|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 лют, 2026 13:42
«Я думаю, що Путін теж у складній позиції, бо я можу говорити з вами, тиснути руки, я не боюся, я хочу бути вільним… Я тут, я вільна людина. І я молодший за Путіна. Повірте мені, це важливо. В нього не так багато часу. Дякувати Богу, не дуже багато часу.» Володимир Зеленський
Черговий доказ того що Зеленський збирається воювати "вічно"(конкретно - до смерті путіна). На сьогодні мене цікавить тільки одне питання(відносно Зе): Чи справді він збирається проводити вибори(і очевидно пробувати їх фальсифікувати) чи це все лапша на вуха і ніяких виборів він проводити не збирається?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 13:44
alex_dvornichenko написав:....... Какая разница сколько их если большинство ухилянтов инертная пугливая масса, они же бегают от ТЦК не потому что боятся воевать против рф, а потому что вообще бояться воевать и насилия.... гражданская ухилянты против ВСУ...ага..
Не против ВСУ, а против полиции и ТЦК. На чьей стороне будут ВСУ не гарантировано (скорее, думаю, разделятся).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 лют, 2026 13:51
‼️Україна розгромила рф у боях за Куп’янськ: втрати російських військ перевищили українські у співвідношенні 27 до 1, — The Times
📍У боях за Куп’янськ співвідношення втрат склало 27 до 1 на користь України — такі дані британська сторона отримала під час розвідувального брифінгу. 📍За інформацією джерел, перед Різдвом до 200 російських військових опинилися в оточенні. Загальні втрати рф у цьому районі за минулий рік рахують тисячами. 📍На напрямок перекинули одні з найсильніших українських підрозділів, зокрема бійців 13-ї бригади «Хартія». Сили оборони відтіснили ворога й підняли український прапор над будівлею міськради. 📍Попри масовані штурми та перевагу в живій силі, росія так і не змогла досягти серйозного просування на цій ділянці фронту.
Нагадаємо, путін обіцяв гарантувати безпеку іноземним журналістам і провести їх усіма кварталами Куп’янська. Ну що, догарантувався?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3520 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 16 лют, 2026 13:57
alex_dvornichenko написав: Banderlog написав: які будуть пропозиції?
Силовое принуждение переложить на полицию, или дать полномочия ТЦК. Дествия ТЦК соответствуют ситуации в стране, законодательная база нет - депутаты ***** страдают.
Вывод - нужна диктатура? В демократии это невозможно (я не возражаю, просто надо чётко отдавать себе отчёт, чего вы хотите/требуете).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 лют, 2026 13:57
Faceless написав:Wirująświatła написав: Banderlog написав:Так шо цифри воно забавна штука, шановне пансьтво. які будуть пропозиції?
контрактная армия африканцев/бангладешцев. 3куе для них зарплата за год. 2-3 месяца в ЗСУ и это богатые уважаемые люди. 2й вариант объявить войну США и сдаться. Им ничего не останется кроме как завоевать нас без единого выстрела. Зачем им та ледышка?
Історія показує, що з найманців армію для оборони не зробиш. Мотивація закінчується в той самий момент як вони оцінять що за ті гроші ризикувати не готові, або якщо інша сторона пропонує більше. За 3куо на рік вони радо будуть марширувати в тилу але не воювати
А у буссифицированных мотивация, стало быть, зашкаливает? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 14:02
andrijk777 написав:«Я думаю, що Путін теж у складній позиції, бо я можу говорити з вами, тиснути руки, я не боюся, я хочу бути вільним… Я тут, я вільна людина. І я молодший за Путіна. Повірте мені, це важливо. В нього не так багато часу. Дякувати Богу, не дуже багато часу.» Володимир Зеленський
Черговий доказ того що Зеленський збирається воювати "вічно"(конкретно - до смерті путіна). На сьогодні мене цікавить тільки одне питання(відносно Зе): Чи справді він збирається проводити вибори(і очевидно пробувати їх фальсифікувати) чи це все лапша на вуха і ніяких виборів він проводити не збирається?
А мене цікавить одне питання , коли ви з за кордону писати не будете ….. … трус і потвора … та ще багато таких . Сховались , ziбали , обіsRaлись , та ще якись питання ставите . Ви (і інші ) як були зрадниками так і залишились . А Зеленський….він ще буде ПРЕЗИДЕНТОМ на відміну від вас . Ви своє імʼя забруднили на все життя .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 16 лют, 2026 14:06
холява написав:А Зеленський….він ще буде ПРЕЗИДЕНТОМ на відміну від вас . Ви своє імʼя забруднили на все життя .
При всій повазі - сподіваюся що ні. Він втратив звязок з реальністю, і, хочеться, щоб він здох.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 14:07
Бетон написав:Сегодня увидел как 8 (восемь!!) здоровенных бугаёв военных с остервенением животных тащили в бус одного единственного мужика и понял, что это животный страх не попасть на войну им самим. Панический животный страх. Они тащат, душат, бьют в истерике несчастных жертв, чтобы их кинуть вместо себя.
Ти щодня тут істериш подібними постами. Хіба в тебе не панічний тваринний переляк? Чим ти зовнішньо відрізняєшся від тих "здоровенных бугаёв"? Потужний, витривалий, на 20й поверх легко забігаєш, важку вагу тягати можеш. Їм до тебе ще дорости треба, так? Звідки ти знаєш, чи були вони на фронті чи ні? Але звинувачуєш їх. А Бандерлог та інші фронтовики чомусь не звинувачують за бусифікацію. Може тому, що на фронті людей не вистачає, а вони самі на дембель хочуть? Бетон, я тебе не відправляю воювати, хоча саме такі спортивні хлопці потрібні в ЗСУ (а не ті хворі, які туди потрапляють від нестачі людей). Показувати тут, на військовій гілці, який ти "потужний чемпіон" і хаяти мобілізацію, на якій поки що тримається армія - це як плювати в обличчя військовим, які захищають твою дупу.
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
|