:22
Banderlog написав: pesikot написав:Да можеш писати, що завгодно Але реальність - вимоги теріторій присутні і вони головні Куп"янськ "захопили" вже кілька разів і бодро про це рашисти рапортували Ти в Покровськ Путіна запрошував ) коли це було, не нагадаєш ? )
ну правильно я писати можу про шо завгодно а ти про то потом всеодно набрехунькаєш?. Кажеш не було оточення в мирнограді і покровську всі війська зсу були виведені?
Брешеш лише тільки ти, а не я ... Banderlog написав: Головна вимога зараз- усунення від влади зеленського та відмова від концепції армовіра.
Знову брешеш ... про теріторії є вимоги, якби ти не нав"язував російську реальність Вже було про "лишь бы не Порошенко", було ? Було Чому Україна повинна відмовлять від власної мови, віри, армії та приймати російський язик, російську віру та російську армію ? Чому російській армовір потрібно прийняти, а українській ні ? Далі, якщо Україна припинить війну, то що, рашисти такі - ну все, українці більше не воюють, ми всі підемо додому на свої болота ? Так це ти собі бачиш ? Чи знаеш, що буде геть по-іншому ? Знаеш )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 18:24
барабашов написав: pesikot написав: Banderlog написав: Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Не ставится, але чомусь вони хочуть всю Донецьку область ... дивина якась ) І без віддачі всієї Донецької області, навіть не хочуть вести розмови про припинення вогню Ось такі елементарні речі, які ти вперто не помічаєш )
А Черниговскую губернию уже не хотят? С куя тогда они его(Чернигов) "освобождали" с месячной полной блокадой?
Шуба, ты сейчас концепцию Бандерлога "росія не хоче теріторий" разбил о чугуниевую ж*** действительности )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 18:46
pesikot написав:Вже було про "лишь бы не Порошенко", було ? Було
вже було так більше не можно гірше небуде, банду геть. А потом виявилось що стало гірше і можно не тільки так а овоч і не знав що так можно. Що при овочі мінімальна пенсія була 2013 рік: $112 При піаністу 2026 рік: $58 Тепер продолжаєм разговор, ти скажеш війна? Путін віноват? Берем мінімальну пенсію судді 2013 рік: $1434 (11 470 грн / 8.0) При піаністі 2026 рік: $2500 (110 000 грн / 44.0) Війна і путін суддям явно на пользу. Чи тобі так не здається? Харашо при овочі було поліцейська держава Міліціонеру сержанту платили 225 доларів при зеленському 650)
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2